- 30 Aralık 2009
- 23.472
- 93.397
- 1.123
Hani burda erkek yoktu :)
Evet evlilik programindan bulmus.Hatta burada desifre olmustu da konusu silinmisti.bende şimdi okudum. kotes yazdı demin
pöfff.Ya ben katil olacam allah belamı versin bu adamı öldirecem eve geldi ben soğuk odadaydım antalyaya doğalgaz yok.. Gelip birşey bile demedi yanıma ama anası olsa köpek gibi yalvarırdı üşüyo diye tambi köpek
Buradan evleri tutuldu nasıl taşınmıyolar allah aşkınaTam 1 yil onceki konunda da kv Antalyaya tasiniyordu
Hep ayni tema
Tasinmaz yine merak etmeyin
Öyle deme arkadaşım lütfen insanın zoruna gidiyor bide benim yerime koy kendini.. Hem beni sabah dövdü bide.s.... Bile değil biz donmuşuzoff pes. deli edersin insanı sen
ee saatlerdir biz sana öğüt veriyoruz. ayrıl o evden git babana diye. gelmişsin yine onu yaptı bunu yaptı. bozuk plak gibisin inan. bir şey yapmayacaksan bizi kaale almayacaksan bu konuları açmaktaki amacın ne sen anlat biz dinleyelimmi.Öyle deme arkadaşım lütfen insanın zoruna gidiyor bide benim yerime koy kendini.. Hem beni sabah dövdü bide.s.... Bile değil biz donmuşuz
Yaş canım derdimi paylaşmıcaksan neden yazıyorsunuz yanlız bırakmayın beni lutfenee saatlerdir biz sana öğüt veriyoruz. ayrıl o evden git babana diye. gelmişsin yine onu yaptı bunu yaptı. bozuk plak gibisin inan. bir şey yapmayacaksan bizi kaale almayacaksan bu konuları açmaktaki amacın ne sen anlat biz dinleyelimmi.
yaz günlüğe o zaman
Tasinsinlar napacaksiniz biz ne yapalim arayip sakin gitmeyin diye yalvaralimmi kv ye ?Buradan evleri tutuldu nasıl taşınmıyolar allah aşkına
Patron erkekHani burda erkek yoktu :)
Gercekten naapmaya calisiyorsun anlamiyorumÖyle deme arkadaşım lütfen insanın zoruna gidiyor bide benim yerime koy kendini.. Hem beni sabah dövdü bide.s.... Bile değil biz donmuşuz
Buradan topluca şikayetçi olacağız bybyKaynanamı nasıl öldurebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?