Merhabalar
Evli değilim 3 yıldır bi beraberliğim var ve yüzyüze kaynanamla tanışcam sonunda aslında çekiniyorum aramız çok iyi değil oğlunu biraz fazla kıskanıyor yanında nasıl davrancağımı ne yapcağımı bilmiyorum küçük bi haraketimi yanlış anlamasından korkuyorum doğal olmak istemiyorum bunu sevmeye bilir cıvık biri değilim ama yinede nasıl davrancam bilmiyorum
Valla kötü olki başda anlasın başdan tavrını koy, ben iyi oldum da ne oldu madalyamı verdiler, iyi olunca karşılıgı olmuyor, kötü olki kıymetli olasın...
Valla kötü olki başda anlasın başdan tavrını koy, ben iyi oldum da ne oldu madalyamı verdiler, iyi olunca karşılıgı olmuyor, kötü olki kıymetli olasın...
canım ilk tanışmada saygılı hanım hanımcık davran(zaten öylesindir eminim) kendin ol, o sorcak sen cevaplıcaksın hayırlısı olsun bakalım
telefonda bazen konuşuyoruz hep siz diyorum zaten yüzyüze gelince durum değişmiycek dediğim gibi korkuyorum küçük bi haraketimi yanlş anlamasındanmesafeli ol canım...güleryüzlü ol..ancak güler yüze aldanma...
siz/biz şeklınde konusmaların olsun.....giderken yanında tatlı vs yaptır...düşünceli oldugunu görsün...oturmana, agır olmana dikkat et..
neysen öyle davran bence sevecegı varsa sever sevmek ıstemezse agzınla kus tutsan sevecegını sanmıyorum... farklı davranırsan ılıskındede problem yasarsın ılerıde...
Olduğun gibi davran,farklı davranırsan anlar.Giderken hediye almak değilde tatlı almak daha uygun olur.Bol şans:)
bende bir kaç ay önce atlattım tanışma faslını..sana şunu söyleyebilirim giyimine özen göster ne çok şık ne çok gündelik olsun..ona göre bile yargılama yapabilir.ayrıca nasılsan öyle ol zaten olaylar kendiliğinden gelişiyor..
umarım iyi geçer kıskanç diyorsun, önyargılı olma, bence zamana bırak herşey yoluna girer..
sevdikçe ve saygılı oldukça sevilirsin..bol şans :)
gerçekten çok fenalar biz nasıl oluruz bilmiyorum ama napcam onuda bilmiyorumGeçenlerde annemle altın gününe gittim kadınları hepsi oğlan kız evlendirecek yaştalar bi tanesinin oğlu gelin kızı ilk getirdiğinde gitmiş ortalarına oturmuş be tepki veticek kız diye kızda yer açmış olumlu davranmış. Yani canım uzun lafın kısası kaynanalar çok fena her hareketini süzecek belki de seni deniycek ölçüp biçerek konuş davran ama asla rol yapma kendin ol
bence görüşme. senin ailenin haberi yokken hiç girme bu işlere. bekle zmanı geldiğinde ailenle birlikte görüş. değerin olsun istiyorsan dediğimi yap. yoksa nasıl davranırsan davran sorun olur.
[/QUOTE]sen eşini seviyorsan evlenmeyi düşünüyorsn evlendiğinde zaten çok çok tanıyacak vaktin olacak. yapma! görüşme sakın görüşme. bekle ciddi birşekilde istemeye gelsinler seni evinde görüp tanısınlar. sen neden onları tanımak istiyorsun ki bırak kadın merak etsin seni aileni. gelsin o görsün.
aslına bakarsan ben de evliliğe en yakın zamanda tanışmanı öneririm, en doğrusu bana göre bu.. nasıl olsa ileride boooll boolll göreceksin kendisini :)
sen görüşmeye karar vermişsin gerçi.. kendin gibi ol, sakin ol, sıcak ol, fevri davranma.. ön yargılı davranma asla .. bol şans
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?