hayir alt katimda oturuyorlar ama sunu demek istedim kadin herseyu kendi kafasina gore yapmak istedi ama kp onu dinlemedi kendi bir oglum diye en iyisini yapti ki zaten masrafi esim ve kp birlikte odediKaynananla kayinbaban boşanmışlar mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayir alt katimda oturuyorlar ama sunu demek istedim kadin herseyu kendi kafasina gore yapmak istedi ama kp onu dinlemedi kendi bir oglum diye en iyisini yapti ki zaten masrafi esim ve kp birlikte odediKaynananla kayinbaban boşanmışlar mi?
Demiyor, demez, diyemez. Kendi evimden kovdu ailesi, eşime savunacak kısım bırakmadılar.eşin gelecekler falan demiyor mu
Herşeyi eşim yaptı kv bir bohça bile getirmedi :) ama hiç de takılmadım buna. Bana bişey alsa ne olur ki? Zaten hiç bir şekilde sevmiceö bu saatten sonra :)))Evlenirken eşinizin ailesi ne kadar destek oldu? Her şeyini eşiyle yapanlar, bu durum sizi evlilikte etkiledi mi?
hayir kp benim icin gercekten cok kiymetlidir hatir gonul bilir ama kv ise bir o kadar kiskanctir su kadar deyim kp yesin icilsin cok sever ama kv ise hamileyken bahcesindeki 1 tane salatagi kiskanip vermeyen insandır
sunnedenle kp takti dedim kv kalsa gerek yoktu ama kp kendi istedigi kadar istedogo gibi yaptı gerci ben bilezik felan sevmem ama insan kiymet verildigini hissedince mutlu oluyor ( kv ise hirsindan kocaman bilezik almisti)Kıskanç insan zordur. Allah kolaylık versin.
Ayrilar mi diye sormamın nedeni, kp bilezik taktiysa kv. de takmış oluyor.
Karı koca bütçesi ortaktir.
Yaşlılık başa belaKaynanam ,kayınpeder ayrı. Ikisi de iyi kazanıyor. Kaynanam hiçbirşey almadı, dogru duzgun hediye bile almaz. Ben neyse de, kendi oğluna bir t-shirt dahi aldığını görmedim. Akşam yemeğine çağırır arada, kıymalı makarnadan başka yemek yaptigini hiç görmedim. Bana geldigi zaman meyvesinden tatlisina her sey olur, daha evinde meyve ya da cerez yemisligimiz yok. Buzdolabında hiçbirşey yoktur,zaten hep kahvaltı yapıyormuş,evinde yemek pismezmis.Kendisi iyi bir şirkette mühendis, kredisi borcu falan yok, tek yaşıyor, bir elbise alır 10 sene giyer, gezmez tozmaz o tarz bir kadın. Ama hep param yok diye aglar.
Kayınpeder iyi bir şirkette müdür. Ama bize maddi manevi çok desteği oldu, hala da oluyor. Yeni eşi de öyle , çok iyi yardımsever bir kadındır.
Buraya kadar tamam. Geçen gün kayınvalide demesin mi ben herkese dağıtıyorum o yüzden hiç param olmuyor, eski eşim kimseye zırnık koklatmaz o yüzden çok parası var. Ayda yılda bir makarna yapıyor, dağıtıyorum dediği de o sanırım.![]()
Evlenirken eşinizin ailesi ne kadar destek oldu? Her şeyini eşiyle yapanlar, bu durum sizi evlilikte etkiledi mi?
Yaşlı değil ki, gayet saglikli, hala aktif olarak çalışma hayatında.Yaşlılık başa bela
Hic birsey gormedim. Her şeyi eşim yapti babamda yardim etti. Birde ustune kv kp borcu odedik bir ev parasi kadar. Heee birde cirkef mi cirkef bir kv kp var. Rabbim düşmanımın başına vermesin.. El gibi geldiler düğünümüze. Birde yaptigimiz düğünü begenmediler, evimize karışmak istediler, bakti musade yok işi çirkefliğe bağladı. 3 senelik evliyim. Hala onların kotuluklerini Çekiyoruz. Eşimle ben gorusmedigimiz halde yine de rahat birakmiyorlar dua edinde biran önce kurtulalım bunlardan
Allah işinizi gücünüzü kolaylayıp hayırlı kapılar açsın inş..Bir kırık iğne yapmadı KV bize, zaten evi de kınamızın olduğu gün gördü...
Koşa koşa gelinlik provalarıma geldi, annem ilk taksidi ödemesine rağmen bi elini cebine atıp o kadar geldi bi taksidi ödemedi...
Elbette yapmak zorunda değil ama varlık içinde yapmamış olmaları cidden üzdü... Durumları çok çok iyi...
Ben altın felan istemedim evlenirken, bana bir pırlanta set almışlar düğünde gördüm, belki çok değerli ama kesinlikle zevkim değil, kasaya koyduk, 1,5 senedir bir kere heves edipte gidip bankadan alayım bi özel günde takayım demedim, beğenmedim ki, zaten şu an neye benzediğini hatırlamıyorum bile ahahaha...
Evlendik, Benin kredisini ödediğim eve oturduk, o sebeple eşyaları güzel alalım dedim marka vermeyeyim ama epey pahalı bir markadan aldık, kredi kartlarımıza taksit yaptırdık 1,5 senedir ödüyoruz ama 4 ay önce beni işten çıkarttılar epey zorlanıyoruz şu an...
Eşim evlendikten 6 ay sonra çok ciddi bir hastalık geçirdi, hastaneye dahi gelmediler, epey sosyetiklerdir de, hastalık bize bulaşır sandılar sanırım.... Bir şeye ihtiyacınız var mı diye aradı, o an cidden özel hastanede yattığımız için epey sıkıştığımız için dedim ki özel hastane işte öderiz inşallah... çıkana kadar bir daha beni aramadı para isterim diye... özel sağlık sigortası ödedi ama elbette bi dolu bizim de masrafımız oldu... bu olay beni çok üzdüğü için şimdi işten çıkarttıklarını da söylemedik nasıl olsa yardım etmeyecekler diye... eşim de zaten söylemeyelim faydaları zaten olmayacak dedi...
Şimdi 4 aydır yana yakıla iş arıyorum ama yok işte... eşimin bireysel emekliliğini bozduracağız eğer bi kaç ay daha iş bulamazsam... ev kredisi, araba kredisi, eşya kredisi... dağ gibi borçlar ahhhhh ah...
çok dolmuşum yazdım da yazdım kusura bakmayın...
Bunca zaman sonra evime ne mi aldı... 1,5 sene sonra ilk kez bi hazır yorgan... çünkü artık utandı, ben hiç bir özel günü boş geçmedim hep en iyi markalardan hediyeler götürdüm... niye yaptıysam diye bazen kendime kızıyorum... sanırım ikinci evliliğim diye kendimi sevdirmeye çalıştım....
Ne safım değil mi?
Allah rızası için okuyan bi dua etsin eğer bir aya iş bulamazsam epey kötü duruma düşeceğiz...
Amin, inşallah....Allah işinizi gücünüzü kolaylayıp hayırlı kapılar açsın inş..
Ben şokk şokk..böyle insanlar gerçek hayatta varmı???Yıllar önce nişanlandığımda kv, evlerine ziyarete gideceğiz diye koltuk takımlarını yenilemiş ama parasını da nişanlıma kredi çektirerek almıştı. Bana da şunu dedi biz sadece burdaki düğünü yaparız başka hiçbişeye karışmayız (ben zaten onlardan hiçbişey talep etmiyordum herşeyi nişanlımla yapacaktık sanki.soran var)...
Bir de şu cümleyi kurmuştu: biz sabancının torunu değiliz....Duyan da ben çok şeyler istedim sanır halbuki paranın pulun eşyanın lafını bile açmamıştım, babam yardım ediyordu...Nişandan sonra nişanlım akraba ziyareti ve el öpme yapmamız lazım dedi köylerine gittik orda bana birkaç bilezik taktılar akrabaları ama aynı gün köyden ayrılırken bilezikleri benden geri istediler düğünde takacaklarmış...Tereddütsüz geri verdim zaten umrumda da değildi...
Kv,kp ve nişanlım sonra bizi ziyarete geldiler...Gelirken 1 kilo kuruyemiş getirmişlerdi...İşte sadece buydu gördüğüm...
Düğün alışverişi denen şeye nişanlımla ikimiz gittik, sadece takı seti alındı oda gelinlikle takmak için boş durmasın diye, ben en ekonomik olanından en incesinden seçtim çünkü zaten yine biz ödeyecektik...
Bekarken tek yaşadığım evde oturacaktık, badana yapılması gerekiyordu nişanlıma devrettim o işi 1 haftasonu. Boya kokusundan evde duramam haftasonu memlekete gideyim ben de gelinlik bakacaktım ordan. Kv bunu çok ters karşıladı...Bizde kız evi hazırlar düzer, damat bavulunu alıp gelir dedi...Benim oğlum burda yoruldu 1 gelinlik 5 dakkada alınır dedi...
Annesinin dolduruslarına gelen bu şahısla sonra nişanı attım, yüzüğü geri istedi satacakmış...şimdi burdaki konuları okuyunca sonum belliymiş iyi ki atmışım diyorum...