- 23 Temmuz 2019
- 176
- 180
- 103
- 32
Sevgili arkadaşlar ne yapsam hangi dalı tutsam bilemiyorum. Nişanlımla farklı şehirlerdeyiz benim olduğum şehre 3 günlüğüne yatılı geldi. Günlerce annemle hazırlık yaptık bedelli askere gidecek diye iççamaşırına kadar aldık. Helalide hoş olsun. Ama aynı değeri görmek isterim ki maalesef göremiyorum. Kaynanam bi atkı göndermiş ama naylon ipten örme heryeri eğri büğrü,neyse düşünmüş göndermiş dedim ses etmedim. Yanında 1(bir) adet ya 1 adet çorap göndermiş baktım üzerine 9 yaş yazıyor. Allah aşkına bukadar umursamamazlık olur mu? 9 yaş çorabı nedir? Nişanlımın babası ile ayrılmışlar,kayınbabam bir başkası ile evli oyüzden çok üzülüyordum çünkü severek ayrılmış kayınbabam kendini geliştiremiyorsun bana ayak uyduramıyorsun diye ayrılmış kaynanamdan. Ama şimdi bilmiyor,kendini geliştirememişsin arkasına sığınsınlar istemiyorum. 9 yaş çorabı nedir bu nasıl bir cahilliktir. Kesinlikle bişeyler yapmak ve söylemek istiyorum yaptığını. Ne demeliyim,nasıl anlatmalıyım? Bir anda soğudum yemin ederim ya