Kaynanam yuzunden bosanacagiz

Düzelmeyecek bir durum yok ki. Siz ailesi ile muhattap olmazsanız bir sorun yaşamazsınız.

Bu konularda "kaynana yuzunden" ifadesine deli oluyorum ben de..
Eli suçlamak cok kolay..
Elbette yapmasin, hatasi yok demiyorum ama iş kocada biter..
Ve hakikaten uslubun cok sert..

Bizim evde de esimin dizileri vardir adam rahat izlesin diye kizimla ben ilgilenirim oynarim.o an esimi cagirsam gelir hemen ben de dizi izlesem cagirdiginda da giderim dizi ne ki..

Sizin davrandığınız gibi eşim bana davransa sinir olurum. O anda çocukla ilgili önemli bir durum olabilir ne demek reklam arasında gelirim. Burada akşama kadar kaç tane kocamın ilgisizliği diye konu açılıyor, adamlar değil çocuk bakmak sularını kendileri doldurmaya aciz.

Bu kadar küçük bir mevzudan nasıl eşya toplayıp, aileleri karşı karşıya getirmeyi becerebildin hayret doğrusu. Eşiniz haklı iken bir anda adamı kötü bir durum içinde bırakmışsın, birde üste çıkmışsın. Olayı ailesine nasıl bağladın onu da anlamadım.

KV nin cimriliğine kocan ne yapabilir? Benim KV dede çok cimri ne yapayım kocayı mı boşayayım? Ailesi sizle mesafeli olursa sanıyor musun eşin sana eskisi gibi olacak? Zaten şimdiden sinyali vermiş. Bu kadar fevri davranmayın, herşeyi gözünüz de büyütüp evliliğinizi yıpratmayın.

dur hele boşanıyoruz deme hemen. daha o raddede değil inan bana.. sen zaten artık ne seviyeye geldiğini göstermişsin onlara. annesinin tavrını biraz daha izle derim ben. artık karşısında susan, pısırık bi insan olmadığını iyice kavrasın. eşin de bişey yok.. biraz dolmuş ve gerilmiş normal olarak. ama deşarj olmuşsunuz artık. madem bu kadar ifade ettin kendini, içindekileri boşalttın sakın geri adım atma, biraz bekle bakalım

hemen ayrılalım noktasına gelmemişsinizdir tabi ama o anki davranışlarınız fevri gibi..
siz de biraz sakin olun

Eşiniz sizi çağırdığında gitmeniz gerekirdi. Eşiniz bu konuda haklı. Bu konu yuzundun bavul toplamak , baba ve kaynanayi aile kavgasına karıştırmak hiç doğru olmamış. Eğer sorunlarıniz varsa kendi aile içinde çözmeniz gerekiyor diye düşünüyorum. Siz tartışmaları unutursunuz ama aileler unutmaz aylar yillar sonra yüzünüze çarpabilir.

Kaynana konusunda dolu oldugunuz için bir patlama ani yaşamış olabilirsiniz. Tamam ama haklı iken haksız konuma dusmussunüz.

Benim kaynana da cimridir. Bunalttigi yerler oldu. Ben gereken mesafeyi korudum artık bana karisamiyor. Çünkü mesafe her zaman iyi geliyor. Mesafeli olursunuz kaynanaya olur biter. Neden kaynananin yaptığı davranış yüzünden eşin ile huzursuz olasın ki. Eşin senin için önemli olan. Kaynana bugün var yarın yok hayatında bu şekilde dusunmelisin.

Ayrıca eşine sürekli annesini kötüleme yapmamalisin. Tamam hakkını savunmalisin fakat dozunda bırakırsan ailenin huzuru daha iyi olur. Eşin de senin iyiliklerini görür annesinin hatalarını görür ve bir bakarsın ki eşin seni öyle bir savunmuş ki şaşırırsin.

Eşin seni ezdiriyor mu, susturmaya çalışıyor mu ailesine karşı? Eğer böyleyse haklısın. Ben resti çektim, benimki de benle beraber siz böyle yapamazsınız, aile dediğin böyle olmaz diye resti çekti 3 sene oldu. Bir dönem ayrıydık (6 ay kadar) o zaman bile gitmemiş kapılarına. Yani ne bana yaranmak amacı ne de aman huzurumuz bozulmasın derdi. Hakkı olana hakkını vermeyen eşle yaşamak çok zor olmalı. Bana söylenenlerden sonra ana kuzuluğu yapsa uzaya fırlatırdım bırak boşanmayı.

Yani eğri oturup doğru konuşalım. Geçen ki konunuzu da biliyorum ama bu konuda bir terslik var. Eşiniz verdiği tepkide yada ana kuzuluğunda haklı diyemem ama bende yapı olarak sinirliyimdir. Yani sırf eşim dizi izliyor diye onu çağırdığımda dizi reklama girsin gelirim derse o televizyonu kırar eline veririm heralde. Belki önemli bir şey var ne demek reklam girsin çok saçma olmuş bu. Geri kalan kısımda siz haklısınız ona bir şey demiyorum

Canim bunun oncesi de var annesi benden ev istedi ondan once ailemin hac parasini istedi bu patlama noktamdi artik ben ailesini silsin demiyorun zamaninda annesini kenara cekip yapma diyebilseydi hic bu duruma dusmezdik

Ben hem calisiyorum hem ev hanimligi yapiyorum ve cocukla da her gun ben ilgilenirim bir gun dinlenmek benim de hakkim.Kadinlar bu kadar kendilerini lole gibi kabul ettikleri icin erkekler bu kadar tepemize cikabiliyor

Evet onemli dedigi cocugu dizimden al besige yatir kendi yapabilecgi bir sey ben her aksam yapiyrum mesla elim kolum o kadar tutuyor cok sukur

Ne guzel esin senden taraf olmus benimki hla bana onlari savunuyor ve asla da bu degismeyecek

Ben bu zamana kafar asiri sabrettigim icin oyle yaptim zaten orada da mesele cocuj uyutma degil sen anneme nasil laf soylersin bunun hirsini cikardi benden ailesini tanimadan ve diger konuyu okumadan yorum yapmayin lutfen

Ya anlatamiyrum galiba cocukla ilgili sorun falab yok cocugu besige yatr diye cagiriyor beni ben her gece kendim yapiyrum zaten bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…