Kaynanam yapmaya çalışıyo

anladım. söyle beklemesin o zaman. evli olduğunu bir hatırlatsın arkadaşın

aklından çıkar o adamı.
dayak yiyor demiş arkadaşın yarın en ufak şeyde o da döver seni.
sen sanıyorsunki çok sevecek sayacak seni.
hayal kırıklığına uğrarsın. çocuğuna da yazık onu da düşün.

yapacağın şu. annenle babanı arayacaksın. kararlı olacaksın. ben boşanıyorum. dayak yiyorum devamlı ,anlaşamıyoruz diyeceksin.
ve bilet yollayın bana deyip onlara gideceksin.
sonrası yeni bir hayat.. bir işede girersin. çocuğunla yepyeni bir hayat. başka çözüm yok.

Neyse size ıyı stres atmalar bacım ayrıl baska eve tasın olsun bıtsın sende kurtul bızde:))),madem köpek madem pislik madem dayak yıyon sana evıne bakmıyor ama nasıl oluyorsa otellere götürüyor senı madem anacı ayrıl ,yarın sabah oluncada ötekı herife kac kacki dünyada baska erkekler ananı senı nasıl baska sekıllerde aglatıyormuslar cocugnla beraber gör ayyy sinir bastı baska adammıs.mıllet yuvası bozulur dıye üzülür bu baska adam dıyo ya neyse günüme güzel uyandım,cok güzel bır gün gecırecegım,bugün istedıgım hersey güzel olacak şükürler olsun saglıklıyım cocuklarım benımle ....ohhhh be olumlamamıda yaptım yoksa sinirden bütün gün gezınırdim deli gıbı:)

illa hayatında bir erkek olması gerekiyor arkadaşın, kendine yeni bir düzen kurup ayakları üstünde durmayı düşünmüyor hiç. aslında sorunların kaynağı da senin bu kafan. emin ol bir işe girsen çalışsan, eşinin ailesine de mesafeli olup saygı çerçevesinde davransan bu kadar sorun yaşamazsın.

Onu öyle bi hale getirecemki kafayı yicek deliricek başkasıyla kaçıcam delirticem onu tımarhaneye düşecek bana yaşattıklarını ödoyecek

sacmalamayin yaa kendinize hiç mi sayginiz yok
başkasıyla kaçmak ne demek
kendinizi çocuğunuz a karşı ne konuma düşürüyor sunuz farkında mısınız
siz hic sağlıklı dusunmuyirsunuz
şu an bosansaniz aileniz arkanda ama kacarsaniz bir tekme de onlar vurur

Yok arkadaşım ciddiyim zaten 3 yıldır beni seven evlenmeden önce onunla evlenicektik ... Hala beni bekliyor...
ya sen iyi misin böyle bi kocan var ve bunları bu kadar açık seçik yazıyorsun
iyice akıl tutulması yaşıyorsun heralde
kocan hata kaza bi görse şu yazdıklarını öldürür seni ya
yönetimden rica et ve kaldırt bu konunu başına bela açacaksın yoksa

Kaynın eltin dırdır etmesin diye öyle demiştir

Evini kiraya verdiğine göre geldiği kesin de uzak tutsun bari evi

Sanırım onlarla yaşamayı öğreneceksiniz eşiniz belliki ikna etmiş,
Bırakın bulsunlar ikamet etsinler siz seviyeli ve mesafeli olduktan sonra hiçbirey olmaz emin olunn..,

Ha bu arada şu eltiniz kv ile konuşmuyor görüşmüyor imajı veriyor ya hatta uyguluyor hani emin ol yarın birgün tereyağı bal olurlar arada siz kalmayın derim.

arkadaşlar sonrasında konu değişti. dayak oldu konu sahibi başkasıyla kaçacağını söyledi. kv olayından daha mühim şeyler var şu anda
yanlış yapmasını engellemeye çalışıyoruz konu sahibinin

Yazdıktan sonra okudum onları

Bana kalırsa ne yapacaksa yapsın

Boşanacaksa boşansın kaçacaksa kaçsın
Ama huzur bulamayacak zira bence çoğu sorunun kaynağı yaşının küçüklüğü ve abartması

Kv daha gelmeden ortamı geriyor ya şöyle olursa ya böyle olursa

Adam polis tayini var diye evlenmeyip ne idiği belirsiz kocaman adam ile evlenmiş üstüne de çıcuk yapmış

Sonra cok pisman olursun.babanda kabul etmez bisey olursa.belki evlenmiyecek bile senle sonra napcaksin ya cocugunla ortada kalirsin yada cocugu elinden alir babasi.
bitirdiysen ailenin yanina don.bosandiktam sonra dusun.

Buraya açtığın konuların %90 kayınvalidenle ilgili
O kaçarım dediğim adamın da bir anası babası bir ailesi vardır.
Türkiye şartlarında oğluna eş olarak boşanmış, çocuğu olan kadını kabul eden kaynana kayınbaba sayısı çok çok azdır.
Yani bu kaynanadan kurtulayım derken başka bir yangının içine atarsan kendini nolacak.

bak sinirle saydın saydın yine gittin
sana bu sefer kızmayacağım şiddet görmüşsün çok öfkelisin ama Allah aşkına sildir şu konunu
ben senin yerine tedirgin oldum ya

Farkındayım herşeyin.. Herşeyi göze aldım elimde 5 tane darp raporu var geçerli ses kayıtlarında

Sen başka biriyle kaçınca eşin onların hepsini tahrik sonucu olduğunu söyler çıkar işin içinden.

Demek her şeyi göze aldın? Yani çocuğunun babaya verilmesini istiyorsun.

Az biraz mantıklı düşünebilsen keşke.

bak sinirle saydın saydın yine gittin
sana bu sefer kızmayacağım şiddet görmüşsün çok öfkelisin ama Allah aşkına sildir şu konunu
ben senin yerine tedirgin oldum ya
başka bir konusunda artık kv mi olur, kocamı olur ,dayakmı olur görüşmek üzere diyorum. bu konununda sonuna geldik.
konu sahibinin eşiyle alakalı ,evliliğiyle alakalı ,43689267 konusunda görüşmek üzere herkese byeeee....

İşte koca koca diye çocuk yaşta kendinden büyük adamlarla evlenince sonuç bu oluyor
Allah akil fikir versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…