Kaynanam

Yap yap Hamislik ise yarıyor :anneadayı:
Daha biz nişanlıyken cocgumuz olursa diye konuşuyoduk isim ne koyarız die bana direkt oglan olursa babamın adını koycam dedi bende ben kmsenin adını koymam dedm kp ble bnm adım olcak 2 isimde istemem dyo nah var onlara tovbe yarabbm en sonunda Allah saglıklı nbi evlat nasip etsnde isim onemli değil dedm artk Allah yeterki nasip etsn

Herşeyi geçtimde en çok kaynananin herşeyi kocana anlatmayacaksin kısmına takildim. Kendini ne saniyorda sana böyle emir veriyor? Kaynanam bana öyle dese bende direkt; anne hayirdir kücük cocugunuzla karistirdiniz herhalde beni. Size anne diyorsam bu saygimdandir ama bu hala bana emir verecegin anlamina gelmez. Neyi anlatip neyi anlatmayacagima ben karar veririm derdim. Bu kadar net yani. Kendini ne saniyor ya ingiliz kralicesi, basbakan felanmi-.-

Ya bide anlamiyorum şu kaynana suçluluk psikolojisini. Bir hata yapar oglu ona kizar yinede gider gelinden sinirini cikarir. Cünkü tabiikide herzaman gelin doldurdu onu olur. En cokta buna sinir olurum. Taviz vermeyin ltf.

Benim eski sevgilimin annesinde de ekliydi hatta facebook'unda.
Biraz kıskanmıştım annesiyle tanıştırmış diye. Hatta ondan sonra ki de ekliydi.
Benimle beraberken de ikisini de silmemişti.
Sonuçta tanışmışlıkları var takmamak lazım.
Hamileyken sana laf söylemeleri de ayıp yani. Hamilesin sen..
Eşinle konuş bir süre sonra konu unutulur diye düşünüyorum sebebi kıskançlık olduğu için...

Daha biz nişanlıyken cocgumuz olursa diye konuşuyoduk isim ne koyarız die bana direkt oglan olursa babamın adını koycam dedi bende ben kmsenin adını koymam dedm kp ble bnm adım olcak 2 isimde istemem dyo nah var onlara tovbe yarabbm en sonunda Allah saglıklı nbi evlat nasip etsnde isim onemli değil dedm artk Allah yeterki nasip etsn
İnşallah hayirlisiyla olur.Rabbim sağlıklı evlat nasip etsin..bizimkiler de daha doğmamiş bebege adı şu olacak bu olacak diyorlardı onlar bir isim verecekmis bende iste eger istiyorsam lakap gibi baska isimle hitap edebilirmisim..nerde cikti o ben bir isim koyarim siz bi isim istiyorsaniz oyle seslenirsiniz dedim bizde sevmeyiz o zaman cocugunu dedi.artık diyemez heral de :halay:

Benim eski sevgilimin annesinde de ekliydi hatta facebook'unda.
Biraz kıskanmıştım annesiyle tanıştırmış diye. Hatta ondan sonra ki de ekliydi.
Benimle beraberken de ikisini de silmemişti.
Sonuçta tanışmışlıkları var takmamak lazım.
Hamileyken sana laf söylemeleri de ayıp yani. Hamilesin sen..
Eşinle konuş bir süre sonra konu unutulur diye düşünüyorum sebebi kıskançlık olduğu için...
İşte çok bir tanismisliklari yok..Ben bunu anlamıyorum hani ailecek tanissalar etseler ben zaten kesinlikle birsey demezdim..bekar sap bi kız, neden bu kadar kıymetli anlamadim Gitti

Ya bide anlamiyorum şu kaynana suçluluk psikolojisini. Bir hata yapar oglu ona kizar yinede gider gelinden sinirini cikarir. Cünkü tabiikide herzaman gelin doldurdu onu olur. En cokta buna sinir olurum. Taviz vermeyin ltf.
Siz bide beni tehdit edisine gorseydin iz seninle 70 sene konuşmam diyor..evine gelmem diyor..yaptığım da ne sanki ?hani bir hata varsa bile ortada alırsın esimle karşıma oğlum bu bu dersin...esimin kime sinirlenmesi gerektiğini bu zamana kadar hiç ben karar vermedim ..ki kendi ogullarini da çok iyi tanıyorlar. .30 yaşında adam

senin sabrını deniyor valla bu kadın. ben bu kaynanaları hiç anlamıyom ya valla nedir nu oğullarını gelinlerden kıskanmalar. ay valla bende bıktım seni anlıyorum çok takılma diycem ama olmuyor. benimde oğlum var evlendiğinde kotu kaynana olmayacağım :)))))))) bebişini düşün sen boş ver onları. kocan gerekeni yapmış. kaynanayı çok tınlama kocan sonucda derdinide sıkıntınıda paylaşacaksın tabikide nie evlendin sonucda. bana biraz sanki seni isteyerek almamışlar gibi geldi başka sorunlar varmış gibi. eşinin eski sevgilisiyle bu kadar samimiyet biraz tuhaf. eşini kıskansa bunu yapmazda sanki seni istememişler gibi geldi :(((

Bence üzüleceğine çıktığı kapıdan Kocaman bir ohhhhhh Canıma değsin diye bağırmalıydın
Oh iyi olmuş bozulsun araları ne var ki valla hak etmişler
Hak etmeseler neden yaptın derdim valla bak
Üzme bebişini

Geçmişe takılıp kalanın geleceği olmaz ..

Esinden şüphe duymuyorsan sen hatalisin bırak onlar gorussun adam seni seçti sen onun evinde oturuyorsun suan hamilesin bırak catlasinlar.

senin sabrını deniyor valla bu kadın. ben bu kaynanaları hiç anlamıyom ya valla nedir nu oğullarını gelinlerden kıskanmalar. ay valla bende bıktım seni anlıyorum çok takılma diycem ama olmuyor. benimde oğlum var evlendiğinde kotu kaynana olmayacağım :)))))))) bebişini düşün sen boş ver onları. kocan gerekeni yapmış. kaynanayı çok tınlama kocan sonucda derdinide sıkıntınıda paylaşacaksın tabikide nie evlendin sonucda. bana biraz sanki seni isteyerek almamışlar gibi geldi başka sorunlar varmış gibi. eşinin eski sevgilisiyle bu kadar samimiyet biraz tuhaf. eşini kıskansa bunu yapmazda sanki seni istememişler gibi geldi :KK43:((
aramızda bişey yok gibi ama bişey var..Hanı iyi gibiler ama değiller. .Dediğim gibi ben biraz soğuk yapılı bi insanım kendi babamı bile aylarca aramam annemi haftadan haftaya,yine de kendimi sıkıp aramaya çalışıyorum ama dün diyor ki benim kizim kv nasıl anne diyor sen bizden igrenerek diosun ..yani herhalde dediğiniz gibi bi durum söz konusu

Bence üzüleceğine çıktığı kapıdan Kocaman bir ohhhhhh Canıma değsin diye bağırmalıydın
Oh iyi olmuş bozulsun araları ne var ki valla hak etmişler
Hak etmeseler neden yaptın derdim valla bak
Üzme bebişini
O zaman size güveniyorum demek ki hemen hemen herkes ayni dusunce de :KK48:

İnşallah hayirlisiyla olur.Rabbim sağlıklı evlat nasip etsin..bizimkiler de daha doğmamiş bebege adı şu olacak bu olacak diyorlardı onlar bir isim verecekmis bende iste eger istiyorsam lakap gibi baska isimle hitap edebilirmisim..nerde cikti o ben bir isim koyarim siz bi isim istiyorsaniz oyle seslenirsiniz dedim bizde sevmeyiz o zaman cocugunu dedi.artık diyemez heral de :halay:
Aman pek lazmdı ztn sevmelrri bosver:)

Arkadaslar öncelikle merhaba...esimin evlenmeden önce bir sevgilisi varmış bana anlatmıştı..esim ondan ayrılınca kız gidip kaynanam ve gorumcem le diyalog kurmaya çalışmış..o zaman esime suan gorusuyorlar mi dedigim de Hayır demişti. .neyse geçen günlerde gorumcemin ınstagramdan takip ettiğini beğendiğini gördüm. .sonrasında esimle konuşunca oylesinedir falan dedik olayı pek uzatmadim...aslında hep gorumceme sorayım falan dedim ama kaldı oyle...iki gün önce gorumcem in resim eklediğin gördüm üçünün elinin oldugu kaynanamin evinde çekilmiş bir resim..tabi ben bunu görünce gorumceme sordum nerden tanıyorsunuz vesaire diye..biz önceden tanışıyoruz sanane der gibi cevaplar verdi..o kadar moralim bozuldu ki haliyle olay esime yansıdı bende böyle böyle dedim..hiç bir şekilde git konuş et demedim..esim baya kızdı sinirlendi..o gece yattık ertesi gün esim gidince kaynanami ve gorumcemi arayarak kızmış siz neden benim huzurumu bozuyorsunuz diye..bende esime neden ariosun ne gerek var buna dedim...neyse konu bu şekilde kapandı. .az evvel kaynanam geldi ve bana bir sürü bağırdı çağırdı benim dedikoducu olduğumu söyledi olayı anlattım ben ara demedim dedim neden kocana soyluosun diyor..paylaştım kocamla bunu ne var bunda dedim soylemiceksin herseyi kocana diyor..sonra da bir sürü hakaret ederek gitti..10 haftalik hamileyim suan karnima kramplar giriyor..o kadar bitik bir haldeyim ki...aralarını bozmakla suçlanıyorm...nereye yazacağımı kime anlatacağımi sasirdim baya uzun oldu ama ...
Aman eşiniz sizi haklı bulmuş tatlım. Sizde deseydiniz "Kocamın arkadasından iş mi çevireyim siz ne biçim annesiniz "diye.
Kayınvalidenizi, görümcenizi zeka bakımından az gelişmiş buldum, diğeri ile ilgili yorum yapmaya gerek yok .

Kaynanandan söz etmişsin ama ortalığı karıştıran görümcen bence
sana gıcık olsun diye yapmış hedefede ulaşmış sen olayı pek iyi idare edememişsin kırmızı defter bende diyecektin görümceye o kız havasını almış diyecektin

Kaynanandan söz etmişsin ama ortalığı karıştıran görümcen bence
sana gıcık olsun diye yapmış hedefede ulaşmış sen olayı pek iyi idare edememişsin kırmızı defter bende diyecektin görümceye o kız havasını almış diyecektin
Edemedim valla doğru bacim,o an duygularım ağır bastı mantıklı hareket edemedim..olacağı varmış ne diyelim artik

Back
X