Kaynanama çok sinirliyim !!

3mine

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2013
117
12
38
35
Samsun
meraba arkadaslar
yine bi sorunum var ve anlatcak kimsem yok ..ben kaynanamla ayni evde yasiyorum , kaynanam beni 3gún once kredi yatırmaya gòndrdi ve saat 3buck da evdesin dedi gúlerek , şaka yaptiqini sandim fakat ciddiymiş . o gunde arkadaslarimla gezicem ve esimin arkadasinda kalicaz , eşimin herseyden haberi var ondan izin aldim yani . Saat 2gbi kaynanam aradi nerdsin diye bende arkadaslarimlayim dedim çabuk eve gel ben seni gezmeye mi gönderdim dedi eşimin hbri var ddim ewe gel diyorum deyip yuzume kapatti cok bozuldum .. bi kc saat snra esim aramis bz arkadasta kalicaz bu aksam diye oda eve geliyosunuz ben sokak kopeqimiym de sozum dinlenmiyo emineyi bu aksam getiremezsen adam degilsin demiş ve bna eşim çabuk eve geciyosun dedi ve kawga ettik , snra kaynanam aradi tekrar gel diye bende aksam esimin geliceqni ve.arkadsda kalcamizi soyledim bna baqirip çaqirdi ve ben seninle muhattap olmuyorum deyp telfonu yine suratima kapatti . Eşim surekli annesini savunuyor simdi ne esmle ne de kaynanamla konusmuyorum sinirimi hala atamadim ne yapmaliym ? okuyanlara ck tsk ederim.

Okurken ben bile sinirlendim ne kadar kötü bir insanmış...
Eşinizde sizde tavrınızı koymalısınız bence böyle ömür geçmez...

ne biçim bi insanmış kaynanan anlamadım
hadi eşinden habersiz çıksan neyse
hem kusura bakmada eşin seninle anlaşıp daha sonra annesinin sözü üzerine
seni yüz üstü bırakması hiç hoş olmamış
neden aynı evde kalıyorsunuz ayrı eve çıkma şansınız yokmu?

bnce kayın validenize programınzdan bahsetmeliydinz en azından eşiniz saah çıkarken anne biz bu davetliyiz ve orda kalcaz demeliydi... kadını hiç sallamayıp biz bu gece eve gelmicez demeniz hatalı olmuş sonuçta aynı evdeyaşıyorsunz ve birbirinize karşı sorumluluklarınz var... kayın validenizde üslubuyla sorup keşke haber verseydinz bana da diyebilirsi yada eve gelince sizle bi daha bana haber verin sonra sizi merak ediyorum diye sorabilirdi......

En buyuk suc esinde seni yari yolda birakmis annesinin sozune planimizo bozmus
En kotusu kv bu durumdan faydalanacaktir
Simdiden senorya belli rabbim.kolaylik versin arkadasim

Bu Turk anne ve kayinvalide modeli bulunmaz evlere senlik bi durum. Bu cocuklari uzerinde her hakka sahip olduklarini zanneden, dogurdum artik benimdir ne dersem onu yapacaklar , ben saksi degilim durumu :))
Gercekten sinir bozucu bir durumdur bilirim. Ve 4 aylik evliysen eger dahada sinir bozucu bir durumdur.
Bende kayinvalide idare etmekte hic becerili degilimdir ama sanirim ne iyi yol bu kadar gerilmisken alttan almak, hicde sizi kirmak istemezdim ama onceden soz verince gitmez zorunda kaldim gibi pembe yalanlara basvurmak.
Olaylari bu kadar germeden onlemini almak en guzeli ama ne yazikki bende beceremiyorum pek. becerebilen varsa yardimci olsun bi zahmet.
Kesinlikle hicbir durumda esler anneyi birakip bizi tutmaz bircok kez tecrubeyle sabittir. Oncelikle bunu akildan cikarmayip ona gore yol almak gerekiyor sanirim. Alttan alttan yuze gulup kendi isteklerini yaptirabiliyorsan ne ala, yoksa en az sinir bozucu olacak sekilde kayinvalideye ayak uyduracaksin sanirim. Umarim esin bu durumda annesinin hatasini goruyordur, eger Oda anneden yana oluyorsa sana ne yazikki alttan almaktan baska care kalmiyor.

Beterin beteri varmis canim ya cok ayip birsey heeseyden once neden bukadr yuz goz oldun mesafeni korusaydin keske ayni evde olmak kotu ya biz altli ustlu oturuyoruz seni anlayabiliyorum ama benim kv kocamla gezmemi falan ister kocami mutlu edim ne yaprsam yapim o düşüncede valla sabir cek yoksa kendine yaparsn bebegin varmi bu arada ?

Durumun ile olmasa git merdiven sil ama çalışşş kaynananla oturma eşinegelince ona sakin bir zamanında ysptığının yanlış oldugunu anlat ve aranı bozmaa anlıyorsa seniii terbiyesizmiş kaynanann

Allah sabır versin fakat bi an önce evleri ayırın.Çocuk değilsiniz evli barklı kadınsınız çocuk azarlar gibi -neredesin ben sana eve gel demedim mi nedir
Çok sinir bozucu

oncelikle ayri eve cikma gbi bi sansm yok durumdan deqil esim cikmiyor babasi vefat etti ve ben babamin bacasini tüttryorm diyo cok tuhafima qitse de belki kendine qore haklidr bilemiyorum bu olaydan snra ck usteledim ayri eve cikalim die baqirdi olmaz dedi o zaman ben qiderim dedim ve senin bu evden anca òlün cikar , biz seni mutlu ediyoruz ama sen mutlu olmayi bilmiyosun dedi evlenmeden once 4sene gorustk hc bu yonlerni qorememisim ne yapicm blmiyorm kocam beni savunamiyor , bu arada bebeqim yok canim.

evi ayrsa bu kadar sorunumuz olmicak ama yapmiyo , onceki yazimi bilen vardir belki aranizda bosanmayi ble dusundum ama daha 4ayliqiz bu kadar erken pes etmeyi kendime yakstramiyrum , boyle de isin icnden cikamiyorum.

Kaynvalidenz hata yapmis ama bu firsati ona siz vermissnz ayni evde oturmanin sorumluluklari var cikmadan planinizi soylemeliydnz o zamn boyle tatszlk olmiyacakti.biz de bi gun kaynvalide olcaz n kadar gereksz bulsak ta biz de oyle olucaz herhalde.yaslilari anlmk zor onlara gore onemsenmek herseyin onlara danisilmasidr aksi olunca kendlerini degersz hisedp cildrabiliyorlar..yeni yila nasl girersenz oyle olurmus kusmeyi birakin hayat cok kisa...

haklisiniz ama ben esimin soylemesinden yanayim neden ben izn alaym ki , kúsmeyi birakn diyosunuz smdi hc bsey olmams gbi konussam hatali ben olmazmym szce kabullenmis gbi ?

Ayrilma canım sende kv icin ayrilinirmi bebeğin olursa inşallah kv tutumu değişir simdi ne sen ona alisiksin ne o sana zaman vermen lazim birbirinizi anlamaniz icin bgn yilbasi kendine bu iskenceyi yapma kocani seviyorsun anladigim kadariyla oda onun annesi iyi kotu seninde oglun olacak biraz o sekil bak sen yuzde yuz haklisin ama ne yapcaksin atalarimizin bi lafi var bilmem neyle ugrasacagina caliyi dolaş diye senden degerli ne var biraz kendini düşün yazik hasta olursn valla ozaman kimse yanmaz sana annenden başka.

keske hakli olduqumu sizin qibi onlarda qörseydi , esim birazdan gelecek isten onun tutumuna gore davranicam bkalm , bnde en ck hasta olmaktan korkuyrm ve kc aydr stresden adt olamyrm bu kadarina haklari yok ki bende insanim ;(

daha 4 aylık evlisin heralde kayınvalideyin neişi var sizin evde çok mu yaşlı diyecem ama marifatlerrinden yaslı olmadıg belli hem sizinle kalıyor hamde gezmene karışıyor çok yüz vermişsin canım eşine de kv.resti çekmelisin bence ayyy offf sinir oldum sizinle kalıyosaa çenesini tutmayı bileceeeek arkadasşşş

haklisiniz ama ben esimin soylemesinden yanayim neden ben izn alaym ki , kúsmeyi birakn diyosunuz smdi hc bsey olmams gbi konussam hatali ben olmazmym szce kabullenmis gbi ?

Tabi ki izin almayin ikiniz de yetskin insanlarsnz izn almak degil sadece haber verin buraya gidecez habernz olsun diye.kus durmaktansa konusun ewet anne haklisnZ hber vermelydk ama ben bu kadar azari haketmedm cok kirildim yine de buyugumsun yeni yila kus girmk olmaz diyip buyuklgunuzu siz gostern.hem ayni evde kus durmk haramdr.erdemlik siz de kalsn...

ewet 4aylik ewliym ve hc sesimi cikarmadiqm icn boyle oldu sanirim.. esi olmadqi icn bzmle hatta biz onunlayiz onun evi onun esyalari onun duzeni emin olun bu bile yeteri kadar can sıkıcı .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…