Kaynanam yuzunden bosanacagiz

Boyle yapabilen insan var midir?

Esinle tartisinca babanin devreye girmesi sacma bi de ustune kv cagirip onunla tartisman daha da sacma.Hazir gerginlik varken herkesle atisayim demis gibisin.

Eşinin yerinde ben olsam ben de sinirlenirdim.cok sinir olurum bu dakikası dakikasına dizi takipciligine.dizi kaçmaz tekrarları yayınlanıyor ya da nette istedigin zaman bakabiliyorsun o yüzden tv ekranına yapişmaya gerek yok.valiz hazırlamaya kalkacak kadar tepkiye de gerek yok.Kayinvalidenle ilgili bir sorun göremedim bu konunda. sen babanı cağırmışsın kaynananları da baban çağırmış.aslında olaya aileleri 3.şahısları dahil eden sen olmuşsun.bence eşinin üstüne gitme biraz da adama hak ver.

Canım kayınvaliden konusunda haklısın uyuz birine benziyor kaba tabirle . Ancak eşine haksızlık etmişsin biraz neden dersen annesi ile karısı arasında kalmak bir erkek için kolay değil erkekler de aslında çoğu zaman kadınlar kadar duygusaldırlar ama biz kadar göstermezler daha kötüsü içlerine attıklarından böyle yanlış patlarlar eşinin sana o geceki Kumanda tepkisi emin ol ki o gece yüzünden değildi o adam da bir süredir birikmiştik içindedir onu da anlamaya çalış ve anne babasının eve gelmemesine üzülmesi de normal seni kaybetmekten üzüldüğü gibi onları da kaybetmek istememesi normal Ne de olsa annesi huysuz da olsa sever ama anladığım seni de seviyor yoksa özür dilemezdi defol git madem derdi ben gidiyorum dediğinde . Adam ortayı bulmayaçaşıloyor sen de az daha strese sokmamaya çalış bence kayınvalideye çaktırmadan laf şok eşine pek yansıtma canım

Evet canim benim de agrima giden o oldu zaten tepkisi ben gelmiyorum diye degildi 1 hafta onceki tartismanin hincini aldi.Oysa annesi bana laf soylerken benim de uzuldugumu gorurken hic umursamiyordu.

Sizin diZi izlemrnizde bir sakınca yok ki. Gayette babası bakabilir çocuğuna. Ayrıca baba çocuğuyla ilgilenecek tabiki kadına neden kızıyorsunuz ki.ama burda kv adı bile geçmiyor onun yüzünden boşanıyoruz demişsiniz. milleti toplamalar falan çok saçma olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…