Kaynanam

Bunun için bizden dua istemenize mi sinirleneyim, dertmiş gibi BDV'ye açmanıza mı bilemiyorum.
Siz çok istiyorsanız edin duanızı tez zamanda geri gelsin.

Bunun için bizden dua istemenize mi sinirleneyim, dertmiş gibi BDV'ye açmanıza mı bilemiyorum.
Siz çok istiyorsanız edin duanızı tez zamanda geri gelsin.
Bu sinirlenecek bir konu ose buyrun sinirlenin kotu oldugum bi animi sizinle paylasmak istedim suc ise ne deyim.. bu arada bende ediyorum duami merak etmeyin

Cok tesekkur ederim anlayisiniz icin cok sagolun.

bende severım kaynanamı ama bu kadar değil ya ne kadar ıyı olursa olsun kaynana işte :))))

Tovbeler olsun burda bunu da gorecekmisiz benimki 2 gece kaldi da icim daraldi vay be ne kaynanalar var iste demekki olabiliyomus gelin kaynana birbirini sevebiliyomus

Valla imrendim ne yalan söyleyim. Bi arkadaşım var kayınvalidesini anlatırken bile gözleri dolar. O kadar çok sever ki. 2 gün görmese 3. gün soluğu orda alır. Darısı başımıza

Forumda şaşkınlıkla ilk defa kaynanayla ilgili güzel bir yorum okuyorum... Şu an ciddi anlamda kurban kesesim geldi.
Şükür.
Şükür.

Bu sinirlenecek bir konu ose buyrun sinirlenin kotu oldugum bi animi sizinle paylasmak istedim suc ise ne deyim.. bu arada bende ediyorum duami merak etmeyin
Tez muhabbet ayrılık getirir derler, o yüzden üzülmenize kızdım. Hayat arkadaşınız yanınızdaysa gerisi sizin için üzüntü kaynağı olmamalı.
Benim görüşüm bu tabii, sert çıktıysam kusura bakmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…