- 23 Temmuz 2019
- 176
- 180
- 103
- 32
Fikrimiz,zikrimiz,hayata bakış açımız hiç birşeyimiz uyumlu değil maalesefİçinizden ne geçiyorsa onu yapın ya da ilerde onu evlilik alisverisinde almazsiniz. Belli ki fikirleriniz hic uyumlu değil.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fikrimiz,zikrimiz,hayata bakış açımız hiç birşeyimiz uyumlu değil maalesefİçinizden ne geçiyorsa onu yapın ya da ilerde onu evlilik alisverisinde almazsiniz. Belli ki fikirleriniz hic uyumlu değil.
Beni üzen en önemli nokta sizinde dediğiniz gibi aileme karşı mahçup olmam. Bir daha iyi yada kötü bir şey getirsin istemiyorum açıkcada söyleyeceğim nişanlıma. En azından almadı olur,alıp rezil olmaktansaSizi o kadar iyi anliyorumki konu sahibi, hic bisey göndermese insanin bu Kadar zoruna gitmez ayni durumu bende yasadim. Hediyeyi gectim ailemin karsisinda utaniyodum, onlar yorum yapmamasina ragmen. Hic göndermese daha memnun olurdum. Buarada kendilerinin durumu gayet iyi, kendine bisey alip satarken gayet cömert ve güzel seyler secer.
Ben ne Kadar düsünerek özenli kaliteli hediyeler sectiysem kendileri yalandan dil ucuyla bi tesekkür etti ve asla kullanmadi alidigim seyleri. Bense onun hediyelerine bi cok kez tesekkür Edip gönlü olsun diye kullanmistim hic tarzim olmamasina ragmen.
Sonuc ne mi oldu… Kendilerine cicek cikolata disinda hediye almiyorum.
Ya Öyle yapmaya çalışıyorum ama bazen zorlaşıyor durumlar.Kaynananla mi evleneceksin, onu ne kadar ciddiye alırsan ilişkin o kadar zarar görür.. Gül geç, nişanlına odaklan yoksa mutlu olamazsın canım..
Cidden çok komikti dalga geçer gibiGönderdiği hediyelere baktımda absürt komedi dizisi gibi. İnşallah art niyetli değildir. Durum ne kadar zor olsa da çok takmayın bunları, nişanlınızla olan muhabbetinize, sevginize odaklanın.
Vallahi birde okadar yol gelmiş o atkı. Şimdi nişanlım askerde aramam lazım aramak bile gelmiyor içimden.Kız cidden o nasıl atkı yeni gördüm insan vermeye utanır çok şaşırdım boşver uzulme demekten başka birşey diyemiyorum
Beni üzen en önemli nokta sizinde dediğiniz gibi aileme karşı mahçup olmam. Bir daha iyi yada kötü bir şey getirsin istemiyorum açıkcada söyleyeceğim nişanlıma. En azından almadı olur,alıp rezil olmaktansa
7 yaşındaki kızınız cidden 60 yaşındaki kaynanamdan daha zevkli ve daha bilinçlidir eminimE yuh yani bu ne allahaşkına, bunu hediye diye gönderende art niyet ararım. Hiç bişey bilmiyorsa bile gözü de mi görmüyor, atkının yamuk yumukluğuna bak. 7 yaşındaki kızıma versem beğenip takmaz.
Ya boşver sen adamla iyi ol gerisi önemli değil ama kayinvalidene bence hafiften tepkini gösterVallahi birde okadar yol gelmiş o atkı. Şimdi nişanlım askerde aramam lazım aramak bile gelmiyor içimden.
Keşke sadece don alsaydıkHayır kaynana umursamıyor diyelim, nişanlınız niye bunları getiriyor. Ya da neden ayıp bu kadarı diye kendi de bişey eklemiyor?
Altı üstü 22 gün askerlik yapacak adama niye don alıyorsunuz hem? evden getirse 4 tane yetedi ona
Hakkaten tepenize çıkarmayın, anlamıyor bu erkekler...bana kıymet veriyor demiyor, ben çok kıymetliyim sanıyor.
Cidden bir daha bir şey göndermeyeceğine inansam kibarlığımı koruyup bunu diyeceğim ama sanmıyorum. Birde çeyiz serme diye bir adetleri varmış orda beni neler bekliyor kim bilirBen olsam düsünüp göndermis tesekkür ederim ama zevklerimiz farkli kullanmiyorum o yüzden bi daha zahmet etmesin derdim kibarca :)
Şuan olay çok sıcak olduğu için ve nişanlım askerde olduğu için birşey yapamıyorum. 15 gün sonra askerlik bittiğinde nişanlım birşey yapmazsa arayacağım ve söyleyeceğim.Ya boşver sen adamla iyi ol gerisi önemli değil ama kayinvalidene bence hafiften tepkini göster
Cidden bir daha bir şey göndermeyeceğine inansam kibarlığımı koruyup bunu diyeceğim ama sanmıyorum. Birde çeyiz serme diye bir adetleri varmış orda beni neler bekliyor kim bilir
7 yaşındaki kızınız cidden 60 yaşındaki kaynanamdan daha zevkli ve daha bilinçlidir eminim![]()
Ya ben kullanmam dememe rağmen 1500 tl verip 2 tane pike takımı yaptırdı. Neden sırf çeyiz sermede insanlar ooo desinler diye. Ama kendi aileme karşı mahçup ediyorsun beni ozaman da ben o atkıyla çorabı sereceğim ortaya.Kız benimki de aynı öyleydi ve halada öyle. Gerçi görüşmüyorum da. 1 sene nişanlı kaldık aynı şehirde olmamıza rağmen 2 3 kere ancak gelmiştir. Geldiğinde eşim bir şeyler alırdı. O tek geldiğinde bimden kurabiye alır getirirdi ya da evden bilemiyorum artık onu. Durumuda çok iyi ama hiç bir şeyini görmedim. Nefret ediyorum böyle insanlardan var yemezlerden
Kendi akrabalarım yüzüme karşıda arkamdan da laf eder işte. Utandırmasalar keşke biziSimdiden kendini hazirla derim, biz istemedigimiz halde bohca getirdi sagolsun, her acip baktigimda sinirlerim alt üst oluyor...
Nişanlım akıllı bir adamsa ki ben öyle olduğuna inanıyorum 3 yıldır birdaha elli kere düşünür annesinin bir hediyesini getirirken. Çünkü kendisi mahçup oldu bana karşıÜzülmeyin, nişanlınız zevkliyse kayınvalidenizi boşvereceksiniz o zaman. Yada nişanlınız size hediye geleceği zaman annesine yardımcı olacak.
Kendi akrabalarım yüzüme karşıda arkamdan da laf eder işte. Utandırmasalar keşke bizi
İnsan tabiki değer bekler babasının çocuğu değil ya kv de. Zamanla kızda aileside azaltır yapmaz olur biter. Ama bu insan iliskilerinde karşılık beklemiyorum diyenlere inanasim hiç gelmiyor. Aynısını değil ama bir deger beklersin iletisim budur zaten