Aileler falan tanıştı önceden söz bugün yarın olcak iş bekliyoruzKaynana konunun neresinde? Söz yok, nişan yok, nikah yok ne kaynanası?
Tanıştık biz beni biliyor 3 senedir sevgilimAnnesi belki sizinle tanışmak için geliyordur?
Sevgiline söyle getirmesin.Aileler falan tanıştı önceden söz bugün yarın olcak iş bekliyoruz
Söyledim ama evlenince bu sorun olurmu annesin böyle yapması . annesi beni biliyor ailelelrimizde tanıştıSorun annesi değil ki.. Zaten her annenin gözünde ufak bir çocuğuz. Önemli olan sevgilin seninle mi vakit geçirmek istiyor, annesiyle mi?
Sen zaten uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz, annen gelirse nasıl görüşücez, olmaz de. Gerisi ona kalmış
Birlikte otururuz diyorBunu erkek arkadaşın düşünemedi mi? Getirirse gezemeyeceksiniz anlaşılan.
Sizinki evlenince sizi aynı evde oturtma planları yapıyor olmasın !Birlikte otururuz diyor
annesi istediğini yapabilir siz evlenince. Önemli olan arada dengeyi bulması gereken sevgilin. Annesi gelicem desin, anne sevgilime söz verdim onunla vakit geçirmek istiyorum, seninle ilgilenemem gelme dedikten sonra gelemez.Söyledim ama evlenince bu sorun olurmu annesin böyle yapması . annesi beni biliyor ailelelrimizde tanıştı
Birlikte otururuz diyor
Bu daha fragman , film vizyona girince neler olacak nelerErkek arkadaşımla farklı şehirlerdeyiz 1 2 ay sonra benim yanıma bir iş görüşmesi için gelecek. Hem görüşmek buluşmak için hemde iş görüşmesi yapcak. Ama annesi de gelmek istiyor yanında annesi gelirse biz nasıl gezcez görüşcez. Zaten senede 2 3 kez görüşüyoruz. Annesinin ı sanki ufak bi çocuk gibi davranması erkek arkdaşıma karşı beni endişelendiriyor. Evlenince nasıl olur diye
Aileler falan tanıştı önceden söz bugün yarın olcak iş bekliyoruz
Ne olurki bende endişeleniyorimBu daha fragman , film vizyona girince neler olacak neler
Biz üniversitede tanıştık ozamanlar hergün görüşüdük üniversite bitince böyle az ğöreşmak zorunda kaldıkDaha olmadı ama değil mi? Anlamadığım nokta senede 2-3 kez görüştüğünüz insanla mı sözleneceksiniz?
Sanırım anneci bir erkek. Anneci erkekler de yorucu oluyor özellikle evliliğin ilk zamanlarıNe olurki bende endişeleniyorim
Biz üniversitede tanıştık ozamanlar hergün görüşüdük üniversite bitince böyle az ğöreşmak zorunda kaldık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?