Kaynanam yapmaya çalışıyo

Amacım onu delirtmek benden sonra bidaha kimseye güvenmesin... Zaten bununla köpeği Bağlasan köpek bile durmazzz anasıyla ve bunla

Farkındayım herşeyin.. Herşeyi göze aldım elimde 5 tane darp raporu var geçerli ses kayıtlarında
sen onu bırakta bu diğer adamı nerden bulacaksın.

varmı öyle biri.
attınmı yoksa.
canına mı kastın var senin.
seni böyle döven adam bunu yapınca seni öldürür diyeyim sanada.
aklını başına topla. şakası yok bunun..

Kaynanan belki cocuklari gostermezsiniz diye simdiden gerekli önlemleri almaya baslamis bizimde her hatasinda koye gidiyim ben blofu yapar kocalarda bunu her zaman yer

Durduğı kabahat tutanmı var kv ?

Neden illa baba evi veya başkasına kaçma.Tek başına bir ev tutup yaşayamaz mısın?Kendine niye güvenmiyorsun?Eşini sende dövecek kadar cesursan tek başına yaşayacak kadar da cesur olabilirsin.

Kaynanan sırf eltinle barışmak için blöf yapıyo kaynına çok fena kv var Allah yardımcın olsun sende eltin gibi biraz gözü açık ol kendini ezdirme

Ayyyyy ne kaynanaymıs be (kadın oglunu arasa suc,gelse suc gıtse suc sen o adamla evlenırken ailesınıde kabul ettın yanı bunlar gayet normal kadının hayatta hiç kimsesı yoksa senın esıne yanasması cok cok normal sen kendı hayatına bakacaksın,evındekı düzenı ona verme yeter esım agzımın içine bakıyo yazan sensın benı öldürüsiye döven dıyende adama hırsından anasını istemıyorsun dıye damarına damarına basmıssındır senın gibiler sinsi olur ne bu be git ayrıl kaynana+kocan bunu kabul et bence etmıyorsan at esını kapı dısarı sende o cazgırlık var belli ,ayrıl esınden ne demekmıs baska adama kacmak edepsizlik böyle bı düşünceyı düşünmek bıle bekar hayatınımı gecınemıyceksıngit hergün merdıven sil ne olmus tırnaklarınmı bozulur.nefret edıyorum gücsüz mıy mıy arkadan cazgır olan kadınlardan kaynanayı istemıyorsan ayrıl kocandan ne yanı

her yorumunla bir kez daha şok ettin beni.
lütfen aklını başına al.
zaten bu kaynananın taşınma mevzusunu çok abarttın.
biraz rahat olsaydın bunlar olmıycaktı.
o kadar darp raporu aldın eşin hakkında kamu davası açılmadı mı ?

Farkındayım herşeyin.. Herşeyi göze aldım elimde 5 tane darp raporu var geçerli ses kayıtlarında
O da İffetsizliği yüzünden dövdüm diye kendini savunur. Kocanı haklı çıkarmak olur bu toplumun gözünde. Kadın aldatsa da dövülmez benim gözümde. Ama toplum seni ne diye niteler? Annen baban ne yapar?

gerçi senin konularına yorum yazmak da tehlıkelı kocayla barısınca mıllete saydırıyosun
bı ara çocugum düşerse sizdendir demiştın sadece akıl fıkır dılemek en doğrusu
sen zaten kendı sonunu kendı ellerınle yazıyosun bence bırını bulmasan bu kadar da net yazamasın bunu
ama o buldugundan da hayır gelmez daha beter durumlara dusersın valla çocuguna yazık

Kaynanan sırf eltinle barışmak için blöf yapıyo kaynına çok fena kv var Allah yardımcın olsun sende eltin gibi biraz gözü açık ol kendini ezdirme
Olmaya çalışıyorum ama onun kocası arkasında benimkide taşımayla ansının peşinde

Neden illa baba evi veya başkasına kaçma.Tek başına bir ev tutup yaşayamaz mısın?Kendine niye güvenmiyorsun?Eşini sende dövecek kadar cesursan tek başına yaşayacak kadar da cesur olabilirsin.
Babam ben boşandıktan sonra eve almak ister çünkü tek başına kalmaya müsade etmew.

Kaynananda kocanda bişey yapmaya çalışmıyor. Onlar rutin hayatına devam ederken sen mutsuzluktan huzursuzluk tan besleniyorsun. Kendini doldurup dertleniyorsun. Kvden bahsettiğin kadar kötüyse emin ol senin zaaflarini bilip keyfini cikariyordur.Belkide sırf sana inat gelip yerleşecek hayatının ortasina...kötüyü çağırma

Normalde bukadar vicdansız değilim ama o bunu hak ediyor ona başka türlü ders vermek aklıma gelmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…