Kaynanama çok sinirliyim !!

esm 25yasnda ve sewerek ewlendik kacmadım ailem uzulmeme dayanamyo coktan cekp alcaklar beni fakat 5sene uqrasipda ayrlmayi ben pek dusunemyorum , bunlarla basda edemiyorum .

Ben biraz acımasızımdır..
Annesi adamsan bilmemne yap diyor, eş de yapıyor.. Eşini nasıl derler, satışa getiriyor. (satışa getirmek de ne demekse artık başka kelime bulamadım burada, inşallah anlarsın konu sahibi arkadaşım)
Valla ben senin yerinde olsam, asıl sen adam olsan ananın ağzına bakıp lafından dönmezdin derdim.. Görsün bakalım adamlık nasıl olur..
Kayınvaliden normal değil, eşin ondan da normal değil..

Son düzenleme:
eşiniz size gözdağı veriyo aklınca annemle iyi geçinmezsen beni kaybedersin diyo...babası ölmüş çoğu erkek annesini hayatının merkezi yapar haklı haksız her konuda yanında olur. gerçekten işiniz çok zor ama eğer geri adım atıp konusursanız çok daha fazla ezilirsiniz bence biraz ailenizin yanına gidin ana oğulu başbaşa bırakın yoklugunuz kıymetinizi bilmelerini sağlar belki.

Nebicim kaynanan varmiss aranizi yapacağına aranizi bozuyor. . Hem kaynana noluyor evlenmissin eşinin haberi var dışarda olduğundan sonrada kalkmış kaynanan karışıyor allahim yaa sinir oldum. Isin var senin böyle bi kaynanayla. Valla susma eşine tavrını koy evli kadinsin ne öyle çocuk azarlar gibii..Eşinde bitiyor iş, eşin konuşsa annesiyle karisma felan dese benim haberim var ne yaptığından dese, o saaten sonra kaynana da susmak düşer. .

Bunun 2sine ders verme zamanın gelmiş çantanı topla ve ailene git
yeter artk sizin 2nizden çektiklerlm demen gerekir yoksa bunlar bu hareketlerini doğru bulacak,kaynanan betermiş zaten o ,ölmeden sana rahat hayat yok

Kvde bi hata gormedim cunku firsat verirsen en iyi kv de yapar aynisini.sorun esinizde bence.annesine bukadar konusma hakki veriyo hayatinizla ilgili.en kotusude esinizin sizi arayip eve gec demesi olmus.yani kv dedigini yaptirmis ogluna.
Ayni evde yasamak birbirinin hayatina mudahale etmeyi gerektirmez.kimse kimseye hesap vermek zorunda degil,haber vermek gerekir sadece.
Bende kv ile yasayan biri olarak yaziyorum.kv asla karisamaz nereye gittigime kacta geldigime.bu benimle esim arasinda bi konu olur cunku.giderken haber veririm o kadar.bilmeye hakki var sonucta ayni evde yasaniyo.
Bi kac kere bisey soylemeye kalkti bende esimde kestik onunu.yasli sonucta cocuk goruyo hala karsisindakileri.kirmadan kavga etmeden sinirlarinizi cizin.ama once esinizle halledin bu konuyu.onun tavri degismeden kvde degismez.

Mesaji yazdiktan sonra gordum yataklari ayirdiginizi.sunu soylemek istiyorum ki esiniz evlilik sorumlulugunu alabilecek olgunlukta degil.isiniz zor Allah kolaylik versin.kv degil sizin sorununuz bence asil mesele esiniz bu durumda.gozuken o.

kızlar doğru söylüyor..birkaç günlüğüne topla eşyanı ailene git durumu da anlat. çeksinler damatlarını konuşsunlar. bu böyle olmaz.seninde sahipsiz olmadığını anlasın, annesiyle senin aranda bir denge kurmalı eşin.

ne bicm olduqunu bende cozemedim daha , esm aradaki denqeyi saglayamiyo , bana baqirip çaqirir kaynanama yne bisey demez , kaynanam susck biri degl yuzume bisey demese bile diqer odalar da konusup bna duyurur.

bu olaydan snra 3gun annemdeydm , yilbasi diye çaqirdi geldm yuzume ble bakmadi , oturup akil verceqne daha cok doldurmus esimi . ben cok inatmisim da ondan kaybediyomusm.

ay okurken nasil sinirlendim anlatamam ya! benimde kaynanam yan dairede oturuyo oda beni cileden cikariyo ama sonunda tavrimi koydum ortaya dün bana bacak bacaga oturma dedi bende sinirlendim benim isime karisma kocamdan baskasina dusmez bu lafi soylemek dedim ooooh icim bi rahat anlatamam!
esimde sen kendin soylemissin lafini zaten bana gerek kalmadi diyerek tvir yapti
sanki ben söylemesem o cok soylicekti! kendi kizlari yigenleri bacak bacaga atiyo!! hani oyle gerikafali ailede degiller yoksa nerde bende o cesaret bende atmam tabi!sanada tavsiyem ezdirme kendini ben sustum sustum basima ciktilar sakin susma! kim oluyoda o sana hesap soruyo kocandan baska kimseye hesap vermek zorunda degilsin sn!!

Allah boyle kv dusman basina vermesin.merqk ettim ne yaptin arkadasim.

Bu erkeklerinde muhakeme gücü
ne diye yok ananın her s0ylediğine büy ekmeleri doğru değil ,ne diuye evleniyorlar ,kızlarımızıda mutsuz ediyorlar ,bunların 2sine akıl,fikir ve vicdan
versin

eşinde hatanın çogu
kv var ama eşinde diyememiş mi
biz bugün dışarda kalacaz diye
eşinle küs ayrı eve çıkana kadar barışma

Eş eş olsa,annesinin bir lafına bakıpta hayatına karışma hakkını vermezdi!
Öküzlükten,ana kuzusuna terfi bu olsa gerek.

en iyisini hatta benim yapamadiqmi yapmissin helal olsun , bnim kaynanaya onu desem bi hafta surat yapar bide cekeblsem o surati , ben ailemde boyle bisey gormedim ya o tuhafima qidiyo heralde . bakalm nlck beklyrm.

Allah boyle kv dusman basina vermesin.merqk ettim ne yaptin arkadasim.

esimle konustm empati yap aynı seyleri sana benim annem dese napardin ddim , cok bozulur dayanamazdm ben seni zaten hep hakli qoruyorm ama annemedea bise diyemiyorum dedi , ona iki secenek sundum ya bosanirz yada ayri ev ddim , yaza kadar ev yapicam anneme durumu acicam ddi , hc inanmiyorm ama bkcm icraat yok ayrilcm.

herşeyden önemlisi sakin ol anası çok eline almış oğlunu ezdirme kendini yoksa çoooook ezerler seni öyle alttan işlemelisinki eşine başka yol kalmasın ya anası geçinmeyi öğrenecek yada ayrı eve çıkacaksınız, sakın çocuğu düşünme şimdi yoksa üzüntün 2 kat artar onuda kendine göre şekillendirecek kocanı dolduracak başın daha çok ağrıyacak biraz daha oturssun herşey bence,yatak odanıda sağlam tut bacım adamın gönlünü hep hoş tutki senden geçemesin anası hep dırdırcı sense gözünde melaike görün tatlı tatlı işle kocanı alttan alttan bide bi kadının en büyük silahı göz yaşlarıdır ,eski hallerin gibi olma suskun dur hatta odandan mümkün olduğu kadar çıkma gündüz karıya dar et evi ,alttan felanda alma tersle yeri gelincede boz akşam mülayim ol ama erkekler analarından geçmez ama öyle bir sarhoş edersin ki her dediğini yaparnzaman bunların ilacı canımlı cicimli eşinin yanındada öyle sokuştur lafıııı ama gündüz hiççç alttan alma uyup uymamk sana kalmış ama kısaca

ALTTAN ALTTAN İŞLE KOCANIIIIIII

eşim ben lavoboya çıkınca okumuş o bile odunmuş be kocası dedi Gündüz dar etsin kv akşam eşini hoş etsin adam zamanla anasının dırdırından bıkar karısıyla ayrı güzel huzurlu ev fikrine çok kuvvetli bakar dedi

önce kaynananı sonrada eşini birgüzel odunla dövesim geldiiiiii ay çekilirmi bunlar birisi cadı diğeride kukla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…