Kaynanama nasıl davrancağım bilemiyorum

Beray92

Huzur iyiki varsın iyiki.
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2013
265
0
26
Diğer
Merhabalar
Evli değilim 3 yıldır bi beraberliğim var ve yüzyüze kaynanamla tanışcam sonunda aslında çekiniyorum aramız çok iyi değil oğlunu biraz fazla kıskanıyor yanında nasıl davrancağımı ne yapcağımı bilmiyorum küçük bi haraketimi yanlış anlamasından korkuyorum doğal olmak istemiyorum bunu sevmeye bilir cıvık biri değilim ama yinede nasıl davrancam bilmiyorum

Valla kötü olki başda anlasın başdan tavrını koy, ben iyi oldum da ne oldu madalyamı verdiler, iyi olunca karşılıgı olmuyor, kötü olki kıymetli olasın...

canım ilk tanışmada saygılı hanım hanımcık davran(zaten öylesindir eminim) kendin ol, o sorcak sen cevaplıcaksın hayırlısı olsun bakalım

mesafeli ol canım...güleryüzlü ol..ancak güler yüze aldanma...
siz/biz şeklınde konusmaların olsun.....giderken yanında tatlı vs yaptır...düşünceli oldugunu görsün...oturmana, agır olmana dikkat et..

bence kendin gibi ol yeter canım ölye cıvık hareketlerde bulunma agır ol oturaklı ol ne buz gibi ol nede bırak kendini tam ortası gibi ol canım birazda düzgün giyin böyle kapalı az bol nasıl giyiniyorsun bilmiyorum ama :) şimdi hediye alarak da gitsen yalaka derler mi onuda bilmiyorumm :44: eli boş mu gitmeyi düşünüyorsn sen

Valla kötü olki başda anlasın başdan tavrını koy, ben iyi oldum da ne oldu madalyamı verdiler, iyi olunca karşılıgı olmuyor, kötü olki kıymetli olasın...

Annemden dolayı sizi çok iyi anlayabilliyorum çok çekti ama ben aram kötü olsun istemiyorum tek oğlu var bende kızı olayım istiyorum

canım ilk tanışmada saygılı hanım hanımcık davran(zaten öylesindir eminim) kendin ol, o sorcak sen cevaplıcaksın hayırlısı olsun bakalım

çok takıntılı birisi yalnız bu durumu nasıl aşıcam bilmiyorum yanlş bişey söylemekten korkuyorum çok alıngan birisi

teşekkürler :)

telefonda bazen konuşuyoruz hep siz diyorum zaten yüzyüze gelince durum değişmiycek dediğim gibi korkuyorum küçük bi haraketimi yanlş anlamasından

neysen öyle davran bence sevecegı varsa sever sevmek ıstemezse agzınla kus tutsan sevecegını sanmıyorum... farklı davranırsan ılıskındede problem yasarsın ılerıde...

Olduğun gibi davran,farklı davranırsan anlar.Giderken hediye almak değilde tatlı almak daha uygun olur.Bol şans:)

bende bir kaç ay önce atlattım tanışma faslını..sana şunu söyleyebilirim giyimine özen göster ne çok şık ne çok gündelik olsun..ona göre bile yargılama yapabilir.ayrıca nasılsan öyle ol zaten olaylar kendiliğinden gelişiyor..
umarım iyi geçer kıskanç diyorsun, önyargılı olma, bence zamana bırak herşey yoluna girer..
sevdikçe ve saygılı oldukça sevilirsin..bol şans :)

Olduğun gibi davran,farklı davranırsan anlar.Giderken hediye almak değilde tatlı almak daha uygun olur.Bol şans:)

teşekkürler

kendi oldukça kokoş bi bayan yanında sönük kalmak istemem doğrusu ama normal giyinirim abartmayı sevmiyorum zaten teşekkürler :)

Geçenlerde annemle altın gününe gittim kadınları hepsi oğlan kız evlendirecek yaştalar bi tanesinin oğlu gelin kızı ilk getirdiğinde gitmiş ortalarına oturmuş be tepki veticek kız diye kızda yer açmış olumlu davranmış. Yani canım uzun lafın kısası kaynanalar çok fena her hareketini süzecek belki de seni deniycek ölçüp biçerek konuş davran ama asla rol yapma kendin ol

bence görüşme. senin ailenin haberi yokken hiç girme bu işlere. bekle zmanı geldiğinde ailenle birlikte görüş. değerin olsun istiyorsan dediğimi yap. yoksa nasıl davranırsan davran sorun olur.

gerçekten çok fenalar biz nasıl oluruz bilmiyorum ama napcam onuda bilmiyorum
bence görüşme. senin ailenin haberi yokken hiç girme bu işlere. bekle zmanı geldiğinde ailenle birlikte görüş. değerin olsun istiyorsan dediğimi yap. yoksa nasıl davranırsan davran sorun olur.

İlk bende öyle düşündüm evlenene kadar görüşemeylim diye ama istiyorum aslında tanımak istiyorum kaynanam diyceğim kadını ama korka korka yoksa sende haklısın

sen eşini seviyorsan evlenmeyi düşünüyorsn evlendiğinde zaten çok çok tanıyacak vaktin olacak. yapma! görüşme sakın görüşme. bekle ciddi birşekilde istemeye gelsinler seni evinde görüp tanısınlar. sen neden onları tanımak istiyorsun ki bırak kadın merak etsin seni aileni. gelsin o görsün.

İlk bende öyle düşündüm evlenene kadar görüşemeylim diye ama istiyorum aslında tanımak istiyorum kaynanam diyceğim kadını ama korka korka yoksa sende haklısın[/QUOTE]

aslına bakarsan ben de evliliğe en yakın zamanda tanışmanı öneririm, en doğrusu bana göre bu.. nasıl olsa ileride boooll boolll göreceksin kendisini :)
sen görüşmeye karar vermişsin gerçi.. kendin gibi ol, sakin ol, sıcak ol, fevri davranma.. ön yargılı davranma asla .. bol şans

Son düzenleme:
[/QUOTE]

ama sorun şu gelcem görüşcez diye bekliyor beni gelemiyorum diyemem şu saatten sonra gıcık gider iyice ilk dediğin gibi düşündüm istemeye geldiğinde tanışıyım ediyim ama sevgilim isteyince hayır diyemedim geri dönemem işte daha kötü olur

şimdiden heycanlamaya başladım bile teşekkürler :) elimden geleni yapcam gerisi ona kalmış

bence de kesinlikle tanışma hatta seni istemeye gelmeden yuzunu bıle gosterme ben 9 aylık evliyim evliliğim daha yoluna girmedi bile çok kotu şeyler yaşadım ve butun bunların sebebi olarak eşimin ailesiyle bekarken görüşmem olarak görüyorum. ilerde -umarım evlenirsiniz- ailene ve en önemlisi sana saygı duyulmasnı istiyorsan kesinlikle tanışma ben ettim sen etme :)

bence tanışsın , ama sık sık görüşmesin.. vıcık vıcık olmasın yani.. benim hala kayınvalidemle aramda mesafe vardır bekarken o kadar az görüştük ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…