Size bir şey söyleyeyim, bizim evde çocuk bakımının en önemli parçası su dediğiniz :)Evet onemli dedigi cocugu dizimden al besige yatir kendi yapabilecgi bir sey ben her aksam yapiyrum mesla elim kolum o kadar tutuyor cok sukur
Yok vatanim sensindi:))bu kavganın tek suçlusu var o da kıvanç tatlıtuğ
onun dizisi olmasa bu kavga olmayacak var yaaa
Ben de hep resmiyim ama anlamiyr ki soyeleyeceginden geri durmuyorEşiniz sizi çağırdığında gitmeniz gerekirdi. Eşiniz bu konuda haklı. Bu konu yuzundun bavul toplamak , baba ve kaynanayi aile kavgasına karıştırmak hiç doğru olmamış. Eğer sorunlarıniz varsa kendi aile içinde çözmeniz gerekiyor diye düşünüyorum. Siz tartışmaları unutursunuz ama aileler unutmaz aylar yillar sonra yüzünüze çarpabilir.
Kaynana konusunda dolu oldugunuz için bir patlama ani yaşamış olabilirsiniz. Tamam ama haklı iken haksız konuma dusmussunüz.
Benim kaynana da cimridir. Bunalttigi yerler oldu. Ben gereken mesafeyi korudum artık bana karisamiyor. Çünkü mesafe her zaman iyi geliyor. Mesafeli olursunuz kaynanaya olur biter. Neden kaynananin yaptığı davranış yüzünden eşin ile huzursuz olasın ki. Eşin senin için önemli olan. Kaynana bugün var yarın yok hayatında bu şekilde dusunmelisin.
Ayrıca eşine sürekli annesini kötüleme yapmamalisin. Tamam hakkını savunmalisin fakat dozunda bırakırsan ailenin huzuru daha iyi olur. Eşin de senin iyiliklerini görür annesinin hatalarını görür ve bir bakarsın ki eşin seni öyle bir savunmuş ki şaşırırsin.
İyi de başka zaman patlayın birbirinize.Ben bu zamana kafar asiri sabrettigim icin oyle yaptim zaten orada da mesele cocuj uyutma degil sen anneme nasil laf soylersin bunun hirsini cikardi benden ailesini tanimadan ve diger konuyu okumadan yorum yapmayin lutfen
Aynen oyle patladim bu olayda esimin oyle davranmasinda sorun cagirmasi degil annesine laf soyledim diye hirsini cikardiSiz galiba dolusunuz birden patlamışsınız.
Yoksa ortada baban gili arayacak kadar büyük bi mevzu yok,
Sizi çagırmış belki acil birşey var yani ben çagırsam eşimde reklam arasını beklese bende sinirlenirdim.
Dizi çokta önemli degil sonuçta ki şimdiki teknolojiyle daha sonrada izleyebilirsiniz.
Ya anlatamiyrum galiba cocukla ilgili sorun falab yok cocugu besige yatr diye cagiriyor beni ben her gece kendim yapiyrum zaten bunu
Çocuğunuz için sizi çağıran bir eş var ve siz reklam arasını bekliyorsunuz. Size al çocuğa bak dememiş gelir mısın demiş yani işinizi görüp tekrar dizi başına gelebilirdiniz kusura bakmayın çocuğum için kalkmam gerekiyorsa kalkarım... Fazla abartıyorsunuz ... Kadınların kendini bişey gördüğü yok haklı haksız demek kadını yermek değildirBen hem calisiyorum hem ev hanimligi yapiyorum ve cocukla da her gun ben ilgilenirim bir gun dinlenmek benim de hakkim.Kadinlar bu kadar kendilerini lole gibi kabul ettikleri icin erkekler bu kadar tepemize cikabiliyor
Hepsini okuyamadim ama gecen gunku konuyu hatirliyorum.
Senin kayinvaliden yuzunden esinle bile aran limoniyken neden hala gelip cocuga bakiyor ki? Hasta olursunuz tamam hastaniz olur tamam.
Ama gecen hafta tartistigim kadini dizi izlemek icin ben cagiramam da cagirmam da.
bizde de durum hep böyleydi.eşim sallayıp uyutmuşsa beni çağırırdı çünkü uyandırmaktan korkardı.ben gelip yatağına koyardım.konu sahibi zırt pırt her sorunda aileyi karıştırmayın.aileleri karşı karşıya getirmek hele çok kötü olmuş.sorunlarınızı kendiniz çözmelisin yetişkin insanlarsınız.yarın bir gün eşinizle iyi olursunuz ama aileler zor unutur söylenenleriSize bir şey söyleyeyim, bizim evde çocuk bakımının en önemli parçası su dediğiniz :)
Çünkü oğlum zor uyur ve uykusu hassastır. Sallayan kişi daha çok hareket ettirdiği için hemen uyanır.
Eşim yada ben hangimiz uyutursak diğeri yatagına yatırır. Sizdeki durum nedir bilmiyorum ama adamın ihtiyacı varmış ki çağırmış...
Valla benim eşim hayatta çocuk uyutmaz ben dizi izliycem diye.çocuğu uyut öyle bak der.hee bide çağıracak reklam çıksın dicem.eminim bizde de olay çıkardı.Ben sizi burada haksız buldum, eşiniz sırf dizi izleyin diye çocukla ilgilenmis. Bir dizi için çocukla ilgilenen çok eş yoktur herhalde... Aşırı tepki vermişsiniz, kalkıp gitmeliydiniz sonuçta çocuk için çağırmış sizi, bu kadar dizi bağımlısı olunmaz. Su sebepten de yuva yıkılmaz... Kayınvalidenizin yaptığını eşinize mâl edemezsiniz kendinize gelin lütfen...Oturun güzelce konuşun, sıkıntılarınızı tekrardan dile getirin gerekirse şart koşun ama bu durum ayrılığa sebep değil lütfen !
tahmin etmiştimYok vatanim sensindi:))
Geçen gün ki konunu da okumuştum. Benim tavsiyem kocanı eve bağlamaya çalış, kayınvaliden gibi iyilik meleği pozuna yat. Melek ol. Ona huzurlu bir ev ortamı sun. Bırak kayınvalidenle zamanla düzelir zaten her şey, yani iki tarafta politik olur resmiyeti asla kaldırmaz. Ama kocanı sana düşkün hale getir, seni huzurlu günlerine döndürecek tek şey bu.Kizlar merhaba.Ben gecen hafta kaynanamin pintiligi diye konu acmistim torunundan 40 lirayi kiskanip pesine dusmustu ben de parayi geri verip agzima geleni saymistim.Esimle araniz limoniydi bu yuzden gecen persembe evdeyken ben dizi izliyordum pers.benim dizi gunumdur o cocuga bakar(sadece o gun).Cocugu uyutmaya gitmisti bir kere beni cagirdi ben de reklam girsin giderim dedim birden bagira cagira iceri girdi elimdeki kumandaya vurdu bir tane seni cagiriyorum bu a..... dizisini izliyorsun dedi sok oldum yaptigi harekete kendime gelince ben de bagirdim yetti artik siz cok oldunuz dedim elinden cocugu almaya calistim vermedi valizimi hazirladim babami cagirdim babamlar geldi neyi paylasamiyrsunuz diye sordu ben de anlattim babam da bana vurdu deme kumandaya vurmus dedi.Cocugunuz var yapmayin dedi esime de git annenleri cagir o konuyu da konusup cozelim dedi esim korkusundan gidemedi babam tekrr soyleyince gitti onlarin yanindayken anlattim ben istemiyorum artik sabredemiyorum dedim kaynanam kiziyla bir olup cirliyor daha hakli gibi o da bana sabrediyormus bilmem ne.Kayinpederim susturmaya calisdikca konustu kavga etti yalan soylemeye inkar eymeye basladi yaptiklarini ben de yalanlarini yuzune vurdum yalan konusma mubarek gunde dedim.Sonra kabuklanmis boklari eseliyorsun dedi.Ben de ben sana asiri sabrettim herkesin bir siniri var en sonunda konusturdun beni dedim neyse.O gun babam zorla baristirdi esimle 2 gun konusmadik sonra gelip ozur diledi ben saba haksizsin demiyorum ama uslubun cok sert dedi bir de hala anam babam artik bize gelmz diye agladi.Bu adamin ana kuzulugundan gina geldi beni hic desteklemyip ezdirmesinden de...Hele son yaptigindan sonra iyice sogudum napmam lazim bir akil verin cok uzun oldu k.b.
Ama burada yine sen haksızsın ev ve haç parası istemek gibi çok büyük şeylerde paylaşmayıp 40 TL'de patlayınca olmamış tabiki de. Ev istemek ne demek ya açarmısın bize konuyu birazCanim bunun oncesi de var annesi benden ev istedi ondan once ailemin hac parasini istedi bu patlama noktamdi artik ben ailesini silsin demiyorun zamaninda annesini kenara cekip yapma diyebilseydi hic bu duruma dusmezdik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?