Bende iş yapma sorun değil de yazları tatil olunca gidip 1 ay aynı evde yaşıyoruz sene içinde memleketten uzak olunca.kaynanayı da hiç sevmem eşimin suçu gidiyor herşeyi annesine anlatıyor o da hep oğulcudur. Her şeyimizi biliyor. Yani sayesinde kadından nefret ediyorum Bi de çok konuşuyor boş boş. Oğlunu görünce şımarıyor işte. Bak mesela haftaya gidilecek ama ben kara kara ne yaparım diye düşünüyorum ve her yaz bu böyle olacak malesefKaynanama gittiğimde mutfaktan çıkamıyorum yemek pişirme telaşı bulaşık yıka çay koy kahve yap sürekli misafirleri oluyor flan biraz otursam gözlerine batıyor.
Sürekli misafirleri oluyor mutfak hiç boş durmuyor sürekli hizmet halindesin.
Merak ediyorum bu sizdede öylemi.
Önceden baya sorunlar yaşadım onlarla o yüzden soğudum zorla gidiyorum giderken kanım çekiliyor bı bitsede eve gitsem artık diye saat sayıyorum.
Çay bile doldurtmaz bana kayınvalidem sağolsun. Zaten biz gittiğimizde bizden başka misafir de olmaz.Kaynanama gittiğimde mutfaktan çıkamıyorum yemek pişirme telaşı bulaşık yıka çay koy kahve yap sürekli misafirleri oluyor flan biraz otursam gözlerine batıyor.
Önceden baya sorunlar yaşadım onlarla o yüzden soğudum zorla gidiyorum giderken kanım çekiliyor bı bitsede eve gitsem artık diye saat sayıyorum.
Canım seni o kadar iyi anlıyorum ki kaç yıllık evlisin aile yapısına göre değişir bu durumlar zamanla ben de ilk sözde ayrı evde oturuyordum sürekli oradaydım bazı durumlar eşe ve sanada bağlı ben tepki göstermeye başladım kavgayla değil tabi eşimde fark etti bazı şeyleri şimdi haftada bir gidiyoruz 2.yılımız çokda sıkma canını biraz zamana bırak herkes hayatını yaşıyor bizim yaptığımız stres üzüntü yanımıza kar kalıyor yoksa bide şöyle düşün gerçekten bu durumda olan birtek sen değilsinKaynanama gittiğimde mutfaktan çıkamıyorum yemek pişirme telaşı bulaşık yıka çay koy kahve yap sürekli misafirleri oluyor flan biraz otursam gözlerine batıyor.
Gittigin zaman sürekli mutfağa girme , sofraya indir kaldıra yardım et yeter , tüm işi üstüne alma , öyle alıştırmışsın şimdi de hep bekliyorlar, ben kv lere gidince sadece sofraya yardım ederim o kadar gerisini onlara bırakırım..Kaynanama gittiğimde mutfaktan çıkamıyorum yemek pişirme telaşı bulaşık yıka çay koy kahve yap sürekli misafirleri oluyor flan biraz otursam gözlerine batıyor.
Baslıga ithafen cvp veriyorm e gitmeKaynanama gittiğimde mutfaktan çıkamıyorum yemek pişirme telaşı bulaşık yıka çay koy kahve yap sürekli misafirleri oluyor flan biraz otursam gözlerine batıyor.
Yemeği neden siz yapıyorsunuz çok mu yaşlı, ay gerçekten sinir bozucu..Benimki de yemeğe çağırıyor. Şunu yapıcam bunu yapıcam yer misiniz diye soruyor. Gidiyoruz ama ortada yemek yok. Hep aynı hikaye. Ben yapıyorum yemekleri,kendisi herkesten once masaya oturup cocuk gibi kollarını kavusturup servis bekliyor. Bulaşık ve kahve derken işlerim bitiyor. Sorsan o bizi agirlamis oluyor. Ama artik eskisi gibi gitmiyorum. Gidersekte yemege gitmiyoruz. Bu defa da yemege gitmiyoruz diye soyleniyor. Ama yeter artik. Yapiyorum da kiymetli mi oluyorum? Hayir. Bana yaptiklarini anlatsam roman olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?