kaynanamdan bıktım

Bu da benim görüşüm hanımefendi.. Yorumum da sizin mi adınız yazıyor, bence hayır.. Konulara yapılan yorumlara cevap vererek polemik çıkarmak yasak..
Yaptığı yanlışın üzerine hâlâ eşim beni seviyor demesine sinirlendim ben.. Hâlâ yanlış yapıyor..

Biz açtığınız konunun ilk içeriğini okuyoruz.. Bazı şeyler aklınıza geldikçe oraya ekleme yapabilirsiniz. Eşinizin iyi biri çıkması şansınıza, buna cidden sevindim.. Lakin kv kim oluyor da size tokat atabilir? İnsanı doğuran, büyüten kıyamazken.. Eşiniz de buna şimdi dur demezse devamı gelir maalesef.. Yine siz ölçüp tartacaksınız.. Doğru karar verirsiniz inşallah.. Kız çocuğunuza iyi bir örnek olmanız lazım.. Maalesef sınavlardaki gibi üç yanlış bir doğruyu götürmüyor, bazı hatalarda tüm doğrular gidiyor.. Çook küçüksünüz, hayata güzel bir biçimde tutunup, ayaklarınızın üzerinde durursunuz inşallah..

Biz açtığınız konunun ilk içeriğini okuyoruz.. Bazı şeyler aklınıza geldikçe oraya ekleme yapabilirsiniz. Eşinizin iyi biri çıkması şansınıza, buna cidden sevindim.. Lakin kv kim oluyor da size tokat atabilir? İnsanı doğuran, büyüten kıyamazken.. Eşiniz de buna şimdi dur demezse devamı gelir maalesef.. Yine siz ölçüp tartacaksınız.. Doğru karar verirsiniz inşallah.. Kız çocuğunuza iyi bir örnek olmanız lazım.. Maalesef sınavlardaki gibi üç yanlış bir doğruyu götürmüyor, bazı hatalarda tüm doğrular gidiyor.. Çook küçüksünüz, hayata güzel bir biçimde tutunup, ayaklarınızın üzerinde durursunuz inşallah..

İs esinde bitiyor canim ne yapsanda bos ayrıca tokatta az birşey degil ve hangi hakla sana vurabiliyor

İs esinde bitiyor canim ne yapsanda bos ayrıca tokatta az birşey degil ve hangi hakla sana vurabiliyor
bende onun için kızıyorum eşime zaten hangi hakla o kadını durdurmuyor ona bu hakkı verebiliyor boşanmayı bile dünüyorum çünkü dün arayıp bana tekrar sen ailenin yanına kendin gittin kendin geleceksin diyor ben senin ailenin yüzünü görmek istemiyorum diyor bana

Annesi sana tokat atıyor sen elini kaldırınca kocan elini tutup "Anneme vursaydın bende sana vururdum " diyor....

Evet gerçekten kocan hiç yobaz biri değil

Al kv vur kocaya ikiside aynı zihniyet..

Ben yerinde olsam kocama şart koşardım madem ki beni savunmuyorsun o zaman annende bu eve girmeyecek.. O kim ki tokat atacak yaa valla mahallemden geçirmezdim onu.. yok eğer kabul etmezse boşan bir ömür kahrını çekme kimsenin.

Kötü niyetli olduğunu inan düşünmüyorum ama çok fazla kınıyorsun biraz bekara boşanmak kolay gelir durumu seninki. İdeal bir dünyada hayat bayram olsa kimse kaçmasa kimse tokat atmasa bütün dünya buna inansa ama şartlar farklı be canım.
Hatalar insanlar için ama sen en safiyane duygularla hata yapanın üstüne gitmekle hata ediyorsun.

Benden sana bir tavsiye alırsın veya aman be senden akıl mı alıcam dersin ama böyle kınama başına gelmeden ölmezsin senin de evladın olucak ki dilerim sağlıklı hayırlı olur. Çok katı yaklaşma diyorum örselenirsin

annem gelmeyecek diye yeminler etti söz verdi ama ben istemiyorum artık içimdeki sevgi de aşk ta bitti bundan sonra herkese hakettiği gibi davranacağım boşanıyorum

Senin şu konun umarım dışardan bu siteyi takip eden genç kizlarimiza ve buraya üye olmuş kizlarimiza ders olur.

Kendin etmis, kendin bulmussun ne diyelim. Ne bu koca merakliligi ya, kocami seviyorum yazmissinda hayir sevmiyorsun eve para getiriyor karnini doyuruyor o yuzden merhamet duyuyorsun. Kocam vurdu ama seviyorum. Kocam aldatti ama seviyorum. Arkadas kendinizi sevin ilk once kocalarinizi degilbya

Yaşlarınız kaç ?
Nekadarlık evlisiniz?

ya şu kaçıp kaçıp ailenize dönüyorsunuz ya yapmayın ya vallahi kıl oluyorum.bir de kocana geri döneyim mi diye soruyorsun yane diye rahatsız ediyorsun ananla babanı.git bi tokatta sen at kaynanana gül gibi yaşayın.

bilmiyorum çok pişman oldum ama iş işten geçti ailem gerçekten çok iyi insanlar çocuk aklımla bana çok iyi davranınca kandım

İşte sıkıntının kralı burda !
Yani ne diye iyi davranınca kaçtım,bakın aileniz iyi insanlar ki sizi tekrardan bağırlarına basmış.
Güzellikle ailen ile konuşsaydın da fikirlerini alsaydın.
NASIL cesaret ettiniz ki bilmediğiniz bir yere gittiniz.

Ya farklı bir yer olsaydı,Allah muhafaza etsin yavrularımızı.
Bazen bunları okudukça okuma kabiliyetimi kaybediyorm ,ağır geliyor.

Boşanıp boşanmama sizin tercihiniz.
Ancak yuva böyle ne kurulmalı ne de bitirilmeli.
Madem evlisiniz öncelikle eşiniz ile adama akıllı son bir kere konuşun.
Ailesi ile ilgili sınırları belirlemesi gerektiğini artık bir aile olduğunuz dış sesler yüzünden huzurunuzun kalmadığını eğer evet se yavrunuz için birkere daha deneyeceğinizi söyleyin.

Tabiki öncelikle sizin ne istediğiniz önemli!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…