Kaynanam yuzunden bosanacagiz

Evet onemli dedigi cocugu dizimden al besige yatir kendi yapabilecgi bir sey ben her aksam yapiyrum mesla elim kolum o kadar tutuyor cok sukur
Size bir şey söyleyeyim, bizim evde çocuk bakımının en önemli parçası su dediğiniz :)
Çünkü oğlum zor uyur ve uykusu hassastır. Sallayan kişi daha çok hareket ettirdiği için hemen uyanır.
Eşim yada ben hangimiz uyutursak diğeri yatagına yatırır. Sizdeki durum nedir bilmiyorum ama adamın ihtiyacı varmış ki çağırmış...

Ben de hep resmiyim ama anlamiyr ki soyeleyeceginden geri durmuyor

eşiniz yine de sizden özür dilemiş
git ailemle konuş dememiş

onunda ailesi atsa atılmaz satsa satılmaz

mesafeli olsun sonuçta haklı olduğunuzu biliyorsa bir süre sonra mesafeli durması da son bulacaktır.

bu konular bence atlatılır eşiniz ile

gerçekten boşanacak birşey göremedim

ailesine cevap verirken haklı olduğunu bildiği eşini itekleyip sus anneme cevap verme diyen erkekleri duyduğum için
eşiniz ile aranız düzelir özür dilemesini iyi birşey

kv niz ile o görüşebilir ama siz bir süre mesafeli olun

Ben bu zamana kafar asiri sabrettigim icin oyle yaptim zaten orada da mesele cocuj uyutma degil sen anneme nasil laf soylersin bunun hirsini cikardi benden ailesini tanimadan ve diger konuyu okumadan yorum yapmayin lutfen
İyi de başka zaman patlayın birbirinize.
Ortada dişe dokunur bir şey Yok bavul toplanıp baba çağırılıyor falan...
Hem madem gitmeye niyetlendiniz çağırın taksi gidin. Neden babanızı çağırıyorsunuz?
Önceki konularınızı az çok biliyorum, ben bile anladım kayınvalidenizi, gelini olarak siz de anlayın bir zahmet. Dikkate almayın, parasına muhtaç değilsiniz, ailenizin parası ile ilgili laf ettiğinde sana düşmez deyin, gereken saygıyı da korursanız çokta büyütülecek bir şey olmaz.
O istediğini söylesin, size yaptırımı olabilecek biri zaten degil.
Eşinize de derdinizi daha makul bir üslupla anlatsanız annem de annem yerine tamam mesafeli kal ama annem olduğunu unutma der.
İnsanlarla ilişkilerinizi yönetme beceriniz eksik bence.

Aynen oyle patladim bu olayda esimin oyle davranmasinda sorun cagirmasi degil annesine laf soyledim diye hirsini cikardi

Ben hem calisiyorum hem ev hanimligi yapiyorum ve cocukla da her gun ben ilgilenirim bir gun dinlenmek benim de hakkim.Kadinlar bu kadar kendilerini lole gibi kabul ettikleri icin erkekler bu kadar tepemize cikabiliyor
Çocuğunuz için sizi çağıran bir eş var ve siz reklam arasını bekliyorsunuz. Size al çocuğa bak dememiş gelir mısın demiş yani işinizi görüp tekrar dizi başına gelebilirdiniz kusura bakmayın çocuğum için kalkmam gerekiyorsa kalkarım... Fazla abartıyorsunuz ... Kadınların kendini bişey gördüğü yok haklı haksız demek kadını yermek değildir

adam da haksız sen de haksızsın. kadın cimriyse cimri eşin napsın bu duruma? ayrıca hemen bavul toplayıp babanı çağırmak ne alaka, e o da anasını çağırsın o zaman hemen.

kayın valideler konusunda ki sorunu bilmiyorum ama anlattığın olayda ben seni haksız buldum.tepkin abartı olmuş.dizi izliyorsun ve eş çocuğa bakıyor kaç erkek sırf dizi için çocuğa bakar.ve çocuk için seni çağırıyor reklam arasını bekliyorsun.ben de olsaydım çocuk için eşimi çağırsaydım ve gelmeseydi öfkelenirdim.tamam eşinin öfkeyle kumandaya vurması da hatalı ama öfke anıyla yapılmış bir hareket babaların ailelerin çağrılması kadar büyük bir olay değil.valizi toplayıp gidecek kadar da büyük bir olay gelmedi tabii öncesini bilmiyorum.dolmuş gibisin sonra da patlamışsın. yalnız kaynanaya kızıp eşinizi hırpalamayın derim.ailesinin evine gelmemesine de üzülmesine kızmayın hepimiz ailemizle mutlu olmak gidip gelmek isteriz. empati kurmaya .alış senin ailende evine gelmemesi seni üzmez miydi

konu nerelere gelmıs yahu
kayınvalıdenle arandakı sorunun hıncını eşinden cıkarmıssın

baskaları ıcın veya yuzunden evlılık kurumunu bıtırecek kadar cocuk ruha sahıpsenız evlenmeyın
bukadar kolay mı evlenıp boşanmak

bu konuda senı haksız buldum

bizde de durum hep böyleydi.eşim sallayıp uyutmuşsa beni çağırırdı çünkü uyandırmaktan korkardı.ben gelip yatağına koyardım.konu sahibi zırt pırt her sorunda aileyi karıştırmayın.aileleri karşı karşıya getirmek hele çok kötü olmuş.sorunlarınızı kendiniz çözmelisin yetişkin insanlarsınız.yarın bir gün eşinizle iyi olursunuz ama aileler zor unutur söylenenleri

Valla benim eşim hayatta çocuk uyutmaz ben dizi izliycem diye.çocuğu uyut öyle bak der.hee bide çağıracak reklam çıksın dicem.eminim bizde de olay çıkardı.

Yok vatanim sensindi:))
tahmin etmiştim
ama diziyi bırakıp gitmeliydiniz
önceki konunuzu da biliyorum haklısınız ama üslubunuz çok sert

bu arada anne babasını kolayce silen sizden de kolay vazgeçebilir Allah korusun da

Geçen gün ki konunu da okumuştum. Benim tavsiyem kocanı eve bağlamaya çalış, kayınvaliden gibi iyilik meleği pozuna yat. Melek ol. Ona huzurlu bir ev ortamı sun. Bırak kayınvalidenle zamanla düzelir zaten her şey, yani iki tarafta politik olur resmiyeti asla kaldırmaz. Ama kocanı sana düşkün hale getir, seni huzurlu günlerine döndürecek tek şey bu.

ben size biraz daha sabırlı ve sakin davranmanızı öneririm. Evlilikte fevrilik iyi bir şey değil. Bavul toplayıp gitmeye kalkışmanız, bu kadar ufak çözülebilecek bir konuda aileleri işin içine sokmanız sizce iyi mi oldu? Eşinle kendi aranızda ne olursa olsun hemen aileleri karıştırmamalısınız. Onlarla yüz göz olursunuz böyle yaparsanız onlara da cvp hakı doğar. Siz haklı olsanız da haksız duruma düşersiniz. Eşiniz ailesini silemez silmesin de zaten bunı en başta siz istemeyin. Biz de eşimle ailesinden çok çektik eşim çoğu zaman aramamazlık yapar ben arar veririm teli eline. Kimse ailesinden geçmez. Kızgınlıklar kırgınlıklar geçince olan size olur bendem size söylemesi.

Canim bunun oncesi de var annesi benden ev istedi ondan once ailemin hac parasini istedi bu patlama noktamdi artik ben ailesini silsin demiyorun zamaninda annesini kenara cekip yapma diyebilseydi hic bu duruma dusmezdik
Ama burada yine sen haksızsın ev ve haç parası istemek gibi çok büyük şeylerde paylaşmayıp 40 TL'de patlayınca olmamış tabiki de. Ev istemek ne demek ya açarmısın bize konuyu biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…