Nebicim kaynanan varmiss aranizi yapacağına aranizi bozuyor. . Hem kaynana noluyor evlenmissin eşinin haberi var dışarda olduğundan sonrada kalkmış kaynanan karışıyor allahim yaa sinir oldum. Isin var senin böyle bi kaynanayla. Valla susma eşine tavrını koy evli kadinsin ne öyle çocuk azarlar gibii..Eşinde bitiyor iş, eşin konuşsa annesiyle karisma felan dese benim haberim var ne yaptığından dese, o saaten sonra kaynana da susmak düşer. .
kızlar doğru söylüyor..birkaç günlüğüne topla eşyanı ailene git durumu da anlat. çeksinler damatlarını konuşsunlar. bu böyle olmaz.seninde sahipsiz olmadığını anlasın, annesiyle senin aranda bir denge kurmalı eşin.
meraba arkadaslar
yine bi sorunum var ve anlatcak kimsem yok ..ben kaynanamla ayni evde yasiyorum , kaynanam beni 3gún once kredi yatırmaya gòndrdi ve saat 3buck da evdesin dedi gúlerek , şaka yaptiqini sandim fakat ciddiymiş . o gunde arkadaslarimla gezicem ve esimin arkadasinda kalicaz , eşimin herseyden haberi var ondan izin aldim yani . Saat 2gbi kaynanam aradi nerdsin diye bende arkadaslarimlayim dedim çabuk eve gel ben seni gezmeye mi gönderdim dedi eşimin hbri var ddim ewe gel diyorum deyip yuzume kapatti cok bozuldum .. bi kc saat snra esim aramis bz arkadasta kalicaz bu aksam diye oda eve geliyosunuz ben sokak kopeqimiym de sozum dinlenmiyo emineyi bu aksam getiremezsen adam degilsin demiş ve bna eşim çabuk eve geciyosun dedi ve kawga ettik , snra kaynanam aradi tekrar gel diye bende aksam esimin geliceqni ve.arkadsda kalcamizi soyledim bna baqirip çaqirdi ve ben seninle muhattap olmuyorum deyp telfonu yine suratima kapatti . Eşim surekli annesini savunuyor simdi ne esmle ne de kaynanamla konusmuyorum sinirimi hala atamadim ne yapmaliym ? okuyanlara ck tsk ederim.
ay okurken nasil sinirlendim anlatamam ya! benimde kaynanam yan dairede oturuyo oda beni cileden cikariyo ama sonunda tavrimi koydum ortaya dün bana bacak bacaga oturma dedi bende sinirlendim benim isime karisma kocamdan baskasina dusmez bu lafi soylemek dedim ooooh icim bi rahat anlatamam!
esimde sen kendin soylemissin lafini zaten bana gerek kalmadi diyerek tvir yapti
sanki ben söylemesem o cok soylicekti! kendi kizlari yigenleri bacak bacaga atiyo!! hani oyle gerikafali ailede degiller yoksa nerde bende o cesaret bende atmam tabi!sanada tavsiyem ezdirme kendini ben sustum sustum basima ciktilar sakin susma! kim oluyoda o sana hesap soruyo kocandan baska kimseye hesap vermek zorunda degilsin sn!!
Allah boyle kv dusman basina vermesin.merqk ettim ne yaptin arkadasim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?