meraba arkadaslar
yine bi sorunum var ve anlatcak kimsem yok ..ben kaynanamla ayni evde yasiyorum , kaynanam beni 3gún once kredi yatırmaya gòndrdi ve saat 3buck da evdesin dedi gúlerek , şaka yaptiqini sandim fakat ciddiymiş . O gunde arkadaslarimla gezicem ve esimin arkadasinda kalicaz , eşimin herseyden haberi var ondan izin aldim yani . Saat 2gbi kaynanam aradi nerdsin diye bende arkadaslarimlayim dedim çabuk eve gel ben seni gezmeye mi gönderdim dedi eşimin hbri var ddim ewe gel diyorum deyip yuzume kapatti cok bozuldum .. Bi kc saat snra esim aramis bz arkadasta kalicaz bu aksam diye oda eve geliyosunuz ben sokak kopeqimiym de sozum dinlenmiyo emineyi bu aksam getiremezsen adam degilsin demiş ve bna eşim çabuk eve geciyosun dedi ve kawga ettik , snra kaynanam aradi tekrar gel diye bende aksam esimin geliceqni ve.arkadsda kalcamizi soyledim bna baqirip çaqirdi ve ben seninle muhattap olmuyorum deyp telfonu yine suratima kapatti . Eşim surekli annesini savunuyor simdi ne esmle ne de kaynanamla konusmuyorum sinirimi hala atamadim ne yapmaliym ? Okuyanlara ck tsk ederim.
haklisiniz ama ben esimin soylemesinden yanayim neden ben izn alaym ki , kúsmeyi birakn diyosunuz smdi hc bsey olmams gbi konussam hatali ben olmazmym szce kabullenmis gbi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?