- 2 Eylül 2014
- 642
- 342
- 123
- Konu Sahibi Bebegimmsinnsenn
-
derde gellll pampanispeti kesss
gözlerimi ovuşturarak tekrar tekrar okudum , siz gerçek misiniz ?
allah muhabbetinizi arttırsın
Bu sinirlenecek bir konu ose buyrun sinirlenin kotu oldugum bi animi sizinle paylasmak istedim suc ise ne deyim.. bu arada bende ediyorum duami merak etmeyinBunun için bizden dua istemenize mi sinirleneyim, dertmiş gibi BDV'ye açmanıza mı bilemiyorum.
Siz çok istiyorsanız edin duanızı tez zamanda geri gelsin.
Cok tesekkur ederim anlayisiniz icin cok sagolun.Belki annesi yerine koymuştur, belki ısınmıştır olamaz mı? Benim annemle kayınvalidesinin ya da babamla kayınvalidesinin iletişimi de görülmeye değerdir. Babam, anneannem tek kalmasın diye evimizi yakınına taşıdır vs.
Birçoğunuz gerçekten sorunlu kayınvalideye rastlıyorsanız bir o kadarınız da kendinde asla hata aramadan önyargıile kayınvalideyi düşman belleyip hareket ediyor olaylar çıkıyor ve kendinde hata aramıyor.
Önyargıdan dolayı herkes kayınvalideyi öcü bellemiş, abisi olan ya da erkek kardeşi olan kızlar bile kayınvalide yılan bilmem ne konu açıyor. Kendi anneleri kayınvalide olmayacak gibi.
Konu sahibi; üzülmeyin, uzakta ama iyi olduklarını biliyorsunuz dilediğinizde görüşebilirsiniz. Allah sağlık sıhhat versin.
AminnValla imrendim ne yalan söyleyim. Bi arkadaşım var kayınvalidesini anlatırken bile gözleri dolar. O kadar çok sever ki. 2 gün görmese 3. gün soluğu orda alır. Darısı başımıza
Neden bir kaynana ile bir gelinin birbirini sevmesi cok mu garip? Bence bu kadar dert yasanmasi garip ister inanin ister inanmayin bence ben buraya sizi inanadirmak icin konu acmadimBence alay ediyor :)
Neden herseyi kotu yorumluyorsunuz?belkide bu sekilde kimsr kaynanasiyla anlasamiyorrKiskananlar catlasin ayool mu diyorsun
O zaman mecbur hasretlik :)Teklif ettim fakat ordaki hayatlarini birakamayacaklarini soyluyorlar
Tez muhabbet ayrılık getirir derler, o yüzden üzülmenize kızdım. Hayat arkadaşınız yanınızdaysa gerisi sizin için üzüntü kaynağı olmamalı.Bu sinirlenecek bir konu ose buyrun sinirlenin kotu oldugum bi animi sizinle paylasmak istedim suc ise ne deyim.. bu arada bende ediyorum duami merak etmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?