Kaynanama nasıl davrancağım bilemiyorum

korkuttunuz beni ama diyorum ya görüşmessem daha kötü olur sözümden dönmüş olucam daha gıcık gidicek

bence tanışsın , ama sık sık görüşmesin.. vıcık vıcık olmasın yani.. benim hala kayınvalidemle aramda mesafe vardır bekarken o kadar az görüştük ki
teşekkür ediyorum :)

Bence ilk andam önyargılı olmamak, araya tatlı bi mesafe koyarak,doğal davranmak gerek diye düşünüyorum... şu an hiç bi şey gerçek değil nasıl davranmanız gerektiğini zamanla kendisi belirliycek zaten... umarım herşey yolunda gider..:128:

Daha ilk günden boynunu eğme, güdülecek koyun olmadığını bilsin.

Not: Kaynananın dünyanın en iyi insanı olduğu göz önüne alınmıştır.

en guzeli oldugun gibi davranmak ve dogal olmaktir her daim sonucta bir omur beraberlik var isin ucunda insallah yani ne zamana kadar rol yapabilirsin ki? hem kendini ona her yonunle begendirip sevdirmek zorunda degilsin saygini sevgini gosterir art niyet gutmezsin olur biter hersey gonlunce olsun ama sakin dogalliktan ayrilma

Kendin gibi ve saygili ol yeter bence. Kotu ol, yok tavir al diyenlere katilmiyorum. Insanlarin karsisinda sacma sapan tavirlar yapip da daha en basindan iliskinize comak sokmaya gerek yok, insan gibi gecinmek varken.

Arkadaşların da yazdığı gibi kendiniz olun bence.En başta araya mesafe koyarsanız ilerde rahat edersiniz.Güler yüzle, hitap ederken hep "siz"i kullanın.
Gerçi erkek arkadaşınızdan kayınvalide adayının evliliğe bakışı neymiş, önce bunu öğrenseydiniz iyi olurdu.Eğer anne oğlu evlensin istemiyorsa; gelini ağzıyla kuş tutsa beğenmiyor.Ki ben bu durumu yaşadım.Oğlunun maaşı gitmesin derdinde olan insanlardı ve ben tanışmaya gittiğim gün şık,güleryüzlü,tamamen önyargısız bir şekilde tatlımı alarak evine girdim.Biraz sohbet ettik.Kayınvalidem kolayı benim getirmemi istedi,eşyalarının yerini bilmediğim halde mutfağa gittim ben getirdim.Sohbet anında boşalan bardağımı sehpa üzerine koydum 5 dakika için.O konuşurken lafını keserek kalkmak istemedim.Sonra boşları götürdüm.Arkamdan oğluna "bardak sehpaya konmaz "diye beni eleştirmiş.İşin komik yanı mutfağına girdiğimde 2 günlük bulaşık tezgah,lavabo,dolap ve masa üzerindeydi.30metrekarelik mutfakta tepsiyi koyacak alan bulamamıştım.3 görümce ve kayınvalide var evde yani.O sözü eşimden duyunca çok bozuldum "önce kendinize bakın,eve misafir gelirken evinizi,mutfağınızı toplamayı öğrenin " demiştim:))Bende önyargı yokken ilk bu sözlerle sinirimi zıplatmıştı yani.Sonra devamı geldi tabi.
Sonuçta ben tanışmanın çok önemli bir adım olduğunu düşünmüyorum.İki kişi gerçekten istiyorsa evleniyor zaten.Kayınvalide de oğlunun mutluluğunu düşünüyorsa iyi davranıyor yok problemli biri ise herhalukarde evliliğe çomak sokuyor.İş,eşte bitiyor.Baştan dik bir duruş sergilerseniz; 2-3 denemeden sonra kayınvalide de geri adım atıyor.

teşekkürler yorum için :)

Kendin gibi ve saygili ol yeter bence. Kotu ol, yok tavir al diyenlere katilmiyorum. Insanlarin karsisinda sacma sapan tavirlar yapip da daha en basindan iliskinize comak sokmaya gerek yok, insan gibi gecinmek varken.
haklısınız teşkkürler:)

hadii ya sehpaya bardak konulmaz nedir çok güldüm buna doğrusu evliliğe olumlu bakıyor beni istemiyor değil aslında tek sıkıntı kıskançlığı oğlunu fazla seviyor tek olduğu için korkum o yönden takıntılı biraz en ufak bir şeyimi bile yanlış anlama olasılığı var :)

teşekkürler

Ben olsam tanışmak için acele etmem, etmedim de
Kayınvalidemi beni istemeye geldiğinde ilk kez gördüm
Pişman da değilim, mesafe güzel şey

İstemeye kim geldi peki

kendi halam ve enistem geldi:) esim dedi ki annem cok yaslidir hasta gelemez babaannemde tamam oglum dedi beni babannem buyuttu cunku velhasil biz evlendik esim dedi ki balayina mi gidelim annemlere mi bende ailene gidelim dedim cunku gormemisim kimseyi bizim herseyimizi esim yapti maddi olarak kv gelemeyecek kadar yasli degildi aslinda ama esim sanirim yol masrafi vs diye hesaplar yapmis onlar batman biz ankara nede olsa kac kisi gelecek masraflari esimden cikacak zaten oyle bir asamaydi ki uc kurusun hesabini yaptik mecburen bende birsey demedim artik napalim iste boyle ilginc oldu bizim hikayemiz:)

Ben olsam tanışmak için acele etmem, etmedim de
Kayınvalidemi beni istemeye geldiğinde ilk kez gördüm
Pişman da değilim, mesafe güzel şey

mesafe güzel ama tanısın beni şimdiden istiyorum bi bakıma

çok ilginç gerçekten :) eşinle mutluysan sorun yok ama

kendin ol..
başka yapacak bişey yok....
inşallah iyi geçer...

oğlunu kıskanıyorsaaa aman aman diyorummm..
iyi olmana hiç gerek yok nasılsa seni kötü bilecek..çünkü oğlunu almışsın elinden bir kere..bu kvalide tipleri bu tarz düşünürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…