Sabah hayır dedi 5 kez aradı ısrar ediyor babası bi yanan arıyor ğötür diye en son ğötür bırak gel inme hiç arabadan dedim sonuç buGeçmiş olsun galiba kayınvalidenize eşinizin vücuduna elektro şok falan bağladı. Eşiniz gitmeyince kayınvalideniz şok verdiği için mecburen gidiyor eşiniz.
Hayır demek bu kadar mı zor.
Hayır sorun kayınvalide falan değil direkt eşiniz yani.
Burada boş yere kayın ailesine bilenmeyin.
Sizin yorumlarinizi beğenirim ama bu sefer şaşırdım, oldu o zaman ana baba hakkı odeyecem diye eşini ailesini unutsun.Suistimal dahi etse anne baba hakkı iki üç yere götürmekle ödenmez.
Sizin yorumlarinizi beğenirim ama bu sefer şaşırdım, oldu o zaman ana baba hakkı odeyecem diye eşini ailesini unutsun.
Kadın evliliğini tek başına yaşıyor gibidir şuan.
Herşeyin bir yeri dengesi vardır.
O zaman evlenmesin, kimsenin günahına girmesin, ölene kadar ana baba hakkı ödesin.
Bu arada anneyim ve annemi de babamı da sever sayarım.
Yani bu kavramlardan yoksun biri de değilim ama kv oğlu olduğu için böyle yapıyor bence, kızı olsa bu kadar her yere getir götür yaptırır miydi, sanmam..
Neden çünkü oğlu var ve hak görüyor.
Anladım, siz karşılıklı olarak dengeyi kurmussunuz, kabul edelim istisnasinizKız evlat olarak annemi her yere götürürüm. Arabam varsa arabayla yoksa taksiyle dolmuşla. Benim evlatlık anlayışım bu. Elimi uzatabildiğim yere kadar uzatırım. Eşim de ailesine aynısını yapabilir gıkım çıkmaz. Evliliğimizi etkilemedi 7.5 senedir bu tavrımız. Tatile bile giderken yanımıza alıyoruz iki aileyi de.
Ben şahsen anne babamı sırtımda taşırım. Yine rahat edemediler diye üzülürüm. Anne ve babam benim için hassas bir konu.Suistimal dahi etse anne baba hakkı iki üç yere götürmekle ödenmez.
Ne diyor bu kız diye 2 kere okudum. Allah seni iyi etsinGeçmiş olsun galiba kayınvalidenize eşinizin vücuduna elektro şok falan bağladı. Eşiniz gitmeyince kayınvalideniz şok verdiği için mecburen gidiyor eşiniz.
Seni de kuzumNe diyor bu kız diye 2 kere okudum. Allah seni iyi etsin
Ya gitmeyince 1 çağıracak 2 çağıracak 3.ye çağırmayacak.Sabah hayır dedi 5 kez aradı ısrar ediyor babası bi yanan arıyor ğötür diye en son ğötür bırak gel inme hiç arabadan dedim sonuç bu
Kayınvalidenin evini hem tarlaya hem akakrabalara yakin bir yere taşısanız?
Niye güldünüz anlamadim gayet ciddi söyledim, hem esiniz surekli annesine soforluk yapmak zorunda kalmaz
Fikir hoşuma gittiNiye güldünüz anlamadim gayet ciddi söyledim, hem esiniz surekli annesine soforluk yapmak zorunda kalmaz
Hadi inşallah işinize yarar cok can sıkıcı bir durum yaşadığınız bide akrabalardan birinde virüs cikarsa eşiniz sizede tasiyacak, bu durumu esinizle konuşun benceFikir hoşuma gitti
Bu kadın hiç mi evinde oturmuyor?Eşim bişey söylesin teyzesi annesi küsüyor triblerdeler sürekli annesini bi yerlere götürüyor evliliğimiz yok gibi bişel çok etkiliyor ben tekim sürekli evde eşimle bi yere bile gidamiyorum
Bencede gelince ona bi laf sokuyum sinir etti beni
Çok haklısınızGeçmiş olsun galiba kayınvalidenize eşinizin vücuduna elektro şok falan bağladı. Eşiniz gitmeyince kayınvalideniz şok verdiği için mecburen gidiyor eşiniz.
Seni de kuzum
Ya gitmeyince 1 çağıracak 2 çağıracak 3.ye çağırmayacak.
Ailesi eşinizi ikna edebileceklerini bildiği için sürekli arayıp baskı yapıyor. Eşinizde bir türlü kararlı duramıyor.
Boş yere kv kp bilenmeyin, onlar oğullarının huylarını biliyorlar. Huyunu değiştirmesi gereken eşiniz.
Ben yerinde olsam eve almam kocamı. Ölüm kalım olmadığı sürece şu zamanda hiçbir kalabalık ortama gidemez kaynanamı gönlünü hoş tutmak İcin hayatımı riske atamaz. Hanfendi sohbet muhabbet etcek diye şöförlüğünü yaptıramaz. Sonucta hastane işi cenaze işi değil keyfi. Kapını arkadan kitle kocanı eve alma gitsin anasının evine hiç gelmesin virüs bitene kadar.Sabah hayır dedi 5 kez aradı ısrar ediyor babası bi yanan arıyor ğötür diye en son ğötür bırak gel inme hiç arabadan dedim sonuç bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?