- 16 Mayıs 2014
- 3.315
- 3.912
- 248
- Konu Sahibi elma sekeriimm
-
Gidip kendin alsaydin o kendi kizina alir Ama sana almak zorunda degil.
( koyde salvar giyiliyor dugunlerde okadar cok istememe ragmen bana hic salvar almadiklari icin yok)Konu sahibi giymek istemiyor ki zaten
Neden gidip alsın?
düğüne giden bütün kadınlar şalvar mı giyiyo[/QUOTE
Koyde yasayanlar ve gelinler giyiyor tabiki kayinvalidelerde gurur duyuyor bakk benim gelinim ber havaya uyum sagliyor gibisinden
( koyde salvar giyiliyor dugunlerde okadar cok istememe ragmen bana hic salvar almadiklari icin yok)
sen bana salvar almadigin surece giymiyorum dedim
Arkadasim cok istiyor olsam gider kendime cesit cesitini alabilirim biz bu tartismayi cok kez yaptik ve ben cogunda sesimi cikartmadan onlari dinledim kirmak istemedigim icin giydim evlendim ve hala gorumcemin kiyafetlerini giydirmek istemesi beni rahatsiz ediyo anne madem uzerimde gormek istiyorsunuz kizinla bir ornek alda giyelim vs tarzinda biseyler dedim
Yazdiklarimi bi anlayarak oku sonra yorum yap istersen ben merakima istemiyorum dikkat ettiysen eger her gittigimde giydirmek istiyorlar ve bende bukadar istiyorsaniz neden almadiniz dedim bunda utanilacak ne var anlatamadim?birinden bişey isterken ya da almadı diye çemkiriken hiç utanmıyor musunuz ya .
gına geldi altın bilezik, çeyiz,düğün,kurbanlık koç şimdi de şalvar meraklısı gelin konusundan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?