Kaynanama Alınan Telefon

Tavuksal firtlangic

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2019
1.246
4.938
133
Merhaba hanımlar

canım çok sıkkın eşim annesine 1.700 tl ye cep telefonu almış ve ben bunu kaynanamın sosyal medyada paylaştığı altına "canım oğlumdan hediye" yazdığı paylaşımla haberdar oldum.çok kızgınım eşime

bir sürü borcumuz var kiracıyız kaynanamin ise hiç ihtiyacı yok memlekette kirada 2 dairesi var 800 liralık maaşı var kayınbabamında maaşı var

Bugüne kadar çok zor zamanlardan geçtik eşim iş açtı batırdı hiçbir şekilde destek görmedik maddi manevi.küçücük bebekle yanlarına gittim 1 haftalığına diye 20 gün kalmak zorunda kaldım ne bana ne bebeğime bir iğne almadılar. ama küçük kaynıma tam tersiler ev aldılar her şekilde destekler.bunlar aklıma geldikçe o 1.700 için içim yanıyor 60 yaşındaki kadına şart mıydı bu fiyata telefon almaya

eşim evde yok bir kaç saat sonra gelecek nasıl davranayım sizce trip atıp kavga mi ediyim yoksa hiçbişey olmamiş gibi sakin mi karşılıyım
dipnot:eşimin adini yazmış yaptığı paylaşımda yani eşimin aldığından eminim

Son düzenleme:
Kavga edince ne değişecek? Eşiniz pişman olup aaa haklısın canım böyle bir harcamanın gereği yoktu diyecekse evet kavga edin.Kavga edersiniz sadece sizin huzurunuz kaçar başka hiçbir şey olmaz tatlı dille bir sormayı deneyin.Ünlü düşünür Gülben Ergen’in de dediği gibi unutmayın ki kaynanalara hiçbir şey olmaz

600-700 liralık bişey olsa bu kadar kızmazdım belki ama fiyatı fazla geldi.taksitle almış

Diğer oğlunun almadığına emin misiniz?
Kavga değil de, gerçekten sakin bir şekilde "şu-şu-şu ihtiyaçlarımız varken keşke o parayı böyle harcamasaydın" derseniz bence daha etkili olur.
Diğer türlü annemi çekemiyor der, anneme bir hediye alamayacak mıyım der, der de der.

Bizi çok etkilemeyecek bir durum ise ses etmezdim. Ama atıyorum kirayı faturaları ödeyemeyip de böyle bir harcama yapmasına tepki gösterirdim. Tabi içinden gelmiş annesine hediye almış ne hoş bir durum. Ama dediğim gibi o ay bu nedenle kendi geçiminizden kısmak zorunda kalacaksanız olmaz. En azından keşke danışsaymış. Alayım mı hayatım deseymiş..

Sorun hediye alması değil bence.Sorun bunu sizin sosyal medyadan öğreniyor olmanız. Siz bir ailesiniz ve giderlerinizden haberdar olmanız gerekir ki meblaca yüklü olanları istişare edebilmelisiniz. Bunu anlatın eşinize. Kavga etmeyin elbette ki latif dilinizi kullanın inanın daha etkili olacaktır. Kızgınlıklarınızdan değil kırgınlıklarınızdan bahsedin ona..

Bu kadar kardeşler arasında ayrım yapan kayınvalideye nerdeyse asgari ücret edecek kadar telefon ben olsam kavga ederdim telefon aldığı için değil bana söylemediği için en azından bana söylemesi gerekirdi ben kendi anneme alsam söyleyeceğim gibi onun da söylemesi gerekir

Bence bu durumda olduğunuz halde o fiyatta bir hediye alması yanlış olmuş. Sizden saklanması da iyi olmamış. Akşam sakince konuşun, KV’nin paylaştığı telefonu ve açıklamasını göörrdüğünüzü söyleyin. Normal bir şekilde neden bunu size söylemediğinizi sorun öylece konular açılır zaten

evet olan benim huzuruma olacak kaynanam yeni telefonuyla faceb..kta takılmaya devam edecek

Adam eve geldi, hoşgeldin dedin önce. Yemek yendi çaylar icilirken "Hayatım annene telefon mu aldın?" De. Evet diyecek. Hmm tamam de. Başka bir şey söyleme. Nasılsa rahatsız olup açıklamaya çalışacak en fazla yarım saat sonra.

bu ayrımcılık hep eşimden dolayı oluyorçok taviz verir ailesine karşı annesi oğlum doğunca çeyrek altın takmak istediğini söylemiş mesela eşim kabul etmedi takma anne gerek yok dedi oysa kaynımın oğlu olunca kaynanam hem kendi aldı hem bize aldırdı

bakalım inşallah sakin kalabilirim

O zaman üzgünüm ömür boyu böyle sorunlarla uğraşacaksınız gerçekten erkekte bitiyor iş Allah kolaylık versin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…