Kaynanama Alınan Telefon

Kavga etmeyin tabikide fakat böyle harcamaların kararı bence eşle ortak alınmalı. Sakin dille konusmaya çalışın, annesine hediye almasi çok doğal fakat bu gizli olmamali, aynı seyi siz yapsanız onun da hosuna gitmeyeceğini anlar umarim. Çok tepki gosterip kavga cikarirsaniz ki haklisiniz ama iş inada binebilir ve bu tip gizli harcamalarla tekrar karsilasirsiniz.

Ben de olsam bozulurdum ama kavga edince herkesin dediği gibi sadece sizin huzurunuz kaçar. Ben asıl şunu sorgulardım neden benden gizli yapıyor. Benim fikrimin önemi olmadığından mi yoksa benden cekindiginden mi?
söylenmemden çekindiği içinde olabilir çünkü daha öncede bana söylemeden benzer şeyler yaptı

benimde çok pis kavga edesim var ama annem annesidir bişey olmaz tartışmayın diyip duruyor

Annen seni yumuşatmak istiyor da eşin hatalı. Borç harç içinde gidip akıllı telefon almak mantıklı değil. Hele de sana sormadan. Sen kafana gçre annene öyle hediye alabiliyor musun? Sağlık harcaması filan olsa tamam sorma ver de keyfi bu.. Hesap vermeli ki yine gidip vermesin. Ayrıca annesi de bir garip. Benim annem olsa öyle hediye almama asla izin vermez. Evine harca der. Kadındaki rahatlığa bak bir de şov yapıyor.

Size niye karışıyor ki? Kadın bilmiyor mu sıkışık olduğunuzu acaba? Kadını arayıp durumumuz kötü diye dertlensene biraz bu paylaşımı görmemiş gibi. Acaba ne yapacak.

Bu da tuhaf değil mi? Ben birine altin takacaksam öncesinde niye dillendireyim? Altin alir gider takarim. Gercekten takmak istese takardi.

ben ufacık bişey alsam bile sorarım fikrini alırım daha öncede benzer şeyler yaptı bana söylemeden .kızıncada , dırdır yaptğın için söylemiyorum der
ben ufacık bişey alsam bile fikrini sorarım
anneler günü falan olur eşime kendim söylerim annene hediye alalım diye ama karşılığını böyle görüyorum işte.kaynanam hep böyle ki hiç düşünmez nasılsa oğlum çalışıyor oğlumun parası kafasında

eminim eşimin adını yazmış paylaşımda.ayrıca diğer oğulları asla bu fiyata hediye almaz birine kıyamaz zaten.bir kaynımda çok pinti anca benim eşimden beklenecek hareketler

Size niye karışıyor ki? Kadın bilmiyor mu sıkışık olduğunuzu acaba? Kadını arayıp durumumuz kötü diye dertlensene biraz bu paylaşımı görmemiş gibi. Acaba ne yapacak.
.gerçekten kaynım memlekette olmasına rağmen bizden alıp götürdü zamana yayılırsa takmayız sandı heralde küçük kaynıma kıyamasığından hep.gördüğümü biliyor çünkü whats..pa da armiş ordansa baktım.ben dertlenirim zaten eşim tam tersi sanki istanbulun sahibi gibi cömert davranır.

Siz borc harc icindeyken almasi cok yanlis heleki soze sormadan. Gercekten o aldiysa buyuk kavga sebebi. Ama belki kardesi almistir onu bir ogrenin once.

Evet eşin yanlış yapmış. Yani annesidir telefina ihtiyac vardir orta halli birsey alınır ama bu eşlede paylaşılır. Ama asıl suç annesinde .benim oğlum gurbette kiralarda sürünecek borcu harcı olup ev gecindirme zorunlulugu olacak üstünede evladı olacak kesinlikle oğlum yalvarsada kabul etmem.. borcunu ödesin kiradan kurtulsun isterim.şu saatten sonra yapacagin hersey huzurunu bozacagi kesin o yüzden kavga etme sakın. Ama senin yerinde olsam annemede hatta banada ayni telefondan alicaz derdim.

Size bilgi vermesi lazimdi haklisiniz. Ama olan olmus. Artik tartismanin anlami yok geri donus yok ancak sizin araniz acilir. Bence bir sey soylemeyin iyi yapmissin deyin. Mahcup olabilir.

Bu arada burdaki arkadaslardan ne tepki versem diye fikir sorman yanliş cünkü herkes kendi aile yapisina göre cevap verecektir. Örnegin ayni durumda ben olsam.
1_esimin bu durumu benden saklamasindan ötürü burnundan getirir sağlam bir tavır koyardim.itiraf ediyim saglam bir kavga cikardi..(cünkü bende çalisiyorum.bütçemiz ortak ve borcumuz var) ama senin esin sanane para benim param deme durumu varsa olay farkli bir hal alır. Kalbin kırılır
2_ ben olsam k.v arar bizim bu sıkıntımız varken böyle bir hediyeyi talep ve kabul etmesinin yanlışlığını dile getiririm. (benim k.v asla böyle bur durumda benimle karsi karsiya gelmek istemez). Ama senin k.v ni tanimiyoruz ağlayip sızlayıp oglunu doldurup senin üstüne salabilir. Aynisini arkadasim yaşadı .kızcağız hakliyken kötü duruma düştü.
Dilerim hersey istedigin gibi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…