Kaynanama Alınan Telefon

1700tl bir telefon icin cok para degil. Benim esim de annesine telefon almis ben birkac ay sonra ogrendim esimin aldigini. Bana soyleme geregi duymamis ben de onemsemedim zaten.
Kendi annesi, belki bu yasina kadar kayda deger bir hediye almamistir. Kendi parasi sonucta. Evi nasil gecindirecegini dusunmustur alirken

Benim esimde kurban bayramına giderken 2400 TL ye aldı telefon ...içimi yiye yiye ses etmedim çünkü etsemde birşey degismeyecekti...

Aynı durumdayız bizimde çok borcumuz vardı Eşimde böyle sacma seyler yapardı ben laf söyleyince analık hakkı bilmem ne çok kavgalar ettik yapma etme söyle böyle ben paragöz oldum onun ailesi gönlübol oldu kafasının dikine gitti sonra ameliyat oldu işsiz kaldı beş parasız kaldık ekmek alacak para bulamadık annesine gittik pencereden ne dedi biliyor musun niye geldiniz kapıyı açmaya korktu para isteriz diye şimdide diyor yiyecek kuru ekmeğe muhtac kalın inşallah diyor kızının yaptığı ahlaksızlığı ortaya çıkarttı diye eşim kıssadan hisse o kazık yemeden sen suclu olursun bosuna kavga etme anam o atam bilmem ne diye çıkısacak sana

KK kadınları hiç kayınvalide olmayacaklarını düşünüyorlar sanırım. Yorumları okuyup o nefreti görünce çok şaşırıyorum. Herkese kendi gibi bir gelin nasip olsun ne diyeyim.
Benim iki oglum var. Allah nasip ederse ben de kv olacagim. Benim çocuğum borc icindeyken boyle bir hediye alsa asla kabul etmem. Empati yaptim ama o annenin nasil bir psikolojisi olduğunu çözemedim. Cok mu lazim oyle pahali bir telefon?

+1

KK kadınları hiç kayınvalide olmayacaklarını düşünüyorlar sanırım. Yorumları okuyup o nefreti görünce çok şaşırıyorum. Herkese kendi gibi bir gelin nasip olsun ne diyeyim.

Benimde oğlum var herseyin en iyisini yediriyorum giydiriyorum eger evde onun sevdigi birsey varsa ağzıma bile sokmam ,hep onun ihtiyacları mutlulugu huzuru önceliklidir. Ben aynı montu yıllarca giyerim alnasamda hevesim kalsada olur ama o isterse yüzü gülecekse dünya durur.annelik bu degilmi.
Evet bende k.v olacagim ama o evini gecindiremezken iş batırmışken kira öderken elaleme hava olsun diye böyle bir yüke sokmam. Oglumun evinde esiyle cocuguyla kirasini ödeyebilmis olmasi sofrasinda yemegi olmasi faturalarini ödeyebilmis olması en büyük hediye. Mesela kardesim kirada 700tl kira veriyor ve borcu var annem degil 1700 tl hediye talep etmek evdeki erzaklari taşıyor. elbette saglik durumu olur zaruri bir ihtiyac olur durumu olmaz benimde durumum müsait olur canım feda.

Sizde kaynana olacaksınız diyenler konunun ortasını okumamıslar herhalde ben buraya alıntılayım da belki üşenmezler bir sürü borcumuz var kiracıyız kaynanamin ise hiç ihtiyacı yok memlekette kirada 2 dairesi var 800 liralık maaşı var kayınbabamında maaşı var
Bugüne kadar çok zor zamanlardan geçtik eşim iş açtı batırdı hiçbir şekilde destek görmedik maddi manevi.küçücük bebekle yanlarına gittim 1 haftalığına diye 20 gün kalmak zorunda kaldım ne bana ne bebeğime bir iğne almadılar. ama küçük kaynıma tam tersiler ev aldılar her şekilde destekler.bunlar aklıma geldikçe o 1.700 için içim yanıyor
[/QUOTE]

Eğer ki sizin telefonunuz alt modelse sizde telefon aldırın bnmki 50 tl bile verse söyler yada o kadar para size versin kavga edin demiyorum ama çok yanlış yaptığı

Ah ya bende hep yaşadım bu durumu ama artık maymun gözünü açtı zırnık koklatmıyorum

Annesine o kadar pahali hediye almak istemiyorsa, evlenmesin. Evli ise, büyük meblaglar ile alinan seylerde, diger partnerinde haberi olmasi lazim. Adamin borcu var ve annesine para harciyor. Bu iyi evlat olmak degil, baska sifatlar bulabilirim fakat ban yerim.

Sanirim bu ilk olayda degil es kisinin. Ben olsam saglam tartisirdim. Madem bosa gidecek 1700 lira varmis, bende 2bin lira kendime harcardim. Görsün bakalim borç neymis.

Ben bugün çocuğu hastaneye götürdüm derdim hiç gormemis gibi test yapılması lazım çok önemli devlet 2 ay sonraya gün veriyor özel 1750 istiyor diyip gözyaşı dokerdim o vicdan azabı çeksin

Keşke eşiniz ilgilenip getirtseymiş.Ödemesini valideniz yapsaymış.
Bizde kayınvalidem bana(oğluna değil)kızım bana şu lazım.Araştırır mısın der. Araştırırım. En uygun fiyatlı,güvenilir yerden şu fiyata var derim. Hem kendine hem bana al der. Biz biraz istisna olabiliriz ama. Diyeceğim,yine ilgilensin oğlu ama durumunuz da belli yani. Ödemesini bir zahmet kendisi yapsın. Varmış da nasılsa parası,geliri.

Yani oglun borç içinde yüzerken, kiradayken, kendisine bile 1700 liralik telefon alamazken....

Sana telefon aldiginda sevinirdin yani?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…