- 6 Ekim 2014
- 12.026
- 24.201
- 348
- 39
- Konu Sahibi Bebegimmsinnsenn
-
Kaynanam yabanci ulkedeydi ve bizi ziyarete geldi 20 gun once falan 1seneyi askin zamandir gormuyordum sadece bi kere evlendigim zaman 4 gunluk bir sure goemustum be gitmisti evet yine geldi 20 gun kaldi ve kayinbabam hasta oldugu icin bugun geri dondu ve ben nerdeyse 1 saattir agliyorum gitmesini istemiyordum cok seviyorum herseyimiz ayni cok mutluyduk beraber keskeeegitmeseee neden birakip gittiki
SupersinKaynanam yabanci ulkedeydi ve bizi ziyarete geldi 20 gun once falan 1seneyi askin zamandir gormuyordum sadece bi kere evlendigim zaman 4 gunluk bir sure goemustum be gitmisti evet yine geldi 20 gun kaldi ve kayinbabam hasta oldugu icin bugun geri dondu ve ben nerdeyse 1 saattir agliyorum gitmesini istemiyordum cok seviyorum herseyimiz ayni cok mutluyduk beraber keskeeegitmeseee neden birakip gittiki
Neden herseyi kotu yorumluyorsunuz?belkide bu sekilde kimsr kaynanasiyla anlasamiyorr
Bu da bir şey mi.
Bir arkadaşım kayinvalidesi günün birinde ölecek diye ağlıyor. Töbe Estağfurullah dedim.
Şaka gibi ama; var böyle istisnalar.
Aynen oyle olmus.. Haha bizde sen sakrak karsilamistik kv yi ama gercek yuzunu gorunce gidince bi ohhhh cektik cok sukurKız nispet yapar gibi olmuş, burada o kadar kaynanadan müzdarip hatun verken.
Allah kavuştursun sizi. :)
Ben sadece size yanıt vermedim. 24 gün fiziksel olarak bir arada olmuşlar. Telefonla görüşmedikleri, haberleşmedikleri, birbirlerine destek olmadıklarını söylememiş ki. 1 haftada aptal aşık bile olabiliyoruz yeri gelince. Evlenmiş kız, olur yani. Ben rastlıyorum çevremde çünkü..Hayır ben kayınvalide diye değil
Öz annesinden bile uzakta olan insanlar böyle konu açmazken
Sadece 24 gün beraber olduğu kayınvalideyi fazla dramatik anlattığını söyledim
24 günde insan kocasına bu kadar bağlanmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?