- 31 Temmuz 2019
- 953
- 1.794
- 28
Haklısınız ama aklı ermez cahildir fark etmemiştir direk kötü düşünmeyinBen dalga geçer gibi çocuk çorabı göndermesine sadece sinirleniyorum yoksa ister yapsın ister yapmasın cidden umrumda değil
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haklısınız ama aklı ermez cahildir fark etmemiştir direk kötü düşünmeyinBen dalga geçer gibi çocuk çorabı göndermesine sadece sinirleniyorum yoksa ister yapsın ister yapmasın cidden umrumda değil
Çok cimri bildiğiniz gibi degil. Neredeyse demledigi çayı kurutup geri demleyecekAa niye ki hiç mi bişey takmadı :|
Ah kızım canım. Yavrum bu çok kıymetli geceliği bana kayinvalidecegim vermişti giymeye kıyamadım artık senindir ben arkamı dönüp giderim o da çöpe atarsende senin gelinin olursa kendi gelinine ver gelinden geline geçsin![]()
Bende napayım mecbur çocuğa saklıcamBenim kayinvalidem de bana mesela bazı yaşıma uygun olmayan giyisiler verdi. Ortada kötü niyet yok. Bazi insanlar bu konuda biraz nasıl desem "beceriksiz" mi artık veya tecrübesiz mi bilmiyorum. Kendi bakış acılarına göre alıyorlar. Kayınvalidemin bana hediye ettigi nine donlari ama dogumdan sonra cok pratik oldu![]()
Cimrilik te bi yere kadar anam düğünde evde unuttuğun takıları veriver bu zahmet deyip alaydınÇok cimri bildiğiniz gibi degil. Neredeyse demledigi çayı kurutup geri demleyecek![]()
Kasıtlı yaptığından emin olabilir miyiz? Hayır.. kimse zorlamayla değer görmez. Değer veriyorsa veriyordur,vermiyorsa da bu durumu nişanlınıza veya kayınvalidenize söyleyince değer görmeyeceksinizOlay çorap göndermesi değil önemsememesi... yaşıma uygun bir çorap gönderseydi böyle bir başlık okuyor olmazdınız.
Gerçekten öyle. Birde o çorabı ben gördüm annem görseydi daha farklı olurdu. Sonuçta her annede kızı önemsensin ister.ya aslında bazı kvlerin benim kvde içinde şöyle bir düşünce var amann el kızı değmez bişey yapmaya ya sen oğlun icin yapıyorsun artık o el kızı olmuyor senin oğlunun en yakını oluyor ah bunu bi anlasalar..
Kız yedirir miyim ben o altınları ona biliyoAman yarabbiiii. Aceba unuttu mu yoksa kıyamadı mi![]()
Önemsenmemek cidden üzüyor insanı. Şuan kendi ailemin yanındayım onların yanında böyle düşüncesiz hareket etse bu muydu övmeyle bitiremediğin aile derlerdi.Özellikle yaptığını düşünmüyorum evde bulmuştur, koymuştur. Benim kayınvalidem de nişan bohçasına evde bulduğu çer çöp her şeyi koymuştu bir de iyi halt etmiş gibi kuzenlerimin yanında açıp koyduğu şeyleri göstermişti. Mesela eskiden orlondan el bezleri örülürmüş misafire meyve filan ikram edince yanına konulurmuş elini silsin diye ondan bir takım vardı ben ne olduğunu anlamamıştım da annem söylemişti 100 yıllık şey yani. Bunun gibi bir sürü şey.. Bir de eskiden Hangaar diye bir ayakkabı mağazası vardı kiloyla ayakkabı satılırdı beni oraya götürecekti gelinlik ayakkabısı almaya ama gitmemiştim.
Başlarda ben de sinirleniyordum ama baktım kadın anlamıyor kendisine de adi şeyler alıyor, kötü giyiniyor filan şimdi hediye getirdiğinde “a ne zahmet ettin” diyorum bir süre sakladıktan sonra da çöpün yanına koyuyorum. Canınızı sıkmayın düzeltmeye de çalışmayın düzelmez çünkü gülün geçin.
Benim kaynana erkek torununa verir gibi gözüküyorBir tanıdığımızın kayınvalidesi torunu olunca hoş geldin prenses yazılı tişört getirmişti. (Torunu erkek) Okuyunca o geldi aklıma.
Ay seninkide erkekmişBenim kaynana erkek torununa verir gibi gözüküyor
Laf sokmasın, sizi saysın gelinsiniz diye ikinci sınıf görmesin yeter. Evlenmek böyle bir şey işte bazen kendimize denk görmediğiniz insanlarla aile oluyoruz. Nişanlınızdan eminseniz kayınvalidenizi hoş görün.Önemsenmemek cidden üzüyor insanı. Şuan kendi ailemin yanındayım onların yanında böyle düşüncesiz hareket etse bu muydu övmeyle bitiremediğin aile derlerdi.
Bence hiçbir şey söylemeyin de yapmayın da. Once iyice bir taniyin onu , niyetini anlayın. Belki de saf bir kadincagizdir. Akli ermiyordur.Sevgili arkadaşlar ne yapsam hangi dalı tutsam bilemiyorum. Nişanlımla farklı şehirlerdeyiz benim olduğum şehre 3 günlüğüne yatılı geldi. Günlerce annemle hazırlık yaptık bedelli askere gidecek diye iççamaşırına kadar aldık. Helalide hoş olsun. Ama aynı değeri görmek isterim ki maalesef göremiyorum. Kaynanam bi atkı göndermiş ama naylon ipten örme heryeri eğri büğrü,neyse düşünmüş göndermiş dedim ses etmedim. Yanında 1(bir) adet ya 1 adet çorap göndermiş baktım üzerine 9 yaş yazıyor. Allah aşkına bukadar umursamamazlık olur mu? 9 yaş çorabı nedir? Nişanlımın babası ile ayrılmışlar,kayınbabam bir başkası ile evli oyüzden çok üzülüyordum çünkü severek ayrılmış kayınbabam kendini geliştiremiyorsun bana ayak uyduramıyorsun diye ayrılmış kaynanamdan. Ama şimdi bilmiyor,kendini geliştirememişsin arkasına sığınsınlar istemiyorum. 9 yaş çorabı nedir bu nasıl bir cahilliktir. Kesinlikle bişeyler yapmak ve söylemek istiyorum yaptığını. Ne demeliyim,nasıl anlatmalıyım? Bir anda soğudum yemin ederim ya
Ben mi kendimi ifade edemiyorum anlamıyorum ki. Önemsemeden çocuk çorabı göndermesi sorun benim için ince düşünce yada lüks hediyeler beklemiyorumBİ çorap içinde kayınvalideden soğumakta ne biliyim. Herkes sizin kadar ince düşünceli olmayabilşr eski insanlar böyle yani kadını bundan dolayıda gömmeniz pek hoş değil.
Sonumuz iyi olsun ya aileme karşı mahçup olmak asla istemiyorumLaf sokmasın, sizi saysın gelinsiniz diye ikinci sınıf görmesin yeter. Evlenmek böyle bir şey işte bazen kendimize denk görmediğiniz insanlarla aile oluyoruz. Nişanlınızdan eminseniz kayınvalidenizi hoş görün.