Gerçek olamaz dimi ya böyle bir insan olamaz yani kurgu falan diyin bana .Aman Allahım korkunç o bebeğin bulunduğu ortam korkunç!Şaka gibi konu ya.
5 tane darp raporu, başkasıyla kaçacam'lar, arada okumadığım sayfaları bilememde son bomba da kaynanamı nasıl öldürcemler... Bence sen kendini öldür kurtul.
O çocuğuna yazık be. Akıl sağlığınız bile normal değilken, dayakçı bir kocaya muhtaçken ne diye doğurursunuz ki. Allah akıl fikir versin. Hayır bir de her Allahın günü buraya konu açıp onlarca sayfa verilen tavsiyeyi almazsınız, sonra yeni trajikomik hikayelerle gelirsiniz.
Ya bi git manyaklastin iyice hepimizi de hsta edeceksinKaynanamı nasıl öldurebilirim
Bunu şikayet etmek lazımYa bi git manyaklastin iyice hepimizi de hsta edeceksin
Cocuguna yazik cocuguna!
Gerçek olamaz dimi ya böyle bir insan olamaz yani kurgu falan diyin bana .Aman Allahım korkunç o bebeğin bulunduğu ortam korkunç!
Öncelikle hayırlı akşamlar.. Bildiğiniz gibi kaynanamın bizim bulunduğumuz şehre yani antalyaya taşınacaklardı.. İstanbul daki evlerini kiraya verdiler... Ama eltimle kaynanam konuşmuyor KV gelirse eltim çocukları ona göstermicek.. Eltimle demin konuştumda dediki kaynım ona demişki annemler gelmiyolar vazgecmier demişler ki biz gelince çoluk çocuğu göstermceksiniz. Neyse Deminde kocam geldi yine kiralık daire bakmışlar annesine benim bu dengesiz kocam gene iknamı etti ne yaptıysa artık.. Ne güzel vazgecmisler sevinmistim.off
Nasil yapicaz kiBunu şikayet etmek lazım
Ne oluyo lan burdaKaynanamı nasıl öldurebilirim
ozelden yaziyorum.Nasil yapicaz ki
Kaynanamı nasıl öldurebilirim
SaçmalamayınKaynanamı nasıl öldurebilirim
yok artıkKaynanamı nasıl öldurebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?