- 24 Nisan 2017
- 3.110
- 6.520
- 78
- 36
Bu konularda "kaynana yuzunden" ifadesine deli oluyorum ben de..Kizlar merhaba.Ben gecen hafta kaynanamin pintiligi diye konu acmistim torunundan 40 lirayi kiskanip pesine dusmustu ben de parayi geri verip agzima geleni saymistim.Esimle araniz limoniydi bu yuzden gecen persembe evdeyken ben dizi izliyordum pers.benim dizi gunumdur o cocuga bakar(sadece o gun).Cocugu uyutmaya gitmisti bir kere beni cagirdi ben de reklam girsin giderim dedim birden bagira cagira iceri girdi elimdeki kumandaya vurdu bir tane seni cagiriyorum bu a..... dizisini izliyorsun dedi sok oldum yaptigi harekete kendime gelince ben de bagirdim yetti artik siz cok oldunuz dedim elinden cocugu almaya calistim vermedi valizimi hazirladim babami cagirdim babamlar geldi neyi paylasamiyrsunuz diye sordu ben de anlattim babam da bana vurdu deme kumandaya vurmus dedi.Cocugunuz var yapmayin dedi esime de git annenleri cagir o konuyu da konusup cozelim dedi esim korkusundan gidemedi babam tekrr soyleyince gitti onlarin yanindayken anlattim ben istemiyorum artik sabredemiyorum dedim kaynanam kiziyla bir olup cirliyor daha hakli gibi o da bana sabrediyormus bilmem ne.Kayinpederim susturmaya calisdikca konustu kavga etti yalan soylemeye inkar eymeye basladi yaptiklarini ben de yalanlarini yuzune vurdum yalan konusma mubarek gunde dedim.Sonra kabuklanmis boklari eseliyorsun dedi.Ben de ben sana asiri sabrettim herkesin bir siniri var en sonunda konusturdun beni dedim neyse.O gun babam zorla baristirdi esimle 2 gun konusmadik sonra gelip ozur diledi ben saba haksizsin demiyorum ama uslubun cok sert dedi bir de hala anam babam artik bize gelmz diye agladi.Bu adamin ana kuzulugundan gina geldi beni hic desteklemyip ezdirmesinden de...Hele son yaptigindan sonra iyice sogudum napmam lazim bir akil verin cok uzun oldu k.b.
Canim bunun oncesi de var annesi benden ev istedi ondan once ailemin hac parasini istedi bu patlama noktamdi artik ben ailesini silsin demiyorun zamaninda annesini kenara cekip yapma diyebilseydi hic bu duruma dusmezdikValla annesini babasını tek kalemde silen yarın öbür gün seni de siler o yüzden çok da heveslisi olma anne babasını silsin diye. Ayrıca adam üzülebilen ailem artık gelmez diye. Üzülen bir adam etrafa neşe saçamaz ohh karım ne iyi yaptı diye.
Üslubun bana da çok sert geldi haklı iken haksız duruma düşmüşsün.
Bu yüzden bavul toplayıp gitmek de saçma geldi o kadar kolay mı yani.
Ben hem calisiyorum hem ev hanimligi yapiyorum ve cocukla da her gun ben ilgilenirim bir gun dinlenmek benim de hakkim.Kadinlar bu kadar kendilerini lole gibi kabul ettikleri icin erkekler bu kadar tepemize cikabiliyorBen sizi burada haksız buldum, eşiniz sırf dizi izleyin diye çocukla ilgilenmis. Bir dizi için çocukla ilgilenen çok eş yoktur herhalde... Aşırı tepki vermişsiniz, kalkıp gitmeliydiniz sonuçta çocuk için çağırmış sizi, bu kadar dizi bağımlısı olunmaz. Su sebepten de yuva yıkılmaz... Kayınvalidenizin yaptığını eşinize mâl edemezsiniz kendinize gelin lütfen...Oturun güzelce konuşun, sıkıntılarınızı tekrardan dile getirin gerekirse şart koşun ama bu durum ayrılığa sebep değil lütfen !
Evet onemli dedigi cocugu dizimden al besige yatir kendi yapabilecgi bir sey ben her aksam yapiyrum mesla elim kolum o kadar tutuyor cok sukurYani eğri oturup doğru konuşalım. Geçen ki konunuzu da biliyorum ama bu konuda bir terslik var. Eşiniz verdiği tepkide yada ana kuzuluğunda haklı diyemem ama bende yapı olarak sinirliyimdir. Yani sırf eşim dizi izliyor diye onu çağırdığımda dizi reklama girsin gelirim derse o televizyonu kırar eline veririm heralde. Belki önemli bir şey var ne demek reklam girsin çok saçma olmuş bu. Geri kalan kısımda siz haklısınız ona bir şey demiyorum
Ne guzel esin senden taraf olmus benimki hla bana onlari savunuyor ve asla da bu degismeyecekEşin seni ezdiriyor mu, susturmaya çalışıyor mu ailesine karşı? Eğer böyleyse haklısın. Ben resti çektim, benimki de benle beraber siz böyle yapamazsınız, aile dediğin böyle olmaz diye resti çekti 3 sene oldu. Bir dönem ayrıydık (6 ay kadar) o zaman bile gitmemiş kapılarına. Yani ne bana yaranmak amacı ne de aman huzurumuz bozulmasın derdi. Hakkı olana hakkını vermeyen eşle yaşamak çok zor olmalı. Bana söylenenlerden sonra ana kuzuluğu yapsa uzaya fırlatırdım bırak boşanmayı.
Ben bu zamana kafar asiri sabrettigim icin oyle yaptim zaten orada da mesele cocuj uyutma degil sen anneme nasil laf soylersin bunun hirsini cikardi benden ailesini tanimadan ve diger konuyu okumadan yorum yapmayin lutfenÇocuk için çağırdığımda eşim reklam arası beklese bende sinirlenirdim.
Kendi aranızda çözülebilecek meselede bavul toplayıp aileniz çağırıp işleri büyütmüşsünüz...
Şu aile çağırma, evi terketme meselelerini dolup dolup degil de daha ciddi bir şey olduğunda kullansanız insanlar da sizi ciddiye alır en azından ki kendi babanız bile pışpışlayıp oturtmuş sizi..
Eşiniz de ne yapsın,
Adam gelmiş özrünü dilemiş, size hak vermiş... işler bu noktaya gelmiş, haklı-haksız kirli çamaşırlar dökülmüş, herkes kırılmış, ailesi bu insanlar öyle yada böyle... adam kına mı yaksın dert yanmayıp...
Ya anlatamiyrum galiba cocukla ilgili sorun falab yok cocugu besige yatr diye cagiriyor beni ben her gece kendim yapiyrum zaten bunuDizi nasıl bir bağımlılık böyle yahu, çocuğa acil bişey oldu belki, reklam girsin ne demek, ayrıca çok rezil bir durum koca koca insanlar velileri eşliğinde aile sorunlarını konuşuyor,ilkokulda falan çağırılırdı veliler, şu saatten sonra uzatmalar oynanır ancak, çocuğu korkuttugunuza değdi mi bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?