• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanam

Uöarım sızı se esya gb kapının onune atarlar
Amin. Haddimi aşarsam,dengesizce konuşursam,kendimdeki kabahatlari görmeyip hep başkasında kusur ararsam olacağı o olur. Bak sana abla tavsiyesi ben de eşim tarafını sevmem ama kusursuz ağırlarım,sevmesem de saygısızlık yapmam.

Kestırse ıyı olur memelerını sallana sallana gezıyor koluma sırtıma degıyor terlı twrlı
Ahahahah şaka gibi ya :D sanane yahu memelerden uzak dur o zaman kadından... Kadına bir de obez demissiniz ne kadar ayıp ya ! İnsan beyin obezi olmasın yeterki !

Ben zaten ilk cümlede sizde kalması sacma dedim farkındaysanız ama geldiyselerde sabredip bakmak zorundasınız sizin eşinizin ailesi eşiniz sizin ailenize boyle yapsaydı kendi annen olsaydı yine tiksincekmiydiniz kusura bakmayinda hala abartiyosunuz ve yedikleri resmen gözünüze batıyor kendi aileniz olsaydı bu sekilde batarmiydi yoksa herşeyi önlerine serermiydiniz biraz empati yapın eşinizle herşeyi seçebilirsiniz ama anne babayı asla o yuzden eşinizin bi sucuda yok
Zorunda deışım as evımı ben

Evıne gıtsın atnı mahallede asevımı benim evım sızde bır tuhafaınız
ÇOK katısınız.
Aşevimi benim evim demişsiniz ya sadece sizin eviniz değil ki özmü öz oğlunun evi!
Bunu anlamanız lazım önce.
Kalmalı mı evinizde tartışmaya açık,sebep sonuç ilişkisi gerçekten önemli.
Ama şuanda asıl önemli olan sizin içinizde nefret edecek kadar büyüttüğünüz KV.'Niz.
Çocuğunuzun BABAANNESİ,VE Eşinizin ANNESİ.
Kimse 4*4 lük şartlara sahip değil,emin ol
Ama evlilikte birşekilde herkes bişeyleri idare etmekte.
Bunun için sakin olun.
Empati kurun şuan bebeğiniz küçük ilerde sizi gelininizin istemediğini ve sizden tiksindiğini düşünün !
Nasıl hisssedersiniz.
Amacım üzmek değil lütfen yanlış anlamayın azda olsa belki düşüncelerinizi yumuşatmak.

Ah canim ben sana çok üzuldum.
Hamile kadının evine ayni mahalledeki kv ve elti niye yatiliya geliyo bayan istemiyo belli. Cok haklisin canim. Bide pis kokuyorlar yani kadincaz ne yapsin.
O kocan olacak dangozun gucu sanami yetiyo kaynani tutup memelerinden ataydin sokağa.

Hamile kadının evine ayni mahalledeki kv ve elti niye yatiliya geliyo bayan istemiyo belli. Cok haklisin canim. Bide pis kokuyorlar yani kadincaz ne yapsin.
O kocan olacak dangozun gucu sanami yetiyo kaynani tutup memelerinden ataydin sokağa.

Tıksınmesem atacam ama terden kayar

Ya allah aşkına cahil cahil konuşmayin su yazdığın şeyler o kadar çirkinki esinin seni bu zamna kadar boaşmamasi hata bence valla o çocuğuna yazık umarım onu da kendin bi bencil yetistirmezsin

Back
X