- 25 Haziran 2014
- 2.122
- 3.595
- 83
- Konu Sahibi hida14531453
-
Bu da benim görüşüm hanımefendi.. Yorumum da sizin mi adınız yazıyor, bence hayır.. Konulara yapılan yorumlara cevap vererek polemik çıkarmak yasak..bir hatadır olmuş bitmiş, her genç kızın kavak yelleri esebilir başında. her insan hata yapabilir,sizin hiç mi yanlıs seçimleriniz olmadı? olan olmuş biten bitmiş,kişi zora düşmüş gelmiş burada akıl danışıyor. siz de acımasız bi şekilde yargılıyorsunuz? pes
Biz açtığınız konunun ilk içeriğini okuyoruz.. Bazı şeyler aklınıza geldikçe oraya ekleme yapabilirsiniz. Eşinizin iyi biri çıkması şansınıza, buna cidden sevindim.. Lakin kv kim oluyor da size tokat atabilir? İnsanı doğuran, büyüten kıyamazken.. Eşiniz de buna şimdi dur demezse devamı gelir maalesef.. Yine siz ölçüp tartacaksınız.. Doğru karar verirsiniz inşallah.. Kız çocuğunuza iyi bir örnek olmanız lazım.. Maalesef sınavlardaki gibi üç yanlış bir doğruyu götürmüyor, bazı hatalarda tüm doğrular gidiyor.. Çook küçüksünüz, hayata güzel bir biçimde tutunup, ayaklarınızın üzerinde durursunuz inşallah..evet kaçtığım için bende pişmanım hatta bu pişmanlığı evlendiğim ilk günden beri yaşıyorum ama tek başıma değilim bebeğim var onu da düşünmek zorundayım ailemi yüzüstü bırakıp gittim ben bunların hepsinin farkındayım ama evlendiğim adam da kötü biri değil beni savunmadı ve bazen saçma sapan konuşabiliyor ama çocuğuna evine bağlı biri normalde mesela kaynanam bize gelmeden bir gün öncesinde kaynanamın telefondaağır bir sözüne üzüldüğümü görüp benden özür dileyen affetmem için çiçekçideki bütün çiçekleri koltuklara sıralayan biri yani sandığınız gibi yobaz hiçbirşeyden anlamayan biriyle evli değilim ama şaşırdığım ve buraya konu açmama neden olan şey de bu benim kocam böyle biri değil nasıl bir anda bu kadar değişip bunları yapabilir yani
Biz açtığınız konunun ilk içeriğini okuyoruz.. Bazı şeyler aklınıza geldikçe oraya ekleme yapabilirsiniz. Eşinizin iyi biri çıkması şansınıza, buna cidden sevindim.. Lakin kv kim oluyor da size tokat atabilir? İnsanı doğuran, büyüten kıyamazken.. Eşiniz de buna şimdi dur demezse devamı gelir maalesef.. Yine siz ölçüp tartacaksınız.. Doğru karar verirsiniz inşallah.. Kız çocuğunuza iyi bir örnek olmanız lazım.. Maalesef sınavlardaki gibi üç yanlış bir doğruyu götürmüyor, bazı hatalarda tüm doğrular gidiyor.. Çook küçüksünüz, hayata güzel bir biçimde tutunup, ayaklarınızın üzerinde durursunuz inşallah..evet kaçtığım için bende pişmanım hatta bu pişmanlığı evlendiğim ilk günden beri yaşıyorum ama tek başıma değilim bebeğim var onu da düşünmek zorundayım ailemi yüzüstü bırakıp gittim ben bunların hepsinin farkındayım ama evlendiğim adam da kötü biri değil beni savunmadı ve bazen saçma sapan konuşabiliyor ama çocuğuna evine bağlı biri normalde mesela kaynanam bize gelmeden bir gün öncesinde kaynanamın telefondaağır bir sözüne üzüldüğümü görüp benden özür dileyen affetmem için çiçekçideki bütün çiçekleri koltuklara sıralayan biri yani sandığınız gibi yobaz hiçbirşeyden anlamayan biriyle evli değilim ama şaşırdığım ve buraya konu açmama neden olan şey de bu benim kocam böyle biri değil nasıl bir anda bu kadar değişip bunları yapabilir yani
İs esinde bitiyor canim ne yapsanda bos ayrıca tokatta az birşey degil ve hangi hakla sana vurabiliyorArkadaşlar ben kaçarak evlendim sosyal medyadan tanıdığım biriyle daha hiç görmemiştim bile ailevi bir sıkıntım yoktu herhalde çocuk aklımla düşünememişim kısacası ben kendi ayaklarımla muğla’dan istanbul’a kaçtım birçok sıkıntı yaşadım eşim aslen malatyalı en son bardağı taşıran nokta kaynanamın tokat atması oldu beni hiç sevmedi geldiğim günden beri hep ezdi geçenlerde de sabah saat 10 da evime geldi kaynımın fotoğrafı vardı buzdolabımda bende sevmiyorum onu kaldırdım bana zoruna mı gitti dedi hakaretler yağdırdı yazamayacağım küfürler etti bende polise gittim onlar evden çıkınca şimdi ailemin yanındayım boşanmayı düşünüyorum eşimi seviyorum ama o da beni hiç savunmadı hiçbirşey yapmadı hiçbirşey söylemedi şimdi beni ve ailemi suçluyor neden gittin bir tokat yüzünden gidilmez diyo ama emin’im ki gitmeseydim daha kötülerini yaşayacaktım daha 6 aylık bir kızım var ne yapmalıyım boşanmalı mıyım
bende onun için kızıyorum eşime zaten hangi hakla o kadını durdurmuyor ona bu hakkı verebiliyor boşanmayı bile dünüyorum çünkü dün arayıp bana tekrar sen ailenin yanına kendin gittin kendin geleceksin diyor ben senin ailenin yüzünü görmek istemiyorum diyor banaİs esinde bitiyor canim ne yapsanda bos ayrıca tokatta az birşey degil ve hangi hakla sana vurabiliyor
Ailem beni yeniden evlendirir mi dedin, ben mi yanlis anladim?bilmiyorum çok pişman oldum ama iş işten geçti ailem gerçekten çok iyi insanlar çocuk aklımla bana çok iyi davranınca kandım
evet kaçtığım için bende pişmanım hatta bu pişmanlığı evlendiğim ilk günden beri yaşıyorum ama tek başıma değilim bebeğim var onu da düşünmek zorundayım ailemi yüzüstü bırakıp gittim ben bunların hepsinin farkındayım ama evlendiğim adam da kötü biri değil beni savunmadı ve bazen saçma sapan konuşabiliyor ama çocuğuna evine bağlı biri normalde mesela kaynanam bize gelmeden bir gün öncesinde kaynanamın telefondaağır bir sözüne üzüldüğümü görüp benden özür dileyen affetmem için çiçekçideki bütün çiçekleri koltuklara sıralayan biri yani sandığınız gibi yobaz hiçbirşeyden anlamayan biriyle evli değilim ama şaşırdığım ve buraya konu açmama neden olan şey de bu benim kocam böyle biri değil nasıl bir anda bu kadar değişip bunları yapabilir yani
Kötü niyetli olduğunu inan düşünmüyorum ama çok fazla kınıyorsun biraz bekara boşanmak kolay gelir durumu seninki. İdeal bir dünyada hayat bayram olsa kimse kaçmasa kimse tokat atmasa bütün dünya buna inansa ama şartlar farklı be canım.Biz açtığınız konunun ilk içeriğini okuyoruz.. Bazı şeyler aklınıza geldikçe oraya ekleme yapabilirsiniz. Eşinizin iyi biri çıkması şansınıza, buna cidden sevindim.. Lakin kv kim oluyor da size tokat atabilir? İnsanı doğuran, büyüten kıyamazken.. Eşiniz de buna şimdi dur demezse devamı gelir maalesef.. Yine siz ölçüp tartacaksınız.. Doğru karar verirsiniz inşallah.. Kız çocuğunuza iyi bir örnek olmanız lazım.. Maalesef sınavlardaki gibi üç yanlış bir doğruyu götürmüyor, bazı hatalarda tüm doğrular gidiyor.. Çook küçüksünüz, hayata güzel bir biçimde tutunup, ayaklarınızın üzerinde durursunuz inşallah..
sevmiyorum sadece sevdiğimi sanmışım boşanma işlemlerini başlattım bugünBir tokat yüzünden gidilmez diyen hanzoyu hala seviyorsan sende normal değilsin.
annem gelmeyecek diye yeminler etti söz verdi ama ben istemiyorum artık içimdeki sevgi de aşk ta bitti bundan sonra herkese hakettiği gibi davranacağım boşanıyorumBen yerinde olsam kocama şart koşardım madem ki beni savunmuyorsun o zaman annende bu eve girmeyecek.. O kim ki tokat atacak yaa valla mahallemden geçirmezdim onu.. yok eğer kabul etmezse boşan bir ömür kahrını çekme kimsenin.
bende aynı şekilde düşünüyorum o yüzden bitirdim evliliği zaten bir eş eğer annesini araya sokuyorsa o evlilik zaten bitmiştirİs esinde bitiyor canim ne yapsanda bos ayrıca tokatta az birşey degil ve hangi hakla sana vurabiliyor
Hakkında hayırlısı canmannem gelmeyecek diye yeminler etti söz verdi ama ben istemiyorum artık içimdeki sevgi de aşk ta bitti bundan sonra herkese hakettiği gibi davranacağım boşanıyorum
Arkadaşlar ben kaçarak evlendim sosyal medyadan tanıdığım biriyle daha hiç görmemiştim bile ailevi bir sıkıntım yoktu herhalde çocuk aklımla düşünememişim kısacası ben kendi ayaklarımla muğla’dan istanbul’a kaçtım birçok sıkıntı yaşadım eşim aslen malatyalı en son bardağı taşıran nokta kaynanamın tokat atması oldu beni hiç sevmedi geldiğim günden beri hep ezdi geçenlerde de sabah saat 10 da evime geldi kaynımın fotoğrafı vardı buzdolabımda bende sevmiyorum onu kaldırdım bana zoruna mı gitti dedi hakaretler yağdırdı yazamayacağım küfürler etti bende polise gittim onlar evden çıkınca şimdi ailemin yanındayım boşanmayı düşünüyorum eşimi seviyorum ama o da beni hiç savunmadı hiçbirşey yapmadı hiçbirşey söylemedi şimdi beni ve ailemi suçluyor neden gittin bir tokat yüzünden gidilmez diyo ama emin’im ki gitmeseydim daha kötülerini yaşayacaktım daha 6 aylık bir kızım var ne yapmalıyım boşanmalı mıyım
ya şu kaçıp kaçıp ailenize dönüyorsunuz ya yapmayın ya vallahi kıl oluyorum.bir de kocana geri döneyim mi diye soruyorsun yane diye rahatsız ediyorsun ananla babanı.git bi tokatta sen at kaynanana gül gibi yaşayın.Arkadaşlar ben kaçarak evlendim sosyal medyadan tanıdığım biriyle daha hiç görmemiştim bile ailevi bir sıkıntım yoktu herhalde çocuk aklımla düşünememişim kısacası ben kendi ayaklarımla muğla’dan istanbul’a kaçtım birçok sıkıntı yaşadım eşim aslen malatyalı en son bardağı taşıran nokta kaynanamın tokat atması oldu beni hiç sevmedi geldiğim günden beri hep ezdi geçenlerde de sabah saat 10 da evime geldi kaynımın fotoğrafı vardı buzdolabımda bende sevmiyorum onu kaldırdım bana zoruna mı gitti dedi hakaretler yağdırdı yazamayacağım küfürler etti bende polise gittim onlar evden çıkınca şimdi ailemin yanındayım boşanmayı düşünüyorum eşimi seviyorum ama o da beni hiç savunmadı hiçbirşey yapmadı hiçbirşey söylemedi şimdi beni ve ailemi suçluyor neden gittin bir tokat yüzünden gidilmez diyo ama emin’im ki gitmeseydim daha kötülerini yaşayacaktım daha 6 aylık bir kızım var ne yapmalıyım boşanmalı mıyım
bilmiyorum çok pişman oldum ama iş işten geçti ailem gerçekten çok iyi insanlar çocuk aklımla bana çok iyi davranınca kandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?