Ben çok tecrübeli değilim aslında :) Sadece burayı yi takip ederim ve tüm konularda gördüğüm erkek aileye düşkünse, kaynana da kötü niyetli ise eyvah eyvah, kadın ne kadar alttan da alsa o evlilik bitiyor maalesef. O büyük aşkla evlenen tüm kadınlarında tek söylediği bilsem evlenir miydim hiç.
Bazı adamlar evlenmeden önce kendini saklayabiliyor ama sizin nişanlınız kendini hiç saklamamış. Sen bir şey söyleme demiş. Bir de iyi niyetle söylemiştir demiş, pardon da siz orada hiç bir şey demediniz mi? Eltin gezmezdi ahlaklı terbiyeli idi derken, bana sen geziyorsun terbiyesiz ahlaksızsın diyor, bunun nesi iyi niyet söyler misin, ayrıca yabancı ile mi geziyorum senle geziyorum demeniz gerekmez miydi?
Bence gerekirdi, ben derdim, belki de ben fevriyimdir bilemiyorum.
Kaynananıza pes zaten, ayrı şehirlerdesiniz, ne kadar gezebilirsiniz ki, hem nişanlılık gezmek birbirini tanımak için var, buna bile laf ediyor. Siz bu kadar naif, nişanlınız bu kadar pasif, bu kaynana bu kadar fesat olduğu müddetçe sizi çiğ çiğ yer bence. Siz sakin bir şekilde hiçbir sinir ibaresi göstermeden herkese haddini bildirin. Ben öyle yapıyorum, gayet sakince öyle bir laf söylüyorum ki, karşı tarafa kal geliyor :)