Ben değil ya eltim gösteremiyor çocuklarınıGosterme cocuklari bari ortaligi velveleye verdigine değsin kv nin
Ya öyle deme canım kötüyü çagarmak değilde hep benim kocam yüzünden oluyor bunlar. Vazgactik dedijlerinde tamam deseydi ne olurduSenin derdinden ben bunaldim yemin ederim.
Az relax ol ya... Resmen kötüyü cagiriyosun.
Ya öyle deme canım kötüyü çagarmak değilde hep benim kocam yüzünden oluyor bunlar. Vazgactik dedijlerinde tamam deseydi ne olurdu
Ya yok İnanlı korkmaktan değil... Babam kocamla konuşmuş zaten bak annenin antalyaya getiriyosun bidaha aynı sıkıntılar olursa annen yüzünden kızıma kötü olur demiş. Oda olirmu annemi karıştıttırmam hicbiseye demiş.. Ama benim zoruma giden kadın kocası diğer oğluna yapamıo herseyini benim kocama yaptırıyo sülük bak bu saat olmuş arayıp. Duruyor hala kocamı sessizce aldım telefonunun uyuyo kocam demiyoki evlidir allahın dengesizzz meymenetsiziYanlış anlama beni. Çok mu korkaksın? Her konun ayrı telaş. Eşini ve ailesini değiştiremezsin, ya sen değişeceksin ya da kopacak bir yerlerden.
Hamilelik, doğum derken ne çektin bunlardan. Ne telaş yapıyorsun? İnceldiği yerden kopar, kocanı kayınvalideni az çok tanıdık burada. İkisinden de bi cacık olmaz bak gör sen, gerçi sen de biraz farklısın da hadi neyse.
Bırakın gidin şu adamı artık. Niye dövdü annesi yüzünden mi?Kocam beni dövdü çok kotu dayanamıyorum artik psikopat ruh hastası su hüngür hüngür ağlıyorum bende ona vurdum sırtına suratına ben ona vurdukça o bana daha çok vurdu o kadar kotuyumki
her zaman yapıyor sana kaç kere yazdık. git annenlere diye.Kocam beni dövdü çok kotu dayanamıyorum artik psikopat ruh hastası su hüngür hüngür ağlıyorum bende ona vurdum sırtına suratına ben ona vurdukça o bana daha çok vurdu o kadar kotuyumki
Hayır kızıma şakadan tokat attı bende dedimki benim çocuğuna dokunamazsın dedim başladı hakaret etmeye bana . sonra üstüme yürüdü vurdu bitane tokat Burnum kanadı kalkdım bende yumruklarla kendimi kaybettim bende ona vurdum ben vurdukça daha çok vurmaya başladı gitti evden sonraBırakın gidin şu adamı artık. Niye dövdü annesi yüzünden mi?
bu evlilikmi şimdi. saygı yok sevgi yok. şiddet var . birbirinşze karşı.Hayır kızıma şakadan tokat attı bende dedimki benim çocuğuna dokunamazsın dedim başladı hakaret etmeye bana . sonra üstüme yürüdü vurdu bitane tokat Burnum kanadı kalkdım bende yumruklarla kendimi kaybettim bende ona vurdum ben vurdukça daha çok vurmaya başladı gitti evden sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?