Kaynanam

Sabah hayır dedi 5 kez aradı ısrar ediyor babası bi yanan arıyor ğötür diye en son ğötür bırak gel inme hiç arabadan dedim sonuç bu

Suistimal dahi etse anne baba hakkı iki üç yere götürmekle ödenmez.
Sizin yorumlarinizi beğenirim ama bu sefer şaşırdım, oldu o zaman ana baba hakkı odeyecem diye eşini ailesini unutsun.
Kadın evliliğini tek başına yaşıyor gibidir şuan.
Herşeyin bir yeri dengesi vardır.

O zaman evlenmesin, kimsenin günahına girmesin, ölene kadar ana baba hakkı ödesin.

Bu arada anneyim ve annemi de babamı da sever sayarım.
Yani bu kavramlardan yoksun biri de değilim ama kv oğlu olduğu için böyle yapıyor bence, kızı olsa bu kadar her yere getir götür yaptırır miydi, sanmam..

Neden çünkü oğlu var ve hak görüyor.

Kız evlat olarak annemi her yere götürürüm. Arabam varsa arabayla yoksa taksiyle dolmuşla. Benim evlatlık anlayışım bu. Elimi uzatabildiğim yere kadar uzatırım. Eşim de ailesine aynısını yapabilir gıkım çıkmaz. Evliliğimizi etkilemedi 7.5 senedir bu tavrımız. Tatile bile giderken yanımıza alıyoruz iki aileyi de.

polise şikayet edin. kişi balı 3000 tl'den ceza ödesinler, bir daha burunlarını çıkaramazlar.

Anladım, siz karşılıklı olarak dengeyi kurmussunuz, kabul edelim istisnasiniz
Yine de bir taraf rahatsızlık duruyorsa bir şekilde orta yol bulunmalı.
Tabi ki her konu da olduğu gibi bu konuda da iş eş de bitiyor, aslında mesele kv konusu da pek değil bence.

Suistimal dahi etse anne baba hakkı iki üç yere götürmekle ödenmez.
Ben şahsen anne babamı sırtımda taşırım. Yine rahat edemediler diye üzülürüm. Anne ve babam benim için hassas bir konu.

Ama bazı evliliklerde bu sui istimal görüldüğü gibi sorun olabiliyor... .

Herkes eşit şartlarda bulunmuyor.

Herkes bizim gibi düşünmüyor..

O yüzden o noktada anne babaların dikkat etmesi gerektiğini düşünüyorum.

Babaannem 10 sene yatalak kaldı. Yani bitkisel hayatta sadece gözleri açıktı. Ona 10 sene erkek çocukları baktı.

Ben annem ve yengelerim bezini değiştirdik sadece
Burdaki durum bakma sorumluluğu. Ve zorunluluğu. Buna hiçbir Allah kulu :neden bakiyoruz: diye itiraz etmez.

Ama işte sağlıklı anne babaların taleplerini herkes hoşgörmez.

O noktada da evlilikte sorunlar çıkıyor. Anne ve babalar burda dikkatli olmak zorunda.

Ben buna anlayış gösteririm. Ve evlenirken buna anlayış gösterecek bir adamla evlenirim.

Ama herkesten aynı şeyi bekleyemem.

Yine de siz farklı düşünürseniz; ben o düşünceden de bir şeyler öğrenirim ❤

Ne diyor bu kız diye 2 kere okudum. Allah seni iyi etsin

Ne diyor bu kız diye 2 kere okudum. Allah seni iyi etsin
Seni de kuzum
Sabah hayır dedi 5 kez aradı ısrar ediyor babası bi yanan arıyor ğötür diye en son ğötür bırak gel inme hiç arabadan dedim sonuç bu
Ya gitmeyince 1 çağıracak 2 çağıracak 3.ye çağırmayacak.
Ailesi eşinizi ikna edebileceklerini bildiği için sürekli arayıp baskı yapıyor. Eşinizde bir türlü kararlı duramıyor.
Boş yere kv kp bilenmeyin, onlar oğullarının huylarını biliyorlar. Huyunu değiştirmesi gereken eşiniz.

Kayınvalidenin evini hem tarlaya hem akrabalara yakin bir yere taşısanız?

Son düzenleme:
Fikir hoşuma gitti
Hadi inşallah işinize yarar cok can sıkıcı bir durum yaşadığınız bide akrabalardan birinde virüs cikarsa eşiniz sizede tasiyacak, bu durumu esinizle konuşun bence

Eşim bişey söylesin teyzesi annesi küsüyor triblerdeler sürekli annesini bi yerlere götürüyor evliliğimiz yok gibi bişel çok etkiliyor ben tekim sürekli evde eşimle bi yere bile gidamiyorum
Bu kadın hiç mi evinde oturmuyor?

Markete goturmesi ya da annesini bir yere goturmesi aşırı normal
Virüs bahanesiyle bundan da hoşnutsuzlugunuzu araya sıkıştırmışsınız

burada anormal olan tek şey kv nin herkesi tehlikeye atıyor oluşu sağlığı için kendisini goturmeyeceksınız bu şekilde net yani

Bencede gelince ona bi laf sokuyum sinir etti beni

Suçlu kayınvalide değil ki. Laf sokmakla da çözülmez. Direkt muhatabınıza, yani bu işin sorumlusuna, yani EŞİNİZE demelisiniz ne diyeceksiniz.
3 de arasa 30 kere de arasa eşiniz hayır diyecek. O sınırı çizecek. Çocuk eğitiminde de böyle bu. İki kere hayır deyip üçüncüde evet derseniz o çocuk ebeveyn olarak sizi saymaz, ciddiye almaz. Burada kv de aynısını yapıyor, oğlum hayır der ama gene de gelir diyor. Neden?

Çok haklısınız

Ben yerinde olsam eve almam kocamı. Ölüm kalım olmadığı sürece şu zamanda hiçbir kalabalık ortama gidemez kaynanamı gönlünü hoş tutmak İcin hayatımı riske atamaz. Hanfendi sohbet muhabbet etcek diye şöförlüğünü yaptıramaz. Sonucta hastane işi cenaze işi değil keyfi. Kapını arkadan kitle kocanı eve alma gitsin anasının evine hiç gelmesin virüs bitene kadar.

Sen hariç herkesin keyfi yerinde buna kocanda dahil.
Adam senin kadar düşünmüyor demek ki evin çarşı pazar ihtiyacını.
Büyük problem eşin bence

Oğluşunu bırakamayan anneler gerçekten çok fena. Çok fazla bir yorum yapmak istemiyorum ama kendi eli ayağı yok mu Herşeye koşsun oğlu istiyor. Off valla eğer eşiniz tavrını koymazsa daha çok devam eder bu durum.

Allahım sen beni böyle bir anne yapma, amin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…