Kaynanam

Supersin

Bu da bir şey mi.
Bir arkadaşım kayinvalidesi günün birinde ölecek diye ağlıyor. Töbe Estağfurullah dedim.
Şaka gibi ama; var böyle istisnalar.

Acaba nasi bir kaynana vakasi diye actim konuyu kii sasirdim ama saskinligim anormal 40 yilda bir geldigi icin tatli gelmis sana arkadasim surekli yaninda olsa boyle olmazdi bu yuzden iyiki gitmis ne demisler az olsun öz olsun.

benimkide bana bir kaç haftadır küs yüzünü görmüyorum ailemde bir huzur bir mutluluk havada bol oksijen, böyle sanki renkler daha renkli, sesler daha bir cıvıl cıvıl... uzun süre birlikte yaşasanız fikriniz değişebilir:) yada baya istisna bir durum sizinki.

delirdin galiba :) bende gelse gitsin diye ağlardım heralde gerçekten kaynanasına aşık çok seven kadınlar varmı ya

Ben sadece size yanıt vermedim. 24 gün fiziksel olarak bir arada olmuşlar. Telefonla görüşmedikleri, haberleşmedikleri, birbirlerine destek olmadıklarını söylememiş ki. 1 haftada aptal aşık bile olabiliyoruz yeri gelince. Evlenmiş kız, olur yani. Ben rastlıyorum çevremde çünkü..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…