ewet 4aylik ewliym ve hc sesimi cikarmadiqm icn boyle oldu sanirim.. Esi olmadqi icn bzmle hatta biz onunlayiz onun evi onun esyalari onun duzeni emin olun bu bile yeteri kadar can sıkıcı .
o nasıl laf öyle ya.ne demek adam değilsin ya.sen desen oooo adamlığına laf ettin diye neler neler söylenirdi..bunlar neden annelerine gelince laf edemiyor çözemiyorum..eşin sorunlu senin kaynanan da bunun farkında bastırıyor..valla Allah kolaylık versin..
Suc eşinizde
Beraber bi plan yapmış olmanıza rağmen, annesiyle konuşunca resmen satış koymuş. Ve çok ayıp etmiş
Kv.nizle olan ilişkinizi şekillendirmede; esinizin cok büyük rolü var.o yüzden onunla konusun, çözümleyin bazı şeyleri
Ama okurken cok sinilendim kv.ne
Cok saygısız bi insan belli ki.
iyide esi yillarca annesiyle yasamis. Annesi yetistirmis onu. kimbilir buyuturken hangi baskilarla buyuttu. Evlendi diye birden bire Polat olucak hali yok ya. Turk aile yapisindaki carpikliklardan biri iste bu. Evladini maliymis gibi gormek, ona istedigini yapip yaptirabilicegini dusunmek.
Canim sen sabrediceksin. Esini inceden inceye islemeye bak. kavgaci olma. Esin zaten bikmistir annesinin kavgalarindan birde sen oyle davranirsan kayinvalidenden farkin olmadigini dusunur bilincaltinda ve soyediklerini dinlemez bile. Yavas yavas isle onu, oncelikle bir iste calismaya bak, sonra da baska bir eve cikabiliyorsan cik. Kayinvalidenle fazla yuz goz olmamaya calis. Sonucta su anki durumuna elin mahkum malesef. herseyde bir guzellik arayip mutlu olmaya calis yoksa sinir hastasi olursun. kayinvaliden bu yastan sonra deyismez. Sonucta dul kalmis, evinin erkegi olmus baskin bir kadin.
benim zoruma qiden de o zaten , esimle konusulmuyo derdimi anlatmaya çalşsam buyutr de buyutur , kaynana ayri esim ayri bende ne yapacaqimi sasirdm.
bizde turk kiziyiz bzm annelermiz neden boyle deqil ben kisilik bozukluqu diyorum .. elmden geleni yapiyorum ama olmuyo illa bende mi kv. qibi ikiyuzlu olmaliyim anlaşmak icin.
esim geldi isten yuzume bile bkmadi dusa grdi , kaynanam ust katta amcasinda yilbaşi icn toplandilar hc bise demeden cikti yukari daha ben nasil alttan alablrm ki .. sinirden çatlayabilirim suan
umarım bundan snra daha dkkatli olurum , smdi yatp uyucm bu gece zehr olck bna olsun.
hayır çaqirilmadim ne amcalar , ne kv , nede eşim ...
Git gulum yukari sende. Niye zehir ediyosun. Kayinvalidenin istedigi bu zaten. Bu gece sadece sana deyil esine de zehir olucak. Kayinvalidenin de eline koz vericeksin, iste bu gelin toy soyle boyle diye.
Seni cagirmadilar mi amcalar ?
Canim bencede gitmelisin, esinle beraber git oncesindede iki guzel soz yokle esine gonlunu yap. yeni yila senle kus girmeyelim falan de. Esinin sevgisi icin esin ekarsi yaptigin herseyin karsiligi alirsin birgun elbet, git esinle gul eglen mutlu et kendini. kv ene gul hic bisey olmamis gibi yap. Eger gun gelirde isler ayyuka cikarsa millet sana iyi desin :) guler yuzluydu biktirdi kv si desin. Kendini ve esini mutlu etmekten baska hic bisey dusunme bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?