Kaynanam

yılda 1 defa görsem bende severim. telefonda bile tahammülüm olmuyor bazen kadına. ve bu bazenler her geçen gün artıyor

Cookk tesekkur ederim vee zatenn ben kendimden cook hayat arkadasima esimee uzuluyorm hasret cekiyorr ve belli etmiyor uzuluyor belli etmiyor aglamk istiyor aglamiyor ben 2 ay annemden ayri sehrde yasadim vee oldum resmen kocamin hali beni daha cok uzuyr anlatabilmisimdr insallah

Gerçekçi bulmadım.
Sizinn fikrinizz. Hayatinizda hicmi kaynanasini seven bir gelin gormediniz. ? Evet kaynanam icin aksama kadar agladim oda benim gibi agladi giderken. Annem gibi sevmis olamam mi ? Onun kizi yok kizi gibi sevmis olamazmi butun gelinlerini ? Cunku butun gelinleri icin aglayan bir insan..

Sevmiş olabilirsiniz. Fakat insanlar anneleri için bile bu tepkiyi vermiyorlar kaldı ki kaynana için versin.
Tepkiniz bana abartılı geldi.
Tamam ağladınız üzüldünüz bir şey demem ama buraya konu açıp dönmesi için dua istemek bana inandırıcı gelmiyor üzgünüm.

Gelmesinn o zaman ben konuyu sizi inandirmak icin acmadim. Siz inanmasanizda fikrinizi kendinize saklayin lutfen. Uzulmenizede gerek yokk. Insanlari kirici yorumunuzla uzmek yetiyordur eminim.

Vay anam.. Benim kaynana da her gelmesinde eşimle aramı bozuyor. Şimdi yine bozdu ve gitti. Ne kadar şanslı bir konu sahibi

senede 1 kere görsem bende ağlardım arkasından heralde....
maşallah diyelim allah muhabbetinizi bozmasın. darısı bizim başımıza!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…