Kaynanam

Sanırım anneci bir erkek. Anneci erkekler de yorucu oluyor özellikle evliliğin ilk zamanları
Önceden öyleydi ama ben tartışa tartaşa anlata anlata biraz yola getirdim tek çocuk oyduğu için gene sorunlar oluyor

Sevgilisini senede 2 3 kez gören ve ciddi ciddi evlenme planları yapan adam aşkını, özlemini, tutkusunu bir kenara bırakıyor ve yanınıza ANASIYLA geliyor. Beyefendiye odaklanın bence sizi özlemeyi akledememiş olabilir

İnsan görüşünce hormonuna hakim olamaz ayol

Önceden öyleydi ama ben tartışa tartaşa anlata anlata biraz yola getirdim tek çocuk oyduğu için gene sorunlar oluyor

Evlenince şu an yola getirdiğin yoldan çıkacak ama bil. Çünkü annesiyle görülmeyen adamlar bile burada anne aşkından ölüyorlar evlilik cüzdanı ile birlikte.

Yılda 2 3 kere gören adam anasını alıp geliyorsa onun derdi sen değilsindir

Onu da gezdirin o zaman yemek yiyin kahve icin sohbet edin. Bende ilk baslarda en ufak seyi sorun ederdim ama su an pismanim. bunda hicbirsey yok. Hem guzel agirlarsaniz gozunde degeriniz artar hemde hepberaber zaman gecirmis olursunuz. Bir dahakine basbasa zaman gecirirsiniz. Evlenince boyle olur mu sorusu da biraz sacma ortada ana kuzuluk bir durum yok. Dedigim gibi sevgilinin de hosuna gider buyrun gelin bir kahve icelim sizi gezdireyim de ve agirla

Yola getirmek falan hoş tabirler değil. Annesinden uzaklaştırarak mi yola götürüyorsunuz? Üstelik tek çocuk, anne baba hayatını tek çocuğa adamış belli ki çokta bağlılar. Bu tarz durumlarda denge ayarlamak önemli. Ben anneme çok düşkünüm, hatta aşırı düşkünüm, şuan bebek bekliyoruz en büyük endişem acaba annemden daha çok sevebilecek miyim siz düşünün? Ama hiç eşimle annemi kıyas etmem dengeyi tutarım. Erkek arkadaşının dengeyi kuracağını düşünüyorsan devam et, düşünmüyorsan boşver

Evlenince şu an yola getirdiğin yoldan çıkacak ama bil. Çünkü annesiyle görülmeyen adamlar bile burada anne aşkından ölüyorlar evlilik cüzdanı ile birlikte.
Burada yorumumun hazır yazılmışı varmış

Ben nerede kalacaklarını anlamadım. Sizde mi? Çok mantıksız eğer böyle ise. Samimi olsanız neyse, çok rahatsız edici bir durum. Gelip teftiş edecek, durumu görecek yani. Aslında bir bakıma siz de nasıl insanlar onu öğrenmiş olursunuz. Ama sakın duygusal saf saf her şeyi iyiye yormayın, uyanık olun, gözlerinizi dört açın. Eğer hoşunuza gitmeyen bir durum olursa dehleyin. Ben böyle bir durumda kendi annemi çağırırdım. Anne gel olay var diye. Bak bakalım nasıllar diye. Siz de çağırın.

Sadece şunu söyleyeyim gerisini sen düşün. Bu fragman, filmde hep başrolde olacak kaynana, kaldırabilecek misin? Fragmanı beğenmediysen filme sakın girme

Zaten uzun zamandır görüşmüyormuşsunuz, annesiyle gelmesi çok gereksiz bir durum.
Başbaşa olsak daha iyi değil mi gibisinden sor bakalım ne diyecek erkek arkadaşın.

Fazla pollyannacı olamıyorum bu durumlarda, uzun zamandır görüşmediğinizi bildiği halde gelmek isteyen kayınvalide ilerde evlenince zaten hep birliktesiniz ne başbaşa kalması diye düşünüp sizden çıkmayabilir. Sevgilinizi iyi ölçüp biçin. Çünkü en ailesiyle kopuk olanı bile evlenince ailesine aşırı düşkün olabiliyor. Erkek arkadaşınız şimdiden böyleyse evlenince ne duruma gelir bilemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…