- 5 Ekim 2018
- 1.297
- 1.797
- 83
- 38
- Konu Sahibi Denizdeniz14
Arkadaşım gözünü açmaya geldim. Birincisi nişanlın senin tarafında falan değil. Olsaydı seni önceden bak patavatsız olabilirler diye uyarmazdı öyle bir sınır çizerdi ki ailesine o kadın sana bunları söyleme cesaretini bulamazdı bunu önce kesinlikle anlaman lazım sakın kanma.
Bak anne baba ne kadar sıkıntılı olursa olsun iş eşte biter o dengeyi sana belli etmeden kurmalı seni yormamalı. Ama seninki ne yapıyor yok annemi ara yok annem iyi niyetli. Bu laflar evlendikten sonra şuna dönüşür annem iyi niyetli SEN KÖTÜ NİYETLİSİN.
Sana bir örnekle anlatayım. Benim kv severim aramız da gayet iyidir ama mizaç olarak aslında tüm akrabalarının sorunlarının ortasında, dahil olmayı çok seven bir kadın. Bu özelliği bir tek oğlunun evliliğinde işlemiyor. Neden mi oğlu sınırını baştan çizdi de ondan. Eğer eşimin yapısı böyle olmasaydı karışma potansiyeli vardı adım gibi eminim. Daha sevgiliyken yemeğe gittiğimizde kv benim önümü eliyle kapatıp biz biraz kıskancız sevmeyiz böyle şeyleri demişti gülerek. Eşim seni ne ilgilendirir ben burdayım demişti annesine. Aradan 10 dk geçtikten sonra da kadın benim yanıma gelip özür dilemişti. İşte o günden sonra bir daha asla bişey demedi bana.
Senin şu aşamada yapacağın şey nişanlınla çok net konuşmak. Senin her şeye karşı tavrını önceden bilsin. Al karşına ben böyle böyle şeyler yaşadım bir daha olmasın kesinlikle gelemem de. Yoksa başın çok ağrır.
Eşinizin tavrını çok takdir ettim Bu kadar nokta net..Enişteye tebrikler