İnsanlarin ne yasadigi bilmeden yargilama ben ne kendime ne baska bir kadina sebep ne olursa olsun siddet uygulanmasi taraftari degilim evet ben kabullenemiyorum boyle bir seyi sucum buysa da kabul ediyorumkonu nerelere gelmıs yahu
kayınvalıdenle arandakı sorunun hıncını eşinden cıkarmıssın
baskaları ıcın veya yuzunden evlılık kurumunu bıtırecek kadar cocuk ruha sahıpsenız evlenmeyın
bukadar kolay mı evlenıp boşanmak
bu konuda senı haksız buldum
Beni anlayan ve gercekten yapici yorum yapan biri cikti tesekkur ediyorumGeçen gün ki konunu da okumuştum. Benim tavsiyem kocanı eve bağlamaya çalış, kayınvaliden gibi iyilik meleği pozuna yat. Melek ol. Ona huzurlu bir ev ortamı sun. Bırak kayınvalidenle zamanla düzelir zaten her şey, yani iki tarafta politik olur resmiyeti asla kaldırmaz. Ama kocanı sana düşkün hale getir, seni huzurlu günlerine döndürecek tek şey bu.
Canim ben ondan ailesini silsin demiyorum keske zamaninda annesine sus deseydi bu durumlara dusmeseydiktahmin etmiştim
ama diziyi bırakıp gitmeliydiniz
önceki konunuzu da biliyorum haklısınız ama üslubunuz çok sert
bu arada anne babasını kolayce silen sizden de kolay vazgeçebilir Allah korusun da
CAnım bak ben 2. Evliliğimi yaptım ve gördüm ki her şey eşte bitiyor.Beni anlayan ve gercekten yapici yorum yapan biri cikti tesekkur ediyorum
İnsanlarin ne yasadigi bilmeden yargilama ben ne kendime ne baska bir kadina sebep ne olursa olsun siddet uygulanmasi taraftari degilim evet ben kabullenemiyorum boyle bir seyi sucum buysa da kabul ediyorum
Yorumumdan tamamen farklı bı cevap yazmıssınızİnsanlarin ne yasadigi bilmeden yargilama ben ne kendime ne baska bir kadina sebep ne olursa olsun siddet uygulanmasi taraftari degilim evet ben kabullenemiyorum boyle bir seyi sucum buysa da kabul ediyorum
Ayagı uyusmusturEvet onemli dedigi cocugu dizimden al besige yatir kendi yapabilecgi bir sey ben her aksam yapiyrum mesla elim kolum o kadar tutuyor cok sukur
İnsallah canim tavsiyene uyacagim ve ofkemi yenmeye calisacagim o da anlar umarim bizim de bir aile oldugumuzuCAnım bak ben 2. Evliliğimi yaptım ve gördüm ki her şey eşte bitiyor.
Her erkek annecidir sen ona imkan verdiğin kadar...
Evi onun için cennete çevir, asla annesi babası kardeşiyle ilgili olumsuz yorum yapma, ailesiyle polemiğe girme ki sen onun gözünde melek ol, bak o zaman göreceksin adam eve ve sana nasıl bağlanacak, o anneci adam bir anda hanım köylü olacak. Bunlar alışamayacakmış şeyler değil ama tavsiyem bir daha valiz toplama ve ailelere haber verme durumuna getirtme kendini... siz ayrı bir ailesiniz artık, sen yuvanı ayakta tut
Bence diger basliga bir bak ben hicbir zman annesini silsin diye bir sey yazmadm hakliyla haksizi ayirt etsin beni de bu durumlara dusurmesin dedimAyagı uyusmustur
Tuvalet ıhtıyacı gelmiştır
?
5 dk bıle surmez 5 dk ıcınde dızıde ne degısebılır kı bukadar herseyden onemlı
Tekrarı oluyor dızılerın bu arada
Cogunluk haksızsınız dedıgı ıcın sımdıde yon verıyorsunuz konuya yok oncesı var ev parası hac parası ıstedı dıye
O kayınvalıdenızle sorununuz yıne eşle aranızı bozmaya deger bırsey degıl
Ne yapsın mesela esınız annesını huzur evıne falan mı yerlestırsın ne yapsın istersınız ne yaparsa uygun olur
Ben buraya pohpohlanmak icin yazmiyorum tavrim sert degil de demedim ben cok sabreden sinirlenince de gozu bir sey gormeyen bi insanim sizden akil istedim sadece ne yapabilirim diyeYorumumdan tamamen farklı bı cevap yazmıssınız
Şiddetı onaylamadım
Bu arada sıddet sadece fızıksel olmaz ornek vermek gerekırse sızın uslubunuz cok serttı eşinize ( sız anlattınız ) buda şıddettır oda kumandaya vurarak kumandaya sıddet uygulamış
Şiddet sıralamasına gore o gun en cok şiddet goren once kumanda sonra eşiniz sonra siz.
Kayınvalıdenızle olan kısısel sorunu esınızle evlılıgınıze yansıtırsanız ustune bıde aileyıde dahıl edersenız olmaz bu sebeple haksız buldum sızı
E tabı buda sızın bekledıgınız yanıt degıl.
Kusura bakmayın ama daha geçen hafta tartışıp bağırdığınız kadını sırf keyif yapmak ve dizi izlemek için evinize çağırıp çocuğunuza mı baktırdınız? o kadın sen dizi izleyeceksin rahatça diye gelmek zorunda hiç değil hanımefendi anneyseniz dizinizden fedakarlık yapacaksanız bir zahmet ki anlaşamadığınız bir insanı çağıracağınıza kendiniz bakacaksınız.
Kaldı ki kadın seni çağırıyor belli ki çocukla ilgili bir sorun var bir şey soracak reklam arası girsin öyle gelirim demek çok gamsızca ve rahat bir tavır değil mi o kadın sizin hizmetçiniz değil. Ben merak ederdim yani çocuğumuza bir şey mi oldu diye. Sinirlenmiş ve gayette haklı bana da biri o tavırda davransa çocuğunu dizi izlemek için bana bıraksa ve çağırdığımda da reklam arası gelirim gibi gayet umursamaz tavır takınsa bende aynısını yaparım ne demek anne babanı çağırmak falan blöf yapmışsınız ayrıca gitseydiniz o zaman. Bunda ortalık karıştıracak bir şey göremedim.
Oncekı konunuzda haklı bulmuştum sızı yorumum da vardı bu yondeBence diger basliga bir bak ben hicbir zman annesini silsin diye bir sey yazmadm hakliyla haksizi ayirt etsin beni de bu durumlara dusurmesin dedim
Sanırım anlatamıyorumBen buraya pohpohlanmak icin yazmiyorum tavrim sert degil de demedim ben cok sabreden sinirlenince de gozu bir sey gormeyen bi insanim sizden akil istedim sadece ne yapabilirim diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?