Kaynanam yapmaya çalışıyo

Şaka gibi konu ya.
5 tane darp raporu, başkasıyla kaçacam'lar, arada okumadığım sayfaları bilememde son bomba da kaynanamı nasıl öldürcemler... Bence sen kendini öldür kurtul.
O çocuğuna yazık be. Akıl sağlığınız bile normal değilken, dayakçı bir kocaya muhtaçken ne diye doğurursunuz ki. Allah akıl fikir versin. Hayır bir de her Allahın günü buraya konu açıp onlarca sayfa verilen tavsiyeyi almazsınız, sonra yeni trajikomik hikayelerle gelirsiniz.

Gerçek olamaz dimi ya böyle bir insan olamaz yani kurgu falan diyin bana .Aman Allahım korkunç o bebeğin bulunduğu ortam korkunç!

Gerçek olamaz dimi ya böyle bir insan olamaz yani kurgu falan diyin bana .Aman Allahım korkunç o bebeğin bulunduğu ortam korkunç!

Bence de. Habire dayak yeyip, yediği dayakların raporunu koleksiyon yapan, birgün babasını bırakıp başka kocaya kaçmayı düşünen, babaannesini öldürmek isteyen bir ruh hastası annesi var. Hakaret olsun diye değil, gerçekten ruh hastası. Ruh hastasına ruh hastası denir. Bu kadar kendini kaybetmiş insanlar hastaneye yatırılarak tedavi ediliyor. Artık ölmekten öldürmekten bahsediliyorsa, hastanelik olmuş demektir.
Hayır evdeki o çocuğu kim düşünüyor? Akıbetini, o çocuğun nasıl bir ortamda nasıl büyüdüğünü? Herkes kafayı yemiş, koca koca insanlara acımam, ama o çocuğa yazık. Kimse istemez böyle bir aileye doğmak.

Kesinlikle milletle dalga geçmek için yazılmış bir konu.

Fena halde işletiliyoruz ya da konu sahibi (hiç ceza almadım şu forumda şu şahıs için de almaya niyetim yok, yazmayacağım)...

sizin bu durumda yapacak birseyiniz yok ki oturup bekleyin , alttan alttan esinizede tatsizlik cikacaksa hic gelmesin falan filan diyin , stratejiye strateji yani..

Açık acik konuşmayı denediniz mi? Valla sonunu merak ettiğim üyelerden birisiniz.

Dayak yediniz madem babanızı arayıp otobüs biletinizi almasını istesenize gidin babanızın evine kalkmış bi de kocanıza para ver bilet alcam demişsiniz. Gitmeye niyetiniz yoksa çocuğu soğuk odada hasta etmeyin bari ne kadar bencil ve düşüncesizsiniz ayıp günah be! Aileniz arkanızda olmasa yazık üzülcem ama siz insanı sinir ediyosunuz gerçekten. Döven adama trip atıp arayı yumuşatcağınızı falan mı düşünüyosunuz? Başka biriyle kaçıp adamı cezalandırcağınızı düşünmeniz akıl donduran cinsten zaten.. Kaçın da ne kucağınızda çocuğunuz kalır ne arkanızda aileniz o kaçtığınız adam da size saygı duymaz zaten çocuğundan vazgeçen insan olursunuz gözünde sonuçta görürsünüz o zaman dünyanın kaç bucak olduğunu. En iyisi öldürün kv yi girin hapse o çocuk sizden kurtulsun bu ne ya abuk sabuk fikirler ortaya atıp durmalar.

EGM siber suçlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…