Eşime karşı soğuk davranıyorum dünden beri kaynanam yüzünden eşime de sinir oldum halbuki bi suçu yok eşimin .Bisey olunca arkamda duruyor beni savunuyor ama annesiyle olan bu sevgi gösterilerine dayanamiyorumYapması cok zordur ama onun taktiğiyle vur onu eşin evdeyken annecim annemcim de eşin yokken hitap etme konusma yüzüne bakma
Kaynananın ekmeğine yağ sürüyorsun yaniEşime karşı soğuk davranıyorum dünden beri kaynanam yüzünden eşime de sinir oldum halbuki bi suçu yok eşimin .Bisey olunca arkamda duruyor beni savunuyor ama annesiyle olan bu sevgi gösterilerine dayanamiyorum
Kesinlikle mesafe koy bende senle aynı durumdaydım anlattıkların bire bir hatta daha da fazlası en son çok kötü tartıştılar benşm için şimdi 5 aya yakındır konuşmuyoruz pişmanlar tabi bana karşı değil benim için oğluyla tartışıldığına yani benden aynı nefret ediyor bende dedim eşime sen konuşabilir gidebilirsin diye hayır dedi eşim hayattasını anlatıp özür dilemeden asla diyor banada karışmayacakmış annesiyle barışsa bile istemediğin sürece görünmeyebilirsin dedi eşinle konuş madem tartıştı en azından annesi hatası gördün böyle yaptıkça daha büyük olaylar şımarır nasılsa barışırız gibisinden bizim öyle olmuştu şimdi 5 aydık yok hayatımda çok huzurluyumYaşadigimiz bir hadise üzerine Eşimle kaynanam, kaynanamin sürekli bana laf sokması ,kendiyle kıyas etmesi ,vb şeyler yüzünden kavga etmişti geçtiğimiz günlerde .Eşim beni savundu ona bizim hayatımiza karışmaması gerektiğini falan söyledi. 5 6 gündür tavırlıydı eşim ona karşı .Ayni şekilde bende öyle.Ve eşime benimki gibi bi kaynanasi olsa 9 koca değiştirirdi Falan demis bunlari da duyduktan sonra içim acayip sogudu ona karşı. Dün akşam habersiz bize geldi .Eşimin bikac gün sonraki dogum günü icin pasta almış onu kutlamaya gelmis. Tabi eşim hiçbişey olmamiş gibi davrandı annesi de öyle vıcık vıcık eşime beş dakka da bi sarılıyor öpüyor.Sürekli bana oğlum beni cok sever biz arkadas gibiyiz diye ikisinin birbirine olan sevgilerini anlatiyor ne zaman bir araya gelsek mutlaka anlatır bunlari .dün aksam da öyle yok şöyle anlaşırız yok böyle sever oğlum beni .Kayınvalidem belli etmemeye çalışsa da eşimi benden kıskanıyor o yuzden de sürekli sacma sapan sevgi gösterisi yapıyor . Dün de dedi ki benim icin;aklında bi fesatlık yok sadece pat diye bazen bi laf atıveriyo ortaya dedi .Şimdiye kadar kaynanama karşılık vermis bi insan da degilim halbuki bunu demesi bile gereksiz.Eşimin yanında beni de öpüyor kızım kızım diyor eşim yanımızdan gidince adımla hitap ediyor ve fazla konuşmuyor telefonda da öyle eşim varsa yavrum yavrum eşim yoksa adımı söyler gıcık gıcık konuşur. Canı istediginde her lafi söylüyor kavga çıkarıyor sonra hic bisey olmamış gibi davranıyo eşim de unutuyo hemen geçen kavga da o kadar şey dedi ama eşim yine unuttu .Şimdi kaynanamdan iyisi yok .hep böyle oluyor .Bıktım artık onun samimiyetsiz tavırlarından aslında beni hic sevmiyor ama eşim varken seviyormus gibi yapıyor bi aklina gelirse de ıçindeki bütün nefretini kusuyor cani ne isterse diyo bana .Sonra eşim annesiyle küsüyor beni savunuyor kavga ediyorlar ama bikac gün sonra yine hiçbişey olmamiş gibi .ayni seyleri ben annesine söylesem yine de böyle olurmuydu merak ediyorum .Sizce bende uzatmamalımıyim yoksa kayinvalidemle arama acik açık mesafe mi koymalıyım .Dün geldiğinde zaten fazla konuşmadım bile içimden gelmedi anlamıştır o da büyük ihtimalle
Zaten ben hiç telefonda arayıp konuşmam o da çok nadir arar ve genelde eşim varken arar .bir araya geldigimiz de eskisi gibi samimi olmayi düşünmüyorum artik dün içimden konusmak bile gelmedi büyük ihtimalle kendi de fark etmistir ona olan tavrımı ki fark etsin deİki yüzlü, sevimsiz, sahtekar insanlar heryerde olabiliyor. Aile içinden biri olduğu zaman, gerçekten tahammül etmek zor oluyor.Ben politik olabilen bir insan değilimdir. Ama, böyle durumlarla ancak politik olanlar başa çıkabiliyor.
Sevmediğim yada bir şekilde hareket ve konuşmalarından gıcık kaptığım birine karşı kesinlikle sıcak davranmam ve duygularımı, düşüncelerimi çok belli eder, hatta söylerim de.
Size tavsiyem umursamamanız yönünde olacak. Çünkü, umursayıp, sinir olduğunuzu anladığında bu davranışlarını daha da abartabilir. Gereken tepkiyi eşinizden görmüş ve onunla arasını bozmak istemediği için böyle davranıyor. Sınırı geçtiği noktada tepki göstermekten çekinmeyin. Herkes haddini bilmeli.Bunun dışında mesafeli, saygı çerçevesinde bir iletişim halinde kalmalısınız.
Zaten artık istesem de onunla yakın olmak içimden gelmiyor o da beni sevmiyor biliyorum ama hep yapmacık davranıyor ben öyle olamiyorum .Şu saatten sonra da hâl hatır sormak dışında fazla bi muhabette girmem bile en güzeli bu olacakKesinlikle mesafe koy bende senle aynı durumdaydım anlattıkların bire bir hatta daha da fazlası en son çok kötü tartıştılar benşm için şimdi 5 aya yakındır konuşmuyoruz pişmanlar tabi bana karşı değil benim için oğluyla tartışıldığına yani benden aynı nefret ediyor bende dedim eşime sen konuşabilir gidebilirsin diye hayır dedi eşim hayattasını anlatıp özür dilemeden asla diyor banada karışmayacakmış annesiyle barışsa bile istemediğin sürece görünmeyebilirsin dedi eşinle konuş madem tartıştı en azından annesi hatası gördün böyle yaptıkça daha büyük olaylar şımarır nasılsa barışırız gibisinden bizim öyle olmuştu şimdi 5 aydık yok hayatımda çok huzurluyum
Kaynanamla napiyosun nasilsin dışında muhabete girmeyi düşünmüyorum zaten şu saatten sonra .Çünkü hak etmiyor .Oğluyla isterse her dakika konuşsun umrumda değilBenim kaynanamı anlatmışsınız sanki .Aradaki fark benim eşim annesine aşıktır ,bana laf çaktığını anlar ama hiçbir şey söylemez annesine kutsal çünkü onun için.Ben eşimi çok sevdiğimi söylerim oda kendine laf atan varmış ne olursa olsun benim gibi sevemezsin diye atlar :))eşine sakın surat yapma .Adam seni savunuyormuş zaten.Kaynananla çöz problemini.
Ne güzel böyle bir özgürlüğün varsa :)Kaynanamla napiyosun nasilsin dışında muhabete girmeyi düşünmüyorum zaten şu saatten sonra .Çünkü hak etmiyor .Oğluyla isterse her dakika konuşsun umrumda değil
Normalde de oturup dedikodu yapan bi insan değildim ki onunla zaten sadece mesafeyi arttirmayi düşünüyorumNe güzel böyle bir özgürlüğün varsa :)
Anladım demek istediğim eşinizin bunu problem yapmaması çok kıymetli bişey .O yüzden dedim zaten hiç yansıtmayın eşinize .Değmez o kadın içinNormalde de oturup dedikodu yapan bi insan değildim ki onunla zaten sadece mesafeyi arttirmayi düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?