Kaynanama çok sinirliyim !!

tesekkur ederim yorumunuz icn szler de olmasanz ben nasıl rahatlıcam bi esm gelsn bakalm .

ewet 4aylik ewliym ve hc sesimi cikarmadiqm icn boyle oldu sanirim.. Esi olmadqi icn bzmle hatta biz onunlayiz onun evi onun esyalari onun duzeni emin olun bu bile yeteri kadar can sıkıcı .

evet katılıyorum canım sana bi an önce evleri ayırın ve hayatınıza bu kadar müdahale etmesine izin vermeyin allah sabır versin sana ve senin gibi olan herkase

o nasıl laf öyle ya.ne demek adam değilsin ya.sen desen oooo adamlığına laf ettin diye neler neler söylenirdi..bunlar neden annelerine gelince laf edemiyor çözemiyorum..eşin sorunlu senin kaynanan da bunun farkında bastırıyor..valla Allah kolaylık versin..

Suc eşinizde
Beraber bi plan yapmış olmanıza rağmen, annesiyle konuşunca resmen satış koymuş. Ve çok ayıp etmiş
Kv.nizle olan ilişkinizi şekillendirmede; esinizin cok büyük rolü var.o yüzden onunla konusun, çözümleyin bazı şeyleri

Ama okurken cok sinilendim kv.ne
Cok saygısız bi insan belli ki.

ben oyle seyler soyleyemem zaten dersem canima okur , tamam annesidir baqirmasin kalbini kirmasin ama uyarsin en azindan , o anneyse bende esiym beni nedn eziyoki.

iyide esi yillarca annesiyle yasamis. Annesi yetistirmis onu. kimbilir buyuturken hangi baskilarla buyuttu. Evlendi diye birden bire Polat olucak hali yok ya. Turk aile yapisindaki carpikliklardan biri iste bu. Evladini maliymis gibi gormek, ona istedigini yapip yaptirabilicegini dusunmek.

Canim sen sabrediceksin. Esini inceden inceye islemeye bak. kavgaci olma. Esin zaten bikmistir annesinin kavgalarindan birde sen oyle davranirsan kayinvalidenden farkin olmadigini dusunur bilincaltinda ve soyediklerini dinlemez bile. Yavas yavas isle onu, oncelikle bir iste calismaya bak, sonra da baska bir eve cikabiliyorsan cik. Kayinvalidenle fazla yuz goz olmamaya calis. Sonucta su anki durumuna elin mahkum malesef. herseyde bir guzellik arayip mutlu olmaya calis yoksa sinir hastasi olursun. kayinvaliden bu yastan sonra deyismez. Sonucta dul kalmis, evinin erkegi olmus baskin bir kadin.

benim zoruma qiden de o zaten , esimle konusulmuyo derdimi anlatmaya çalşsam buyutr de buyutur , kaynana ayri esim ayri bende ne yapacaqimi sasirdm.

bizde turk kiziyiz bzm annelermiz neden boyle deqil ben kisilik bozukluqu diyorum .. elmden geleni yapiyorum ama olmuyo illa bende mi kv. qibi ikiyuzlu olmaliyim anlaşmak icin.

benim zoruma qiden de o zaten , esimle konusulmuyo derdimi anlatmaya çalşsam buyutr de buyutur , kaynana ayri esim ayri bende ne yapacaqimi sasirdm.

adam napsin be guzelim. Anasi. atsan atilmaz satsan satilmaz. Simdi birsey dese karsi ciksa kiyamet kopucak, biliyor annesini. erkekler ailesinin ayibini paylasmaktan ezilirler, ve bunu turlu yollarla gosterirler. Ya eslerine bagirir cagirir, ya vurdumduymaz olur filan falan. Cunku birde bu durumu esinin kullanip iyice arada sIkismaktan korkarlar genelde. Sen biraz anlayisli olucaksin, dir dir etme adamin basinda, ama uzuldugunu bozuldugunu goster. ama kayinvaliden ne yapiyosa esini sinir eden sen tam tersini yap. Esin neden hoslaniyorsa kayinvalidenin haberi olmadan filan hemen yapmaya gayret et. Bir kac sene icinde semerisini gorursun. Uzgunum. Y sabrediceksin, yada hir gur ile hem kendini hem esini yipraticaksin. Ve esini bu sure icinde ikna edip calis, ki maddi imkaniniz olsun ve ayri eve cikabilin.

keske evlenmeseydin dicem bu durumu bile bile ama, artik is isten gecmis. Ya bu gemiyi akillica yurutuceksin, yada bu diyardan gidiceksin canim benim. bence sen akilli ve sabirli olmayi sec, cunku bu sartlarda bu kaynanayla basa cikamazsin hir gurle.

bizde turk kiziyiz bzm annelermiz neden boyle deqil ben kisilik bozukluqu diyorum .. elmden geleni yapiyorum ama olmuyo illa bende mi kv. qibi ikiyuzlu olmaliyim anlaşmak icin.

evet. dinsizin hakkindan imansiz gelir cunku. sen de akilli ol. Kayinvaliden biliyo, birazda ona muhtacsiniz, ogl;unu da bugune kadar elinde oynatmis, sen daha yeni gelinsin, seni zorla ezebilecegini cok da iyi biliyo. Akilli ol iste.

esim geldi isten yuzume bile bkmadi dusa grdi , kaynanam ust katta amcasinda yilbaşi icn toplandilar hc bise demeden cikti yukari daha ben nasil alttan alablrm ki .. sinirden çatlayabilirim suan

esim geldi isten yuzume bile bkmadi dusa grdi , kaynanam ust katta amcasinda yilbaşi icn toplandilar hc bise demeden cikti yukari daha ben nasil alttan alablrm ki .. sinirden çatlayabilirim suan

zaten su an alttan alinicak bir sey kalmamis canim. Ayrica sana alttan al demiyorum ben, aklini kullan diyorum. Esin cabuk eve donuyorsun dedigi zaman esinle kavga edicegine, ne kadar uzuldugunu, sirf onun hatiri icin geri dondugunu soylesen sana minnettar olurdu farkina varmasa bile. Amcasi da yukari kattaymis bak. Annesi baya guvende yani. Bu kayinvalidenle demek ki cok akilli olman lazim. Su an yapilicak bir sey yok. Ama ilerdeki boyle nahos olan durumlarda yuz goz olma kayinvalidenle, kocanla da kavga etmeden uzuldugunu belli et. Kocanin cevresinde divane ol, ama kayinvalidene karsi cok dikkatli ol. ayrica, sende git amcasi gile yilbasi kutlamaya esini akrabalarinin yaninda kucuk dusurme. Kayinvalidenlede saygili konus konusman gerekirse, ama sevecen deyil. esinle sIk kavga ediyorsan seninle tartismaya girmek istememistir, o yuzden konusmamistir.

Son düzenleme:
umarım bundan snra daha dkkatli olurum , smdi yatp uyucm bu gece zehr olck bna olsun.bu arada esimle kolay kolay kavqa etmem ;(

Son düzenleme:
umarım bundan snra daha dkkatli olurum , smdi yatp uyucm bu gece zehr olck bna olsun.

Git gulum yukari sende. Niye zehir ediyosun. Kayinvalidenin istedigi bu zaten. Bu gece sadece sana deyil esine de zehir olucak. Kayinvalidenin de eline koz vericeksin, iste bu gelin toy soyle boyle diye.
Seni cagirmadilar mi amcalar ?

hayır çaqirilmadim ne amcalar , ne kv , nede eşim ...

git esinle baris once. Sonrada takil pesinden git. Aile onlar, ozel cagirilmaya gerek yok. Ust kat zaten. Kavga oldugunu bildikleri icin araya girmek istememislerdir. Simdi tuykurdugunu yalamis gibi olucaksin ama ins sen kazanicaksin. Birdaha da esinle kavga etme, kayinvalidenin evinde oturdugun sure icinde. Kavga etsen bile akillica yap bunu, kiril, uzul filan, sessiz kal. Ne biliyim esinin neden etkilendigini sen bilirsin sonucta.

Git gulum yukari sende. Niye zehir ediyosun. Kayinvalidenin istedigi bu zaten. Bu gece sadece sana deyil esine de zehir olucak. Kayinvalidenin de eline koz vericeksin, iste bu gelin toy soyle boyle diye.
Seni cagirmadilar mi amcalar ?

Canim bencede gitmelisin, esinle beraber git oncesindede iki guzel soz yokle esine gonlunu yap. yeni yila senle kus girmeyelim falan de. Esinin sevgisi icin esin ekarsi yaptigin herseyin karsiligi alirsin birgun elbet, git esinle gul eglen mutlu et kendini. kv ene gul hic bisey olmamis gibi yap. Eger gun gelirde isler ayyuka cikarsa millet sana iyi desin :) guler yuzluydu biktirdi kv si desin. Kendini ve esini mutlu etmekten baska hic bisey dusunme bence.

kesinlikle katiliyorum. bazen geri cekilme savas taktigidir bunu unutma. Karaoglan turk filmlerindeki devamli saldirmamistir emin ol. Simdi gitmesen, huzurluk olucak, kayinvalideden hakli cikicak. Verme eline kozu.

kc kere kapinin onune gdp geri indim , gururmu kirilmislik mi blmyorum ama qtmek de istemiyorum , hep ben alttan alp gonlunu yapiyorum , o hatasini anlasın istiyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…