kaynanamdan bıktım

Bak canim bir tokatin sonrasida gelir. Simdi cocugun icin bosanmak istemiyorsan ve esinide seviyorsan kararli olmalisin
ve yine kandirmalarina izin vermemelisin. Burnunu sürtsün iyice senden af dileyecek ama hemen kanma. Sartlarini net bir sekilde koy. Bir kac ay ailenin yaninda kal ve eger döneceksende ailenin yanina gelsin ve özür dilesin sana yasattiklari icin.
Sakin ama sakin ondan önce dönmeye laflarina kanip dönme. Kaynananin kizi varmi? Basa gelmedikce hic bir erkek annesi anlamaz. Suc ama burda tabi esinde. O cesareti yoksa nerden bulsun kaynanan? Allah yardimcin olsun.

annem babam her zaman yanımdalar iyili varlar benim eğitim durumum lise mezunuyum açıktan üniversite okuyorum güzel yorumunuz ve samimiyetiniz için teşekkür ederim

Banlanmamak icin yazmayayım konuya diyordum ama dayanamadım.
Sosyal medyadan daha yüzünü bile görmediğin bir adama kacilir mi canim benim !!
Resmi nikahin var mi bu adamla guzel kardesim !!
Nasil bir beyin yapisi bu nasil bir deha ürünü olanlar bilmiyorum

evet eşim bişey demeden kaynanam hiçbirşey yapamaz evet kızı var ve birgün benim yaşadıklarımı o da yaşayacak

evet eşim bişey demeden kaynanam hiçbirşey yapamaz evet kızı var ve birgün benim yaşadıklarımı o da yaşayacak

O zaman söyle esine yada kaynanana kiziniz böyle birsey yasasa ne olur diye? Ama öyle kisilere zaten laf yetismez hele kacarak evlendiginiz icin sana bir sürü laflar sayarlar. Ayyy biktim su erkeklerin kötü analarindan. Iyilere kötü kaynana , kötülerede cok iyi gelir. Hayata bak yaaa

Kayınvaliden haklı, sen gitmişsin.. 21 yaşındasın.. Kim bilir kaçta kaçtın? Millet okuyun okuyun diye bağırıyor.. Neden koca diye ısrar ediyorsunuz?? Biz 21 de üniversiteyi bitirip, daha me yapabiliriz diye bakıyorduk.. Kocaya kaçmayı akıl edememişiz..
Bin defa da olsa diyeceğim.. Bu çağda 30 ve daha altında yaşlarda olan bayanlara asla üzülmüyorum.. Kendi düşen ağlamaz.. Sadece evlatlarınıza yazık..

Eeee onun oğlu da kaçırmış kızı o mantıktan bakarsanız. Çok yanlış bi şey yapmış evet o yaşta okuması gerekiyordu ama bi hata yaptı diye de kimse kimseye bu muameleyi yapamaz siz de bunu haklı göremezsiniz. He görüyorsanız da sizin de ondan bi farkınız yok demektir. Anne olacaksınız inanın tek hatayla insan silmek için doğru bi yer değil bu dünya.
Hatalardan ders alabilmek asıl mesele

ben kadar da kötü birisiniz ben kaçtım evet ama sizinde ilerde böyle bişey yaşamayacağınızın garantisi var mı ayrıca sen üzül diye buraya konu açmadım evlenmediysen hiç konuşma senin gibi kötü biri olmaktansa ne güzel evladım var ve ben hiçbir zaman çocuğum olduğu için üzülmedim en azından bu hayatta senin gibi yapayalnız değilim

Ama sen de onun çocuğunun anasısın.
Sana vurulmasına nasıl müsaade ediyor.
Annesinin elini tutabilirdi,tutamasa tepki verebilirdi.
Oysa "bir tokat için gidilir mi" diyor.
Kocan koca olamamış malesef.
Taşınmaya sıcak bakmaması,senin ailenle görüşmeme tehdidi filan bunlar hep olgunlaşmamış olmasından.
Çok üzücü şeyler cidden.
Tepkini koy ama.
Ezdirme kendini asla.

bak sen ne kadar güzel kalpli bir insansın oysa.. Maşallah..

Anlatmaya çalıştığım bu hata yapmışsınız.. Hâlâ hata yapıyorsunuz..

Neden kv ni okkalı bişekilde pişman etmiyosun. Ver mahkemeye sürünsün

Boşan yada boşanma diyemeyeceğim ben herkes kendi hayat şartlarını kendisi biliyor boşanmakta zor bu memlekette Evlilik yürütmekte.Ben sadece ve sadece diyorum ki hiç kimse size saygı duymasa bile siz kendinize saygı duyun.Boşanın yada boşanmayın ama size yapılan bu saygısızlığı yanlarına bırakmayın.Büyük konuşmak istemem ama benim de küçük bebeğim var kayınvalidem bana tokat atsa eşim bırakın bana yok anneme vursaydın böle olurdu vs...demeyi başını kaldırıp yüzüme bakamazdı utancından.rezil ederdik (ben ayrı ailem ayrı) böyle şeyleri okuyunca eşime ve ailesine sarılasım geliyor

He canım he hırsızın hiç kabahati yok!
Biz de okuduk yükseğine kadar ama senin gibi doğruyu yanlışı ayırt edemeyip düşene bir tekme daha atmayı öğretmediler bize!
Hata yapıp evlenen ve psikolojik ve fiziksel şiddet uygulayan arasında evleneni suçlu bulup psikolojik şiddet uygulamayı öğreten hayatında daha kiiiim bilir ne hataların var!
Sen tecavüze uğrayana da mini etek giymeseymiş diyorsundur aynı mantık ne de olsa!

Canım derken nereden canınız oluyorum??
Sap ile samanı karıştırmayın!

Kayınvalidesi, kendin geldin demiş ve evet haklı bu konuda.. Ne yaparlarsa bayanlar yapıyorlar kendilerine.. Adet, gelenek, görenek var iken birde seni yıllarca bakıp büyütüp, emek veren insanları böyle yüzüstü bırakabiliyorsan ne denir ki? Bir toplumun gelişmişliği için o toplumda kadınların ne kadar gelişmiş oldukları önemli.. Ama biz hâlâ evden kaçıyoruz, hâlâ dayak atan kocaya dönüyoruz, hâlâ dayak atılmasına, küfür edilmesine ses çıkarmayan erkekler için ama beni seviyor diyoruz.. Ananın, babanın elini öpüp seni yetiştirdikleri için teşekkür edip, rızalarını alarak istemeyen, tokat atan anası için bir tokat için gidilir mi diyen erkeğe karşı kocam beni seviyor deniliyorsa;
Daha ne diyelim ki? Ne yapalım yani.. Tabi ki kendi düşen ağlamaz diyebiliyorum..

Sizin bahsettiğiniz mini eteği, elbiseyi bende giyiyorum.. Bunlar tercih ve kimse kimseye karışamaz.. Ne ben kimsenin örtüsüne ne başkası benim eteğime karışamaz.. Ben özgürlüğümü alıp başkasının eline vermiyorum..

evet kaçtığım için bende pişmanım hatta bu pişmanlığı evlendiğim ilk günden beri yaşıyorum ama tek başıma değilim bebeğim var onu da düşünmek zorundayım ailemi yüzüstü bırakıp gittim ben bunların hepsinin farkındayım ama evlendiğim adam da kötü biri değil beni savunmadı ve bazen saçma sapan konuşabiliyor ama çocuğuna evine bağlı biri normalde mesela kaynanam bize gelmeden bir gün öncesinde kaynanamın telefondaağır bir sözüne üzüldüğümü görüp benden özür dileyen affetmem için çiçekçideki bütün çiçekleri koltuklara sıralayan biri yani sandığınız gibi yobaz hiçbirşeyden anlamayan biriyle evli değilim ama şaşırdığım ve buraya konu açmama neden olan şey de bu benim kocam böyle biri değil nasıl bir anda bu kadar değişip bunları yapabilir yani

bir hatadır olmuş bitmiş, her genç kızın kavak yelleri esebilir başında. her insan hata yapabilir,sizin hiç mi yanlıs seçimleriniz olmadı? olan olmuş biten bitmiş,kişi zora düşmüş gelmiş burada akıl danışıyor. siz de acımasız bi şekilde yargılıyorsunuz? pes

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…