Kaynanam yuvamı yikiyor yardım edin

ayy ben böyle zihniyetteki aptal insanları anlamıyorum ha valla kendi oğluna nasıl yapar bırak mutlu olsun sanane kadın ne karışıyosun bazı annelerin oğullarını kıskanırmış bacım sen öylesine çatmışsın Allah yardıncın olsun canım ya ama bebeğini düşün onu ihmal etme dua et bol bol Rabbim yardım eder yapanın yanına kalmaz yani sen kocanla aranı iyi tutmaya bak annesine onun yanında laf söyleme ona karşı gene yapacağını yap sonra sana cephe alır annesinin fena olduğunu bilmez erkek milleti o konuda salaklardır biraz sen kendi tarafına çekmeye çalış annesine karşı iyi davranırmış gibi yap bak gör sen kazanırsın:19::19::19::19::19:

İnsallah arkadasım ben kazanırım esimle normal zamanda aramiz iyi ama annesiyle ilgili konular yüzünden gecen hafta çok yiprattik birbirimizi. Kaynanam ortalığı birbirine karıştırdı günlerce ağladım kadın şimdi hicbisey olmamış o lafları o bana söylememiş gibi yavrum kızım diyor. Bu nasıl psikoloji böyle yaaaa iki yuzluluk değilmi gayet mesafeliyim bende. aslında bana kalsa hiç görüşmem ama napiyim esimin hatrina hersey

İnsallah arkadasım ben kazanırım esimle normal zamanda aramiz iyi ama annesiyle ilgili konular yüzünden gecen hafta çok yiprattik birbirimizi. Kaynanam ortalığı birbirine karıştırdı günlerce ağladım kadın şimdi hicbisey olmamış o lafları o bana söylememiş gibi yavrum kızım diyor. Bu nasıl psikoloji böyle yaaaa iki yuzluluk değilmi gayet mesafeliyim bende. aslında bana kalsa hiç görüşmem ama napiyim esimin hatrina hersey

tüm yazdıklarını okudum ,sanki benım kaynanamı anlatıyorsun pess dedim :)))) acaba akrabalıkları olabilir mi:D

ya okudum yazdıklarınızıda size neden laf ediyor onu anlamadım anlatmamıssınız yani neden istemiyor sizi ayrıca sizi istemiyorsa neden sizin yanınıza geliyor mecburiyettenmi hasta falanmı bakıma muhtac, kavga ediyor olabilirsiniz eşlerde kavga eder ama neden nefret ediyorsunuz ona bakmak zorunda kalacagınız içinmi sizi çok eleştirdiği içinmi boşanmanızı istediği içinmi? açıkca söylememişssiniz merak ettim. ben kayınvalidemi annem gibi severim eşinizin annesini evdenmi kovmasını bekliyorsunuz o gelince ben boşanırım demişsiniz sizin annenize yapılsa olurmu bu ya o ya ben? biraz empati kurun kaynananızla tartışmalarınızı kendiniz halledin eşinizi araya her konuda sokmayın sonucta evden kovacak hali yok annesi, geçinmeyi öğrenmelisiniz birlikte yada alt yada üst kata taşınsın aynı evde değil ama yakın olursunuz

üzülme sakın..bu nedemek yha gerekırse sznle otururum boylelelrını anlamıormm benciller kıskanclar sakın izin verme cnmm kocanıda ikna et güzelce annesıne sölesn seni hiç muhattap etmesin..

ya okudum yazdıklarınızıda size neden laf ediyor onu anlamadım anlatmamıssınız yani neden istemiyor sizi ayrıca sizi istemiyorsa neden sizin yanınıza geliyor mecburiyettenmi hasta falanmı bakıma muhtac, kavga ediyor olabilirsiniz eşlerde kavga eder ama neden nefret ediyorsunuz ona bakmak zorunda kalacagınız içinmi sizi çok eleştirdiği içinmi boşanmanızı istediği içinmi? açıkca söylememişssiniz merak ettim. ben kayınvalidemi annem gibi severim eşinizin annesini evdenmi kovmasını bekliyorsunuz o gelince ben boşanırım demişsiniz sizin annenize yapılsa olurmu bu ya o ya ben? biraz empati kurun kaynananızla tartışmalarınızı kendiniz halledin eşinizi araya her konuda sokmayın sonucta evden kovacak hali yok annesi, geçinmeyi öğrenmelisiniz birlikte yada alt yada üst kata taşınsın aynı evde değil ama yakın olursunuz

Evliliğimin basından beri maddi manevi herseyime karıştı hergun beraber olalim istiyor evdeki herseyi bilmek istiyor her konuda ona danışmamı istiyor dahası beni oğlundan kıskanıyor girdiğim her ortamda dikkat çekiyorum herkes beni beğeniyor diye kiskancliktan ölecek sınır oluyorum böyle yapınca evliliğimin basından beri acayip soğudum ondan çenesini tutup hiçbirşeye karışmasaydı evliliğime karışmasaydı bizimle oturmak istemeseydi ve en önemlisi huzurumuzu kaçırmasaydı. Annesi tabiki eşim onu kovsun demiyorum yerini bilsin otursun diyorum

üzülme sakın..bu nedemek yha gerekırse sznle otururum boylelelrını anlamıormm benciller kıskanclar sakın izin verme cnmm kocanıda ikna et güzelce annesıne sölesn seni hiç muhattap etmesin..

Ahu cnm sorunun bası esim zaten aramıza sınır koyamadi bu duruma geldik

Canim oncelikle sakin ol.
Zaten sen daha lohusa sayilirsin.
Bu durumda cok daha hassas oluyoruz.
Kafani toplamaya calis ve eski sogukkanli haline geri donmek icin lkendine telkinde bulun.
Ayni yollardan degisik sekillerde geciyoruz cogumuz,inan kavgayla olmuyor canim.
Sakin ve planli davranmak lazim.
evde agirligini hissettirmen , evin hanimi oldugunu kafasina kaziman lazim.
sen aglayip sizladikca o daha guclu hisseder kendini.
firsat verme.
Esinle bebeginle bi,r aile oldugunuzun farkina varmalisiniz.
Yavas yavas esine bunu isle.
Tabiki babaannesi ama siniri bilmeli.
Ne kadar feryat figen edepsizlik yapsada bunu belirtmekten cekinme ve sakin tavrini koru ki o siniri asamasin.
Esinle tartisma annesini kotuleme birak kendi anlasin huzursuzluk sebebini.
Inana anliyorlar ama direncli olmalisin.

kayınvalideler nedense oğullarını bizimle paylaşmak istemiyorlar.Ancak atladıkları bir şey var kendileri de bir annenin oğluyla evlendiler ve ondan ölesiye nefret ettiler.Oğullarını bir türlü elin kızıyla paylaşamadılar.Hep aşağıladılar ne yapsa beğenmediler ne yapsa yaranamadı ona çileden çıkardı amacına ulaşmak üzere kız ha canıma tak etti dedi diyecek.Bir şeyi lütfen atlamayalım nereye kadar ve ne için bu iktidar savaşı.Oğlun gitmedi yanında peri padişahının kızıylada evlense o hep senin oğlun olarak kalacak ve onun herzaman birtek annesi olacak.Neden bu elin kızına yaptığın eziyet.Torununu al sev kokla oğlunun bebekliğini hayal et.Ama ne gerek var huzura.Boşanınca çok mutlu olacak kesin.Asla onu mutlu etme .Sana en büyük silahını söyleyeyim her zaman her an her koşulda SABIR.Onu iyiliğinle ez.Ne derse terbiyeni bozma.Bırak sana yaptıklarını eşin görsün.Pişman olsun.Annesinden ayrılma kararını o versin.Senin söylemenle olmaz.Ne dersen de annesine toz kondurtmaz.Sen inadına mutlu ol şükret.Bırak o utansın.Bu dünyanın öbür dünyasıda var.

kayınvalideler nedense oğullarını bizimle paylaşmak istemiyorlar.Ancak atladıkları bir şey var kendileri de bir annenin oğluyla evlendiler ve ondan ölesiye nefret ettiler.Oğullarını bir türlü elin kızıyla paylaşamadılar.Hep aşağıladılar ne yapsa beğenmediler ne yapsa yaranamadı ona çileden çıkardı amacına ulaşmak üzere kız ha canıma tak etti dedi diyecek.Bir şeyi lütfen atlamayalım nereye kadar ve ne için bu iktidar savaşı.Oğlun gitmedi yanında peri padişahının kızıylada evlense o hep senin oğlun olarak kalacak ve onun herzaman birtek annesi olacak.Neden bu elin kızına yaptığın eziyet.Torununu al sev kokla oğlunun bebekliğini hayal et.Ama ne gerek var huzura.Boşanınca çok mutlu olacak kesin.Asla onu mutlu etme .Sana en büyük silahını söyleyeyim her zaman her an her koşulda SABIR.Onu iyiliğinle ez.Ne derse terbiyeni bozma.Bırak sana yaptıklarını eşin görsün.Pişman olsun.Annesinden ayrılma kararını o versin.Senin söylemenle olmaz.Ne dersen de annesine toz kondurtmaz.Sen inadına mutlu ol şükret.Bırak o utansın.Bu dünyanın öbür dünyasıda var.

arkadaş düşüncelerin gerçekten çok hoşuma gitti,çok pozitif şeyler,insanı deşarz ediyor,ama problemi olan arkadaş okadar dolmuşki olayı burada paylaşıyor,sabrı taşmasa burada paylaşmazdı eminim,ama sölediklerini yapabilmesi için kayınvalidesinden biraz uzakta kalmasına ve yaşananları unutmasına ihtiyacı var sanırım.onca kötü olayın ve bukadar sinirin üstüne kaynanasını iyiylik yaparak ezmek baya efor sarfedici bi iştir galiba:)))..........

Arkadaslar çok çok çok üzgünüm aglamaktan 1 aylık cocuğuma bakamıyorum kaynanam tam bı bela. Şimdiye kadar Evliligime herseyime karıştı esim tam bir ana kuzusu hiç bisey yapamadı. Kaynanam yüzünden çok kavga ettik huzurumuz kaçtı şimdide esimi ondan koparmaya calisiyomusum ortalığı ayağa kaldirdi ayiramazmisim gerekirse bizimle birlikte oturacakmis oğlundan ayrilmayacakmis ölürüm yine onunla oturmam ne yapicam ben arkadaslar ne olur akıl verin esimi çok seviyorum ama annesiyle oturmam boşanırız böyle giderse çok uZgunum nefret ediyorum ondan

ben de nefret ediyom böle kaynanalardan..... oğlunu bu kadar seviyosa nıe evlendirmiş ozaman....

Canim oncelikle sakin ol.
Zaten sen daha lohusa sayilirsin.
Bu durumda cok daha hassas oluyoruz.
Kafani toplamaya calis ve eski sogukkanli haline geri donmek icin lkendine telkinde bulun.
Ayni yollardan degisik sekillerde geciyoruz cogumuz,inan kavgayla olmuyor canim.
Sakin ve planli davranmak lazim.
evde agirligini hissettirmen , evin hanimi oldugunu kafasina kaziman lazim.
sen aglayip sizladikca o daha guclu hisseder kendini.
firsat verme.
Esinle bebeginle bi,r aile oldugunuzun farkina varmalisiniz.
Yavas yavas esine bunu isle.
Tabiki babaannesi ama siniri bilmeli.
Ne kadar feryat figen edepsizlik yapsada bunu belirtmekten cekinme ve sakin tavrini koru ki o siniri asamasin.
Esinle tartisma annesini kotuleme birak kendi anlasin huzursuzluk sebebini.
Inana anliyorlar ama direncli olmalisin.
kv ye karsı soğuk durmaya çalışıyorum ama evde yalnız olduğumda aklimageliyor yaptiklari dayanamıyorum ağlıyorum neden basıma geldi diye. Tabiki babannesi Ama sınırı yok kadının. Cocuğu versem götürecek yada gelip ortamızda yatacak .

Nasıl iyilik yapabilirim görmeye dayanamıyorum kadını sesini duymak bile istemiyorum

arkadaş düşüncelerin gerçekten çok hoşuma gitti,çok pozitif şeyler,insanı deşarz ediyor,ama problemi olan arkadaş okadar dolmuşki olayı burada paylaşıyor,sabrı taşmasa burada paylaşmazdı eminim,ama sölediklerini yapabilmesi için kayınvalidesinden biraz uzakta kalmasına ve yaşananları unutmasına ihtiyacı var sanırım.onca kötü olayın ve bukadar sinirin üstüne kaynanasını iyiylik yaparak ezmek baya efor sarfedici bi iştir galiba:)))..........

Oyle kötüydüm ki burada paylasmasam ne yapardım bilmiyorum sıkıntıdan agZim ucukladi hep. sütüm kesİlecek diye korktum burda okuyandanda cevap yazandanda Allah razı olsun azda olsa rahatladım paylasarak

Back
X