- 29 Ocak 2012
- 2.211
- 92
- 363
eşim ben lavoboya çıkınca okumuş o bile odunmuş be kocası dedi Gündüz dar etsin kv akşam eşini hoş etsin adam zamanla anasının dırdırından bıkar karısıyla ayrı güzel huzurlu ev fikrine çok kuvvetli bakar dedi
önce kaynananı sonrada eşini birgüzel odunla dövesim geldiiiiii ay çekilirmi bunlar birisi cadı diğeride kukla
Yaza kadar bekle canim madem oyle demis.bekle dediysem kv cevabini ver altta kalmaesinede sakin sakin anlat,mesela yatakta saril.ayri evimiz olsa diye hayaller kurun beraber.yavas yavas aklini cel.ins ayri eve cikarsiniz.cocuk olayinida dusunuyosan ayri eve cikana kadar ertele.hakkinda hayirlisi olsun canim.
Töbee tövbe bu ne yaa,nasıl bı insan bu.Onunla oturmanız sızi yönlendirmesi hakkını vermıyo verditmeyinde canım ve ortada elle tutulur bışeyde yok yanı saçma sapan.Koskoca insanlara ne yapması gerektiğini söylüyor ve eşinden sesini çıkarmıyo,bence hazır ıkısıylede konuşmuyoken konu açıldımı dök bütün içini rahatla konuşmazsan anlatmazsan hep böyle gider tepenıze iycene çıkar valla.
esimle konustm empati yap aynı seyleri sana benim annem dese napardin ddim , cok bozulur dayanamazdm ben seni zaten hep hakli qoruyorm ama annemedea bise diyemiyorum dedi , ona iki secenek sundum ya bosanirz yada ayri ev ddim , yaza kadar ev yapicam anneme durumu acicam ddi , hc inanmiyorm ama bkcm icraat yok ayrilcm.
Üçünüzün yaptığı da yanlış. Sen evden çıkarken kayınvalidene eşinle plan yaptığınızı eve gelmeyeceğini söylemeliydin. Kayınvaliden eşini arayıp da sanki siz onun malıymışsınız gibi davranmamalıydı. Eşinde biraz sözünün eri olmalıydı bu kadar pısırık olmamalıydı.
Sonuç olarak hepimiz hata yapıyoruz tek taraflı bakmamak lazım. Hepsinin kendine göre haklı tarafı var. Benim hayatımda böyle şeyler olmuyo mu oluyo. Yapacak bişey yok maalesef insanları değiştiremiyoruz. Herkes bizim istediğimiz gibi olmuyo. Ben kendi açımdan çözümün görevde yükselme sınavını kazanıp şuan bulunduğum ilden gitmekle çözeleceğini düşünüyorum. İnşallah da olur. Sennde bu sorun nasıl çözülebilir onu düşün ve ona odaklan. Ayrıca bu kesin bi çözüm olsun. geçici yöntemlerle halledemezsin bu işi
Bu arada son gelişmeyi okumamıştım, madem eşin seni haklı görüyor. Bundan sonra kayınvaliden ne derse desin eşinle sakın kavga etme. Odanıza çekildiğinizde gönlünü hoş et hep, güzel şeyler söyle, senin yanında huzurlu olsun bak o zaman seni ezdiriyor mu hiç. Erkeğin gönlünü edersen, ona karşı ailesini kötülemezsen senden iyisi yok bunu unutma :) Ayrı ev sözünü de almışsın, senin haklı olduğunu da biliyor hiç kavga edip eşinle kötü olma. görmezden gel gir koynuna :)[/QUO
dediqniz gbi esime ck iyi dawraniyorm gonlu hep hos :) onu asla ihmal etmis bi kadın deqilim , benim yaptiklarmin iyi niyetmin farknda , bundan snra da ona gore dawranr ins.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?