Kaynanam:(((

elma sekeriimm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2016
67
27
3
Kizlar araniza yeni katildim herkeze merhaba geneldec gelinlerin cogunda oldugu gibi benimde kayinvalide ve gorumce sorunum var dugun asamasinda cok hakaretler gordugum icin kendilerinden buz gibi sogudum ve sevemiyorum artik. Neyse son gundemdeki konuya gelelim. Esim cok aile duskunu birisi degildir ama bi hafta sonu olmasada ikinci hafta sonu mitlaka ailesinin yan8na gitmeyi onemser her gittigimizdede ailesyle bi konuda anlasamaz kavga cikarir surekli bi huzursuzluk ve gerginlik vardir buyuzden evde. Bu arada esimin ailesi oturdugumuz sehire yakin yarim saatlik bi mesafedeki koyde oturuyorlar. En son gityigimizde esimin cok sevdigi bi abisinin kizinin nisani varmis esim hafta sonu koyde kalalim diye tutturdu bir yillik evliyiz ne benim ailemde nede onunkinde kalmamisizdir esim cok karsidir kalmaya( hatta bende cok kizarim buyuzden kaliversek neolacak diye) neyse tamam kalalim dedim kirmamak icin aksam yemegini yedik dugun icin hazirlanicaz. Esim lavobaya gitmisti bizde kaynanamla yanliz kaldik
Oglunun gitmesini beklemis sankii dugunde ne giycen dedi bana( koyde salvar giyiliyor dugunlerde okadar cok istememe ragmen bana hic salvar almadiklari icin yok) ne giycem anne pantolonla gitcem dedim hayirrr dedi salvar giycen benim salvarimmi var dedim bende gorumceninkini giy dedi artikcimiyim anne ben dedim bende nasil yuzu dustu anlatamamam sen bana salvar almadigin surece giymiyorum dedim ben yenin gelinim gorumcemin kiyafetiyle disari cikmam dedim ozaman benimkilerden giy diyo bana anne ne seni. Nede gorumscemin farketmez benim olmadan giymem dedim ben sana salvar aldim dedi bana yalan atcak bende inancam akli sira hanu nezaman aldin hic soylemedinya defim unuttum gel gel gosterim dedi sarili carsaflarin icininden cikartti bak bu dedi gosterdigi salvari benim dugunumde giymisti cok iyi hatirliyorum be senin anne neden beni kandiriyosun dedim giyiver nolcak diyo hala baktim israririnin hakindan gelemiyorum sen yeni gelinken gorumcenin kayinvalidenin kiyafetlerilemi dugunlere giderdin dedim yurudum esimin yanina indim asagiya dugunede pantolonla gittim anne kiz suratlari bes karisti. Sizce giymelimiydim kizlar bana bu taklifin yapilmasi dogrumu surekli kendi kizina aliyo benide onun kiyafetleriyle idare edicek..

neler yaşadınız bilmiyorum ama abartmışsınız.

alt tarafı bi şalvar. yeni olsa ne eski olsa ne. bi de artık vs diyerek körüklemişsiniz olayı. giymek istemiyorsanı istemiyorum, pantolonla gidicem diye kesip atabilirdiniz. siz olayı yenisini almadınıza niye getirdiniz ki kaç kuruşluk şey sanki.

öncelikle yazdıklarınız çok karışık. lütfen noktalama işareti kullanınız.
gençlerin şalvar giymesi mi kalmış ya ne bileyim bana çok demode geliyor.
hadi zevkler renkler meselesi giymek istiyorum illa diyorsanız neden kayınvalidenizin almasını bekliyorsunuz siz kendinize bir şalvar alamıyor musunuz ?

Alt tarafı giymeyeceğim deyip kısa kesebileceğiniz konuyu ,uzattıkça uzatmışsınız.
Şslvar giymeyi seviyorsanız kendiniz alabilirdiniz.bana kayınvalidemler giymeyeceğimi bile bile almışlardı.dolapta bir yerde duruyor hiç giymedim.Artık demezseniz göndereyim.kapansın bu şalvar davası. Valla yepyeni bi kez bile giyilmemiş:)

kendinize bir şalvar alın bitsin gitsin. bu konu mesele edilir mi? kayınvalidenin de tavrı garip, benimkini giy diye tutturmaları. zaten şalvar giymek zorunda da değilsiniz, günlük yaşamınızda ne giyiyorsanız giyip gidersiniz. tarzınıza ne uygunsa, bir pantolon bir gömlek..

giyme bence haklısın yani yeni gelinsin elalemin eskisiyle napcaksın ama kestirip atabilirdin böyle konularda uzatmaya gerek yok bence

Salvar giymeyi seviyor olsam gider kendim alirim ben onlarin istekleri olsun diye giyiyordum nisanliyken ama suanda gorumceminkini veya kayinvalideminkini giymek bana dogru gelmedi madem almadilarsa giy demeyede haklari yok diye dusunuyorum ben kendi istedigimle giyicem demiyorum sonucta

Sen zaten doğru olanı yapmışsın ve yerinde bir davranış sergilemişsin.
Gerisi onlara kalmış, dediklerinin arkasında durman yeterli bence.
Ortada büyütülecek bir problem yok.
O sana istediğini yaptırmak istemiş, zorlamış ama sende gerektiği gibi cevap vererek konuyu noktalamışsın zaten.

Bu da dert mi??? Keşke herkesin derdi, sizin derdiniz gibi olsa.. Çok önemsiz bir konu.. Takmaya değmez..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…