- 2 Haziran 2016
- 320
- 511
- 18
- Konu Sahibi elma sekeriimm
Almadı mı kayınvalidenler
Benim dolapta bekleyeni göndereyim de yüzün gülsün azıcık gülsün.şimdi beni de ağlatacaksınız![]()
Sanırsam ölcem

Gülmekten ama

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Almadı mı kayınvalidenler
Benim dolapta bekleyeni göndereyim de yüzün gülsün azıcık gülsün.şimdi beni de ağlatacaksınız![]()
Niye onların istediği olsun diye şalvar giyeceksiniz ki? Saçma geldi. Size tesettür alıp gelse kapan demeye ya da tam tersine açılmanızı istemenize hakları var mı?Salvar giymeyi seviyor olsam gider kendim alirim ben onlarin istekleri olsun diye giyiyordum nisanliyken ama suanda gorumceminkini veya kayinvalideminkini giymek bana dogru gelmedi madem almadilarsa giy demeyede haklari yok diye dusunuyorum ben kendi istedigimle giyicem demiyorum sonucta
canim benim burnu havada olmakla asla alakasi yok kesinlikle oyle biri degilim bunu daha once onlarla cok kez yasadim her seferinde kirmadim giydim ve hala israr ediyorlar bende madem cok istiyorlar almalilar diye dusunuyorum koylerde boyle olur iztiyorsan geline alirsin almiyorsanda nasil giyinirse giyinsin1. si giymek zorunda değilsin kaçıncı çağda yasıoz 2. onlar istiolarsa gelinlerine şalvar diktirceklerdi köy yerinde böledir .1 sene de 3. bnm kilerde köyde k.validmler şuana kadar 6 aylık evliyim 2 tane şalvar diktirdiler 6 aylık evliyim 3.bn olsam gocunmam temiz kokuosa giyerim giydimde yani bu kadar burnu havada olmamak lazım köy gelinisin sonuçta
Arkadasim 1 yillik evliyim bir yildir kac kez dugune gittim herseferinde pantolon salvar tartismasi yasiyorum salvar bir yildami yetismez diye dusundu yani kendim giymeye cok istekli olsam hic durmam alirim onlarin istegi olsun diye hic gidip kendime salvar alamam kimse kusura bakmasinnŞalvar giymek istemiyorsan (ki anladığım kadarıyla istemiyor değilsin), resti çek pantolon giyicem de geçiştir. Dayatacak halİ yok. Şalvar giymek istiyorsan da benim bildiğim köy yerlerinde şalvar alınmaz diktirilir, kadın diktirmek yetişmeyeceği için hazırı çıkardı verdi belki de giy gitsin nolacak, hem bu kadar istiyorduysan kendin alsaydın keşke onların şalvarına mı muhtaçsın
Doğru haklısın Ama kayınvaliden çok yaşlı değilse de bizden farklı bi jenerasyon bizden farklı düşünüyorlar, belki o da zaten giymeyi sevmiyosun düğünden düğüne ne gereği var diye düşündü, sonuçta onlar büyüklerimiz , hoşgör nolacak , böyle şeyler için tartışmaya değmez, onun büyüklüğüne hürmeti geçtim sen kendini yıpratırsın yazıkArkadasim 1 yillik evliyim bir yildir kac kez dugune gittim herseferinde pantolon salvar tartismasi yasiyorum salvar bir yildami yetismez diye dusundu yani kendim giymeye cok istekli olsam hic durmam alirim onlarin istegi olsun diye hic gidip kendime salvar alamam kimse kusura bakmasinn
nerede yasıyorsunuz cok merak ettimKizlar araniza yeni katildim herkeze merhabageneldec gelinlerin cogunda oldugu gibi benimde kayinvalide ve gorumce sorunum var dugun asamasinda cok hakaretler gordugum icin kendilerinden buz gibi sogudum ve sevemiyorum artik. Neyse son gundemdeki konuya gelelim. Esim cok aile duskunu birisi degildir ama bi hafta sonu olmasada ikinci hafta sonu mitlaka ailesinin yan8na gitmeyi onemser her gittigimizdede ailesyle bi konuda anlasamaz kavga cikarir surekli bi huzursuzluk ve gerginlik vardir buyuzden evde. Bu arada esimin ailesi oturdugumuz sehire yakin yarim saatlik bi mesafedeki koyde oturuyorlar. En son gityigimizde esimin cok sevdigi bi abisinin kizinin nisani varmis esim hafta sonu koyde kalalim diye tutturdu bir yillik evliyiz ne benim ailemde nede onunkinde kalmamisizdir esim cok karsidir kalmaya( hatta bende cok kizarim buyuzden kaliversek neolacak diye) neyse tamam kalalim dedim kirmamak icin aksam yemegini yedik dugun icin hazirlanicaz. Esim lavobaya gitmisti bizde kaynanamla yanliz kaldik
Oglunun gitmesini beklemis sankii dugunde ne giycen dedi bana( koyde salvar giyiliyor dugunlerde okadar cok istememe ragmen bana hic salvar almadiklari icin yok) ne giycem anne pantolonla gitcem dedim hayirrr dedi salvar giycen benim salvarimmi var dedim bende gorumceninkini giy dedi artikcimiyim anne ben dedim bende nasil yuzu dustu anlatamamam sen bana salvar almadigin surece giymiyorum dedim ben yenin gelinim gorumcemin kiyafetiyle disari cikmam dedim ozaman benimkilerden giy diyo bana anne ne seni. Nede gorumscemin farketmez benim olmadan giymem dedim ben sana salvar aldim dedi bana yalan atcak bende inancam akli sira hanu nezaman aldin hic soylemedinya defim unuttum gel gel gosterim dedi sarili carsaflarin icininden cikartti bak bu dedi gosterdigi salvari benim dugunumde giymisti cok iyi hatirliyorum be senin anne neden beni kandiriyosun dedim giyiver nolcak diyo hala baktim israririnin hakindan gelemiyorum sen yeni gelinken gorumcenin kayinvalidenin kiyafetlerilemi dugunlere giderdin dedim yurudum esimin yanina indim asagiya dugunede pantolonla gittim anne kiz suratlari bes karisti. Sizce giymelimiydim kizlar bana bu taklifin yapilmasi dogrumu surekli kendi kizina aliyo benide onun kiyafetleriyle idare edicek..
Kadife salvarindan bahsediyor. kadifeler çok pahali.::/Kendin alsaydın niye kaynanadan istedin?Çok mu pahalı??
Bu kadar basit olaylardan tartışılır mi ya?![]()