• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanamdan bıktım

Kızlar akıl verin lütfen sözlendik ama kaynanamdan nefret ediyorum 1 buçuk senedir sözlüm ve bize çok çektirtti çok ilgisiz bir ailesi var sözlümün sözlendik bir kere bile olsun gelmediler aramıyorlar bile ailemi sürekli geleceğiz diyerek kandırıyorlar bahaneler sürüyorlar görümcen olacak o yılanda evlerine gittiğimde kıskançlıktan laf sokma çabasına giriyor sözlüm varken sadece yüzüme gülüyorlar tek basıma gittiğimde evden cenaze çıkmış gibi davranıyorlar yüzük takana kadar çok yordular bizi sözlümle de birbirimizi çok seviyoruz ama ailesi çok ilgisiz herşeyi oğulları yapsın istiyorlar maddi manevi hiç destekleri Yok ailelerine ☹️☹️
Ayni benim kv 9 yıllık evliyim hala tembelin teki herşeyi eşimden beklerker hoş düğünümüzü de eşim yaptı.
Eğer nisanlinin evlenince değişmeyeceğine ve ana kuzusu olmayacağına eminsen devam et yoksa kendini yakma benim gibi sinir hastası ederler seni.

Gelip gitmemelerine kırılmanız bir nebze tamam da her şeyi tabii ki oğulları yapacak. Siz evleniyorsunuz diye aile maddi destek sunmak zorunda değil. Belki de sizinle evlenmesini istemiyorlar.

Sözü atarsam sorun yaşar mıyım peki kızlar sözü atmayı düşünüyorum ama ailemin tepkisini bilmiyorum

Bence aileniz de istemiyordur, hiç bir aile ilgisiz bir aileye kızını vermek istemez. Daha evlilik sürecindesiniz üstelik. Evlenirseniz geleceğiniz pek parlak görünmüyor, istkesiz aile anakuzusu damat, huzurunuz olmaz. Buradaki konuları arada okuyorsunuzdur belki, görüyoruz kadınların ne durumda olduğunu.

iki gun sonra evlenirsiniz o sozlun olacak adam da ailesinin agzina bakar o zaman gorurun asigiz seviyoruz laflarini. Aklini basina al nice kismetlerin cikar daha bosver. Belki ben cok realist bakiyorum yasadiklarimdan dolayi ama biraz ihtiyatli davran sende evcilik delisi olmayın baslarda. Hep agirdan alin. Kendinizi saydirin

Back
X