Darp raporunda kafadan darbe aldığın yazıyor mu?Yazıyorsa böyle düşünmen normal.Farkındayım herşeyin.. Herşeyi göze aldım elimde 5 tane darp raporu var geçerli ses kayıtlarında
sen onu bırakta bu diğer adamı nerden bulacaksın.Farkındayım herşeyin.. Herşeyi göze aldım elimde 5 tane darp raporu var geçerli ses kayıtlarında
Evet yazıyor yemn edrmDarp raporunda kafadan darbe aldığın yazıyor mu?Yazıyorsa böyle düşünmen normal.
Kaynanan belki cocuklari gostermezsiniz diye simdiden gerekli önlemleri almaya baslamisbizimde her hatasinda koye gidiyim ben blofu yapar kocalarda bunu her zaman yer
ve sen hala o evdesin.Evet yazıyor yemn edrm
Evet yazıyor yemn edrm
Kaynanan sırf eltinle barışmak için blöf yapıyo kaynına çok fena kv var Allah yardımcın olsun sende eltin gibi biraz gözü açık ol kendini ezdirmeÖncelikle hayırlı akşamlar.. Bildiğiniz gibi kaynanamın bizim bulunduğumuz şehre yani antalyaya taşınacaklardı.. İstanbul daki evlerini kiraya verdiler... Ama eltimle kaynanam konuşmuyor KV gelirse eltim çocukları ona göstermicek.. Eltimle demin konuştumda dediki kaynım ona demişki annemler gelmiyolar vazgecmier demişler ki biz gelince çoluk çocuğu göstermceksiniz. Neyse Deminde kocam geldi yine kiralık daire bakmışlar annesine benim bu dengesiz kocam gene iknamı etti ne yaptıysa artık.. Ne güzel vazgecmisler sevinmistim.off
O da İffetsizliği yüzünden dövdüm diye kendini savunur. Kocanı haklı çıkarmak olur bu toplumun gözünde. Kadın aldatsa da dövülmez benim gözümde. Ama toplum seni ne diye niteler? Annen baban ne yapar?Farkındayım herşeyin.. Herşeyi göze aldım elimde 5 tane darp raporu var geçerli ses kayıtlarında
Olmaya çalışıyorum ama onun kocası arkasında benimkide taşımayla ansının peşindeKaynanan sırf eltinle barışmak için blöf yapıyo kaynına çok fena kv var Allah yardımcın olsun sende eltin gibi biraz gözü açık ol kendini ezdirme
Babam ben boşandıktan sonra eve almak ister çünkü tek başına kalmaya müsade etmew.Neden illa baba evi veya başkasına kaçma.Tek başına bir ev tutup yaşayamaz mısın?Kendine niye güvenmiyorsun?Eşini sende dövecek kadar cesursan tek başına yaşayacak kadar da cesur olabilirsin.
sen onu bunu bırakta birimi var hayatında. soruları es geçmede cevap ver bizlereOlmaya çalışıyorum ama onun kocası arkasında benimkide taşımayla ansının peşinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?