ayy ben böyle zihniyetteki aptal insanları anlamıyorum ha valla kendi oğluna nasıl yapar bırak mutlu olsun sanane kadın ne karışıyosun bazı annelerin oğullarını kıskanırmış bacım sen öylesine çatmışsın Allah yardıncın olsun canım ya ama bebeğini düşün onu ihmal etme dua et bol bol Rabbim yardım eder yapanın yanına kalmaz yani sen kocanla aranı iyi tutmaya bak annesine onun yanında laf söyleme ona karşı gene yapacağını yap sonra sana cephe alır annesinin fena olduğunu bilmez erkek milleti o konuda salaklardır biraz sen kendi tarafına çekmeye çalış annesine karşı iyi davranırmış gibi yap bak gör sen kazanırsın![]()
İnsallah arkadasım ben kazanırım esimle normal zamanda aramiz iyi ama annesiyle ilgili konular yüzünden gecen hafta çok yiprattik birbirimizi. Kaynanam ortalığı birbirine karıştırdı günlerce ağladım kadın şimdi hicbisey olmamış o lafları o bana söylememiş gibi yavrum kızım diyor. Bu nasıl psikoloji böyle yaaaa iki yuzluluk değilmi gayet mesafeliyim bende. aslında bana kalsa hiç görüşmem ama napiyim esimin hatrina hersey