- 9 Mayıs 2018
- 1.556
- 4.151
- 83
- Konu Sahibi Tavuksal firtlangic
-
Merhaba hanımlar
canım çok sıkkın eşim annesine 1.700 tl ye cep telefonu almış ve ben bunu kaynanamın sosyal medyada paylaştığı altına "canım oğlumdan hediye" yazdığı paylaşımla haberdar oldum.çok kızgınım eşime
bir sürü borcumuz var kiracıyız kaynanamin ise hiç ihtiyacı yok memlekette kirada 2 dairesi var 800 liralık maaşı var kayınbabamında maaşı var
Bugüne kadar çok zor zamanlardan geçtik eşim iş açtı batırdı hiçbir şekilde destek görmedik maddi manevi.küçücük bebekle yanlarına gittim 1 haftalığına diye 20 gün kalmak zorunda kaldım ne bana ne bebeğime bir iğne almadılar. ama küçük kaynıma tam tersiler ev aldılar her şekilde destekler.bunlar aklıma geldikçe o 1.700 için içim yanıyor 60 yaşındaki kadına şart mıydı bu fiyata telefon almaya
eşim evde yok bir kaç saat sonra gelecek nasıl davranayım sizce trip atıp kavga mi ediyim yoksa hiçbişey olmamiş gibi sakin mi karşılıyım
söylenmemden çekindiği içinde olabilir çünkü daha öncede bana söylemeden benzer şeyler yaptıBen de olsam bozulurdum ama kavga edince herkesin dediği gibi sadece sizin huzurunuz kaçar. Ben asıl şunu sorgulardım neden benden gizli yapıyor. Benim fikrimin önemi olmadığından mi yoksa benden cekindiginden mi?
benimde çok pis kavga edesim varama annem annesidir bişey olmaz tartışmayın diyip duruyor
bu ayrımcılık hep eşimden dolayı oluyorçok taviz verir ailesine karşı annesi oğlum doğunca çeyrek altın takmak istediğini söylemiş mesela eşim kabul etmedi takma anne gerek yok dedi oysa kaynımın oğlu olunca kaynanam hem kendi aldı hem bize aldırdı
bu ayrımcılık hep eşimden dolayı oluyorçok taviz verir ailesine karşı annesi oğlum doğunca çeyrek altın takmak istediğini söylemiş mesela eşim kabul etmedi takma anne gerek yok dedi oysa kaynımın oğlu olunca kaynanam hem kendi aldı hem bize aldırdı
ben ufacık bişey alsam bile sorarım fikrini alırım daha öncede benzer şeyler yaptı bana söylemeden .kızıncada , dırdır yaptğın için söylemiyorum derKavga etmeyin tabikide fakat böyle harcamaların kararı bence eşle ortak alınmalı. Sakin dille konusmaya çalışın, annesine hediye almasi çok doğal fakat bu gizli olmamali, aynı seyi siz yapsanız onun da hosuna gitmeyeceğini anlar umarim. Çok tepki gosterip kavga cikarirsaniz ki haklisiniz ama iş inada binebilir ve bu tip gizli harcamalarla tekrar karsilasirsiniz.
ben ufacık bişey alsam bile fikrini sorarımAnnen seni yumuşatmak istiyor da eşin hatalı. Borç harç içinde gidip akıllı telefon almak mantıklı değil. Hele de sana sormadan. Sen kafana gçre annene öyle hediye alabiliyor musun? Sağlık harcaması filan olsa tamam sorma ver de keyfi bu.. Hesap vermeli ki yine gidip vermesin. Ayrıca annesi de bir garip. Benim annem olsa öyle hediye almama asla izin vermez. Evine harca der. Kadındaki rahatlığa bak bir de şov yapıyor.
takmak istemiyor çünkü.maksat eşimin gözünü boyamakBu da tuhaf değil mi? Ben birine altin takacaksam öncesinde niye dillendireyim? Altin alir gider takarim. Gercekten takmak istese takardi.
eminim eşimin adını yazmış paylaşımda.ayrıca diğer oğulları asla bu fiyata hediye almaz birine kıyamaz zaten.bir kaynımda çok pinti anca benim eşimden beklenecek hareketlerDiğer oğlunun almadığına emin misiniz?
Kavga değil de, gerçekten sakin bir şekilde "şu-şu-şu ihtiyaçlarımız varken keşke o parayı böyle harcamasaydın" derseniz bence daha etkili olur.
Diğer türlü annemi çekemiyor der, anneme bir hediye alamayacak mıyım der, der de der.
.gerçekten kaynım memlekette olmasına rağmen bizden alıp götürdü zamana yayılırsa takmayız sandı heralde küçük kaynıma kıyamasığından hep.gördüğümü biliyor çünkü whats..pa da armiş ordansa baktım.ben dertlenirim zaten eşim tam tersi sanki istanbulun sahibi gibi cömert davranır.Size niye karışıyor ki? Kadın bilmiyor mu sıkışık olduğunuzu acaba? Kadını arayıp durumumuz kötü diye dertlensene biraz bu paylaşımı görmemiş gibi. Acaba ne yapacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?