Kaynanam ve saçmalıkları

Gerçekten adam bana ayak uydurabilmesi için çok çabaladım ama çabayla olmuyor diyor. Yine de çok üzücü ama azıcık dikkat etsin ben okadar kıymet veriyorum çok üzülmüş hor görülmüş diye ama kendine bir şey katamıyor.
Canım bence sadece bu kadar ise çok takılma derim çünkü benzeri benim başıma geldi şuan evliyim kadını daha iyi tanıdım yaşadıklarına verdim belki çok mutsuz kendisini terkedip giden biri var zor bir durum hayatı bırakmış olabilir empati kur biraz canım seni de anlıyorum ama bakalım evlenince daha iyi olabilir durumlar

Su an kayinvalidem 84 yasinda, ben oldum 52. Trubunleri severdi, halâ ayni. Yalnizken farklidir ses tonu, birileri varsa sevgi pitircigi...:))) Onu oyle kabul ettik. O zaman hiiiic uzuntu olmuyor, gulup geciyorsun...😍
Sizinki seytana pabucunu ters giydirirmis madem size değil neden size getirmiş ben olsam herkese anlatırdım. Sizden sonra aldı bohçayi diye😂

Aslında atkıyı fotoğraf atsanız size deriz belki ucuz yollu mu aldı vs diye ama 10 tl ye bile sellum puklum olmayan bi ton atkı varken. Evet bencede komikligini anlasın. Bazi insanlar saf ayağına yatar. Onu da anlarsiniz tam olarak ilerde. Oğluna koyduğu mazemelere de bjr bakıp kistas yapin. Aklı ermeyen biri asker yanina da düzgün esya koymaz
Fotoğraf atmayı bilmiyorum ama deneyeyim de siz yorum yapın atabilirsem
Aslında atkıyı fotoğraf atsanız size deriz belki ucuz yollu mu aldı vs diye ama 10 tl ye bile sellum puklum olmayan bi ton atkı varken. Evet bencede komikligini anlasın. Bazi insanlar saf ayağına yatar. Onu da anlarsiniz tam olarak ilerde. Oğluna koyduğu mazemelere de bjr bakıp kistas yapin. Aklı ermeyen biri asker yanina da düzgün esya koymaz
Fotoğraf atmayı bilmiyorum ama deneyeyim de yorum yapın

Eklentiler

• BA548874-A2B6-4D02-AD72-0B2D9E2BF9BA.webp
    BA548874-A2B6-4D02-AD72-0B2D9E2BF9BA.webp
    42,2 KB · Görüntüleme: 75
  • DBEED647-B6B8-4F66-AE49-1A517381DEA5.webp
    DBEED647-B6B8-4F66-AE49-1A517381DEA5.webp
    41,8 KB · Görüntüleme: 82
Canım bence sadece bu kadar ise çok takılma derim çünkü benzeri benim başıma geldi şuan evliyim kadını daha iyi tanıdım yaşadıklarına verdim belki çok mutsuz kendisini terkedip giden biri var zor bir durum hayatı bırakmış olabilir empati kur biraz canım seni de anlıyorum ama bakalım evlenince daha iyi olabilir durumlar
İnşallah aileme mahçup olmadan bir evlensem başka bir şey istemiyorum

Atkıya kötü demek iyi olur tam bir vahşet.
Şaka gibi resmen. Nisanlinizda kimseye soylemeden atalim demekte haklı. Nisanliniza da incitmden bir sorun neden böyle yapmış olabilir ben incindim diye sorun bakalım ne diyecek.

Atkıya kötü demek iyi olur tam bir vahşet.
Şaka gibi resmen. Nisanlinizda kimseye soylemeden atalim demekte haklı. Nisanliniza da incitmden bir sorun neden böyle yapmış olabilir ben incindim diye sorun bakalım ne diyecek.
Ya birde kendiside örmemiş ördürmüş birisine. Baktın güzel örememiş gönderme. Annemde gördü atkıyı yazık yaşlı bir şey söyleme diyor söylemedim ama cidden aşırı bozuldum

bence umursamamazlık, bu böyle de gidiyor söyliim. bana da kayınvalidem sürekli tarzım olmayan ya da kalitesi hiç uymayan şeyleri alıyor. bazılarını birer kez kullanıp elimden çıkarıyorum. çoğunu da daha etiketini sökmeden veriyorum birilerine. bu yüzden artık bende ona hediye alacağım zaman fazla uğraşmadan klasik şeyler alıp çıkıyorum. sorsan her şeyin de en iyisini bilirler.

Sizinki seytana pabucunu ters giydirirmis madem size değil neden size getirmiş ben olsam herkese anlatırdım. Sizden sonra aldı bohçayi diye😂
Ben ugrasmazdim, halâ da ugrasamam. Eltim kulagi cinlasin ugrasirdi, takardi. Bu sefer de evlerinde yillar suren annen soyle, boyle lafi, huzursuzluk.
Sanmayin ki kendimi ezdiren biriyim, asla. Yerine ve zamanina gore yuzlerim de. Degismez, degisemez. Herkese ayni...
Kadinin huyu bu.
Torunlarini bile biri varsa baska, yoksa baska sever...:)))

bence umursamamazlık, bu böyle de gidiyor söyliim. bana da kayınvalidem sürekli tarzım olmayan ya da kalitesi hiç uymayan şeyleri alıyor. bazılarını birer kez kullanıp elimden çıkarıyorum. çoğunu da daha etiketini sökmeden veriyorum birilerine. bu yüzden artık bende ona hediye alacağım zaman fazla uğraşmadan klasik şeyler alıp çıkıyorum. sorsan her şeyin de en iyisini bilirler.
Böyle yaparak kendilerine yapıyorlar farkında değiller.

Ya birde kendiside örmemiş ördürmüş birisine. Baktın güzel örememiş gönderme. Annemde gördü atkıyı yazık yaşlı bir şey söyleme diyor söylemedim ama cidden aşırı bozuldum
İçinizden ne geçiyorsa onu yapın ya da ilerde onu evlilik alisverisinde almazsiniz. Belli ki fikirleriniz hic uyumlu değil.

E yuh yani bu ne allahaşkına, bunu hediye diye gönderende art niyet ararım. Hiç bişey bilmiyorsa bile gözü de mi görmüyor, atkının yamuk yumukluğuna bak. 7 yaşındaki kızıma versem beğenip takmaz.

Sizi o kadar iyi anliyorumki konu sahibi, hic bisey göndermese insanin bu Kadar zoruna gitmez ayni durumu bende yasadim. Hediyeyi gectim ailemin karsisinda utaniyodum, onlar yorum yapmamasina ragmen. Hic göndermese daha memnun olurdum. Buarada kendilerinin durumu gayet iyi, kendine bisey alip satarken gayet cömert ve güzel seyler secer.
Ben ne Kadar düsünerek özenli kaliteli hediyeler sectiysem kendileri yalandan dil ucuyla bi tesekkür etti ve asla kullanmadi alidigim seyleri. Bense onun hediyelerine bi cok kez tesekkür Edip gönlü olsun diye kullanmistim hic tarzim olmamasina ragmen.

Sonuc ne mi oldu… Kendilerine cicek cikolata disinda hediye almiyorum ve hic bi beklentim yok aldiklarini da yok sayiyorum kendimi sinir etmemek adina.

Son düzenleme:
Annem düğün alışverişine çıkmayı falan saçma bulduğu için (ben de öyle buluyorum neden tabur halinde alışverişe çıkılır anlamam) babaannemin kendi kendine alıp bohçaya koyduğu gecelik battal boymuş. Annem de 45 kilo 😂 ama kötü niyetle yapmamış cidden bilemediğinden alıvermiş öyle. Neredeyse 30 sene olmuş hala çıkarıp güleriz.
Bende 48 kiloydum bende Allah ömür verse 30 sene sonra bakarım inşallah 😁

Kaynananla mi evleneceksin, onu ne kadar ciddiye alırsan ilişkin o kadar zarar görür.. Gül geç, nişanlına odaklan yoksa mutlu olamazsın canım..

Gönderdiği hediyelere baktımda absürt komedi dizisi gibi. İnşallah art niyetli değildir. Durum ne kadar zor olsa da çok takmayın bunları, nişanlınızla olan muhabbetinize, sevginize odaklanın.

Kız cidden o nasıl atkı yeni gördüm insan vermeye utanır çok şaşırdım boşver uzulme demekten başka birşey diyemiyorum

Back
X