Kaynanam yuzunden bosanacagiz

İnsanlarin ne yasadigi bilmeden yargilama ben ne kendime ne baska bir kadina sebep ne olursa olsun siddet uygulanmasi taraftari degilim evet ben kabullenemiyorum boyle bir seyi sucum buysa da kabul ediyorum

Beni anlayan ve gercekten yapici yorum yapan biri cikti tesekkur ediyorum

tahmin etmiştim
ama diziyi bırakıp gitmeliydiniz
önceki konunuzu da biliyorum haklısınız ama üslubunuz çok sert

bu arada anne babasını kolayce silen sizden de kolay vazgeçebilir Allah korusun da
Canim ben ondan ailesini silsin demiyorum keske zamaninda annesine sus deseydi bu durumlara dusmeseydik

Beni anlayan ve gercekten yapici yorum yapan biri cikti tesekkur ediyorum
CAnım bak ben 2. Evliliğimi yaptım ve gördüm ki her şey eşte bitiyor.
Her erkek annecidir sen ona imkan verdiğin kadar...
Evi onun için cennete çevir, asla annesi babası kardeşiyle ilgili olumsuz yorum yapma, ailesiyle polemiğe girme ki sen onun gözünde melek ol, bak o zaman göreceksin adam eve ve sana nasıl bağlanacak, o anneci adam bir anda hanım köylü olacak. Bunlar alışamayacakmış şeyler değil ama tavsiyem bir daha valiz toplama ve ailelere haber verme durumuna getirtme kendini... siz ayrı bir ailesiniz artık, sen yuvanı ayakta tut

İnsanlarin ne yasadigi bilmeden yargilama ben ne kendime ne baska bir kadina sebep ne olursa olsun siddet uygulanmasi taraftari degilim evet ben kabullenemiyorum boyle bir seyi sucum buysa da kabul ediyorum
Yorumumdan tamamen farklı bı cevap yazmıssınız
Şiddetı onaylamadım
Bu arada sıddet sadece fızıksel olmaz ornek vermek gerekırse sızın uslubunuz cok serttı eşinize ( sız anlattınız ) buda şıddettır oda kumandaya vurarak kumandaya sıddet uygulamış

Şiddet sıralamasına gore o gun en cok şiddet goren once kumanda sonra eşiniz sonra siz.

Kayınvalıdenızle olan kısısel sorunu esınızle evlılıgınıze yansıtırsanız ustune bıde aileyıde dahıl edersenız olmaz bu sebeple haksız buldum sızı

E tabı buda sızın bekledıgınız yanıt degıl.

Evet onemli dedigi cocugu dizimden al besige yatir kendi yapabilecgi bir sey ben her aksam yapiyrum mesla elim kolum o kadar tutuyor cok sukur
Ayagı uyusmustur
Tuvalet ıhtıyacı gelmiştır
?
5 dk bıle surmez 5 dk ıcınde dızıde ne degısebılır kı bukadar herseyden onemlı
Tekrarı oluyor dızılerın bu arada

Cogunluk haksızsınız dedıgı ıcın sımdıde yon verıyorsunuz konuya yok oncesı var ev parası hac parası ıstedı dıye
O kayınvalıdenızle sorununuz yıne eşle aranızı bozmaya deger bırsey degıl

Ne yapsın mesela esınız annesını huzur evıne falan mı yerlestırsın ne yapsın istersınız ne yaparsa uygun olur

Son düzenleme:
İnsallah canim tavsiyene uyacagim ve ofkemi yenmeye calisacagim o da anlar umarim bizim de bir aile oldugumuzu

Bence diger basliga bir bak ben hicbir zman annesini silsin diye bir sey yazmadm hakliyla haksizi ayirt etsin beni de bu durumlara dusurmesin dedim

Kusura bakmayın ama daha geçen hafta tartışıp bağırdığınız kadını sırf keyif yapmak ve dizi izlemek için evinize çağırıp çocuğunuza mı baktırdınız? o kadın sen dizi izleyeceksin rahatça diye gelmek zorunda hiç değil hanımefendi anneyseniz dizinizden fedakarlık yapacaksanız bir zahmet ki anlaşamadığınız bir insanı çağıracağınıza kendiniz bakacaksınız.

Kaldı ki kadın seni çağırıyor belli ki çocukla ilgili bir sorun var bir şey soracak reklam arası girsin öyle gelirim demek çok gamsızca ve rahat bir tavır değil mi o kadın sizin hizmetçiniz değil. Ben merak ederdim yani çocuğumuza bir şey mi oldu diye. Sinirlenmiş ve gayette haklı bana da biri o tavırda davransa çocuğunu dizi izlemek için bana bıraksa ve çağırdığımda da reklam arası gelirim gibi gayet umursamaz tavır takınsa bende aynısını yaparım ne demek anne babanı çağırmak falan blöf yapmışsınız ayrıca gitseydiniz o zaman. Bunda ortalık karıştıracak bir şey göremedim.

Ben buraya pohpohlanmak icin yazmiyorum tavrim sert degil de demedim ben cok sabreden sinirlenince de gozu bir sey gormeyen bi insanim sizden akil istedim sadece ne yapabilirim diye

Uff arkadasim yazin

Bence diger basliga bir bak ben hicbir zman annesini silsin diye bir sey yazmadm hakliyla haksizi ayirt etsin beni de bu durumlara dusurmesin dedim
Oncekı konunuzda haklı bulmuştum sızı yorumum da vardı bu yonde

Fakat sız esınızden kendınızı uzaklastıracak seyler yaparsanız annesı daha bi şirin gorunur gozune

Babanız emınım cok uzulmustur onların gozunde evlılıgınız de guvenırlıgını kaybeder evcılık oyununa doner

Kayınvalıdenızle gorusmeyın mesafe koyun duymayın hıc
Ona dolup esınızle kotu olmayın ne olursa olsun onun annesı tercıh yapmak durumunda bırakmayın

Yaşadığını sen bilirsin anlaşılmadığını düşünüyorsan daha da fazla gerilme ve konunu kapattır. Ben olsam öyle yapardım.

Empati kurup her zaman eşinizin ailesini kendi aileniz gibi görmeye çalışmalısınız. Kayınvalideniz patavatsız cümleler de kurabilir yahut da isteklerde bulunabilir. Unutmayın ki o eşinizin annesi ve onun için çok değerli. Bazı şeyleri görmeyin duymayın. Sizin için sorun oluyorsa biraz daha mesafeli olun. Eşinize ailesiyle olan sıkıntılarınızı da her zaman yumuşak bir dil kullanarak ifade edin. Unutmayın fazla tepkisel yaklaşarak sadece eşinizi kendinize karşı kışkırtmış olursunuz. Ailesi hakkında kullandığınız kelimelere dikkat edin ağırına gidebilir. Sorunlarınızı da ailenize yansıtmadan kendi içinizde çözmeye çalışın. Ki bu mevzuda da çok abartılı tepki vermişsiniz. Olabilir bazen öfke anında istemediğimiz şeyler söyleyebiliyoruz. Bunu bazen hepimiz yaparız . Önemli olan bunu telafi etmek ve tekrar yaşanmaması için gayret göstermek. Valiz toplayıp gitmeye çalışacak aileleri ayağa kaldıracak kadar mühim meseleler değil. Unutmayın tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır. Yumuşak bir dil çoğu zaman uzlaşmacı sert bir dil ise çatışmacı çözüm arayışından uzak bir ortam oluşturur.

Eşiniz cagirdiysa bence gitmeliydiniz. O kaybettiginiz 10 dakikalik bölümü internetten izlersiniz 1 saat sonra.
Ben olsam ben de sinirlenirdim açıkçası. Ayrıca ufacık şeylerde olay anında parlayıp baba çağırmak çok yanlış. Insan bi oturur düşünür, sabah olur, sonra karar verir. Niye kari koca arasindaki meseleye hemen babanizi dahil ediyorsunuz? Ayrıca babanızın, kayinvalidenler gelsin meseleyi halledelim demesi de yanlış. Koca koca insanlarsiniz, kimsenin avukata ihtiyacı yok, herkes kendi meselesini kendi halledebilir.
Gecen konunuzu hatirliyorum zaten kv gerekeni söylemiştiniz. Ama bu sefer haksizsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…