kaynanam

düğün mekanı bile derken benim ailem karışmamı istemiyor. onlar mevki sahibi oğullarını kötü kalitesiz bir yerde evlendirmezler diyorlar. nişanlımda malesef 1 aylığına gelecek.

haklısınız. fiilen yaptığı birşey olmadığı için böyle diyorum. bütün yaptıkları alttan alttan laf sokmalar. yüzümüze birşey demiyor. ahh bir dese

ailene sıkı sıkı tutun. ve 3. kişinin kim olursa olsun sizi rahatsız etmesine izin verme. mesela annesini hiçbi zaman kocana şikayet etme erkekler annem haklı demekki gibisinden düşünmene başlıyo o zaman hürmetde kusur etme... misal kocan aşkam işten geldiğinde onu eskiden beklediğin gibi yani sevgili olduğunuz zamanlardaki gibi bekle gizli öp elini bırakma değer ver kısaca... dominant kaynanayı saf dışı bırak

Ben iyilikle tanidigim en kotu kaynanayi bile dizel getiren gelin tanidim.Sen icinde kotu bisey beslemessen, zamanla kaynanan yaptiginin hatasina varir.Karisiyorsa sana birakir.Ama diklesirsen, ve Allah esirgesin kocanda seni esgecip annesinin tarafini tutmaya baslarsa, evliligin kotuye gider.Daha dun okumustum bu forumda, bu yuzden bosanan biri. Diyecegim is sende biter..Eger istekleri cok can alici degilse birak onun istegi olsun.Belkide heves etmistir, gelinime ben sunu yapacam bunu alicam havasindadir.Sana zarar vermiyorsa bu istekleri kendi haline birakman en guzeli..

Konu, içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

aynı dert bende de var. hatta daha da beteri bile diyebilirim. benim ailemde sana bakarken gözleri parlıyor seni çok seviyor diyor. hatta nişanlımda beni çok sevdiğini söylüyor. fakat ben bunlara içten içe inanmıyorum. zaten kv. me uzun süre anne demedim. hala da çok nadir söylerim. belki hala da söylemezdim ama nişanlımın başının etini yedi. neyse benim kv.de de aynen baskın bi tip. hele ki oğlu evden gidecek diye korkusundan düğün günü alalım dediğimde bile önce ev alın hem ofis kirası hem ev kirası iki kirayı karşılayamazsınız diye süreyi uzatıyor. her seferinde anneme bu pazartesi ev bakmaya gidicem satın alıcam diyor tabi ben bunun fos çıkacağını biliyorum. derdi de benim ailemin evlerden birini vermesini sağlamak. ama bilmiyor ki asla böyle birşey olmayacak. Allah tan nişanlım orta yolu buluyor. fakat ona da söyledim, istediğim yerde istediğim tarihte madem yer bulunurmuş bulunmazsa kıyameti koparırım diye. ayrıca fazla müdahaleci olması sinirime dokunuyor üstüne üstlük bi de benim ve ailemin arkasından konuşuyor Allah büyük bir şekilde kulağıma geliyor. O zaman da onu ne arayıp ne soruyorum. Aklı başına gelsin. aradığım zamanlarda da temizlik yapıyorum halı yıkıyorum gibi cümleler kuruyor. Aaa bize her hafta temizlikçi geliyor size de gönderelim diyorum. susuyor. ne yani ben evimde buna karışmıyorken temizliğe ona mı gidip yapıcam. yokk komşularının gelini aşşagıda anne kapıyı aç diye sesleniyormuş yook gelip çamaşırları seriyormuş. hiç duymamazlığa veriyorum. demek ki o kadın kv lik değil annelik yapıyor ki bunları yapıyor o kızda. ayrıca sizli konuşurum ben genel yapım böyledir. işte resmi konuşuyormuşum falan filan. bu arada nişanlımda bende avukatız. hayat standartlarımın nasıl olacağına kv değil biz karar veririz. bunu da nişanlıma zaten söylüyorum. ve sonuna kadar arkamda. bence siz bildiğiniz gibi davranın. el verip kol kaptırmayın. bu hayat sizin, o zaten kendine verilen hayatı yaşamış, sizinkini de yaşamasına izin vermeyin.

komsusu annemi diyormuş onu anlamadım? dese bile niye size söylüyor ne saçma. bana da diliyle bişey söylemiyorki söylese sustururum ama nerede. siz avukatsınız ne güzel cevaplarınızla susturuyorsunuz o konuda ben cahilim bişey diyemiyorum. annede demiyorum demicem.

Benim de kaynanam ve büyük görümcem 180 derece döndüler birden bire. Epey canımı sıkıp üzdüler beni. Saygımdan susuyodum ama artık he he deyip geçmeye karar verdim.. Benimkiler biraz kayınbabam ve nişanlımın dedesinin korkusuna ileri gidemiyolar. İkiside beni çok sevmişler çünkü. Öz çocuklarından ayırmadan konuşuyolar hep..

Sende akıllıca davran. Olanları nişanlına yansıtma. Ailesi hakkında kötü konuşma. Nişanlın yanındayken annesiyle güler yüzlü konuş. Dışardan iyi görün ama her dediklerine de kulak asma..

bende karar verdim düğüne kadar ses etmicem. düğünden sonrada güzel bir dille karışmaması gerektiğini söylerim. herkesin evi hayatı ayrı. benimde kayınbabam beni çok sever çok temiz insandır belki daha çok burnunu sokardı ama ondan tırsıyor biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…