Kaynanamdan daha evlenmeden bıktım!!!

konusucam nisanlımla

Burda ki arkadaşlar yaşamış oldukları veya çevrelerin de gördükleri örneklerle sana yorum yapıyorlar.
Sen evlendikten sonrası için ne yapılabilir diye soruyorsun..
Burda ki tecrübeli hatunlar ısrarla bu iş olmaz diyorlar.
Umarım anlatabilmişimdir.

Sakın kabul etme bunu. Çok zor günler geçirirsin. Kayınvaliden düşünceli biri olsa zaten yeni evli çiftin yanında oturmayı kabul etmezdi. Demek ki mutluluğunuzu düşünmüyor.

Ev annesinin olabilir ama yuva ikinizin olacak o yüzden ayrı evde oturmakta ısrarcı ol. Yoksa çok konu açarsın buraya.

Şahsen bana bu konuda ayak direten adamla bırak evlenmeyi bir gün bile nişanlı kalmazdım.
Bu erkekler ne kadar düşüncesiz varlıklar. Yeni evli olacaksınız kendi rahatlarını bile düşünmüyorlar ana kuzulukları batsın.

Nişanlını ikna et. Maddi olarak destek oluruz ama aynı evde olmaz de.

Kötü bir tercih olmuş sizinkisi ..

Hiçbirşey için geç değil geri dönebilirsin .. Vazgeçebilrsin bu evlilikten .

Nasıl bir hayat beklediği konusunda ise ileri de burda "Kaynanamdan nefret ediyorum ondan nasıl kurtulabilirim?" Konularını açar dert yanarsın ..

ayri ev ennn guzeli istedigin zaman kalk istedigin zaman yat ozeliniz size kalir kaynana olunca rahat edemesseniz ama seviosan kaynanani sorun yok

bişey sorucam neden çaresizsiniz

neden caresizim..
Çünkü severek nişanlandım ve sırf annesi yuzunden nişanlımı kaybetmek istemiyorum.
Şimdi ayrı ev istesem açmayacak onu biliyorum..
Ama evlendikten sonra yaşayacaklarımı düşününce çok üzülüyorum.

Sac ayağı gibi oldu yani bu 3 durumun arasındayım ve bu yuzden caresizz hissediyorum.

asla çıkmazsa evlenmesın evlenme.boyle bır hata yapma.seneye burda dert yanmak zorunda kalma.

sana kendi tecrübelerimden anlatıyorum...

babası hasta annesi okuma yazma bilmiyor. bir yaşlı karı koca kocaman ev diye birlikte yaşamayı kabul ettik...
ev sülalesinden geçilmedi..
eski eşimle evde kardeş gibiydik.. yakınlaşma sıfır..
zaten adam kendi evinde neticede.. ben misafir gibiydim... evli psikolojisi sıfırdı adamda..

baş başa dışarı çıkmak istediğimizde görümceleri dibimizden ayrılmadı...

bunlara karşılık benim tek yaptığım bildiğin hizmetçilik.. halbuki yeri geliyor sen yorgun oluyorsun dışarda işlerin oluyor. ama tek uğraşın o ev!..
vakit bulup kendi aileme bile gidemiyordum...

sonuç?
hiçbir şekilde yaranamadım kıymetim bilinmedi...
maddi sorunlarda üzerine eklenince gittim boşadım herifi...
şuan ailem akrabalarım kızgın neredeyse 1 senedir görüşmüyoruz..
pişman mıyım?
asla!
ben bir kere gelmişim dünyaya beyefendinin anası babasının keyfi olacak diye kölemi olacam!

su anlık normal. çok samimi değiliz kanlı bıçaklı düşman da değiliz. ama yüzüne bakınca bana 1 yıl once yasattıgı seyler geliyor aklıma hala..

size ne yasattı mesela?

bunu neden merak ediyorum. bir insana inşallah ölür diyecek ne yaşatmış olabileceğini merak ettim.

ha bu arada ben de aynı evde ilişkinin bozulacagını düşünüyorum

Son düzenleme:
İşte böyle güçlü kadınlara hayranımmmm.

İnan o severek nişanlandığın adam evlendikden sonra nefret ettiğin adama dönüşür ve nasıl olduğuna hayret edersin(2,5 yıl bende böyle yaşadım. 4 görümce ve bir kayınvalidem vardı evde. Allah hepsinden yinede razı olsun kardeş gibiydik ama inan 18 yaşında değil 58 yaşında gibi hissediyordum)
Ayrı evi şuan açmazsa tercih konusu yapabilirsin. ( Ben ayrı eve çıkmak istemediği için boşanma davası açtım, 1 ay ayrı kaldık ve mahkemeye çıktık. Hakim onun tutarsızlığından dolayı davayı ileri tarihe attı ve eşim aynı gün ev tutmuştu)
Evlendikden sonra yaşayacakların inan şuan gördüklerin buz dağının görünen yüzü gibi.

Hayatına kahretme be arkadaşım, inan o büyük aşklar sevgiler hemencik bitiyor, sen çektiklerinle kalıyorsun. Bugün bütün hastalıkların sebebi iken kendine neden zulmetmeyi tercih ediyorsun. 1 aya normal hayatına dönüyorsun. Acı dediğin şey, boğazın düğüm düğüm olur nefes alamazsın ölücekmiş gibi tatsız hissedersin ama göz açıp kapayınca geçiyor. Heleki anlayışlı bir ailen varsa arkanda inan çok kısa bir süre üzülürsün. Kendi tecrübelerime dayanarak söylüyorum.eğer eşim ilk evlenceğimizde beni ayrı eve çıkarsaydı belki sevgim böyle olmazdı şuanki yaşadığımız şey sadece alışkanlık. Yaşanan sorunlar ne sevgi ne aşk ne huzur hiçbişey bırakmıyor. Defalarca intihar etmeye kalktım kaçış yolunu böyle arıyorsun. Kendini hiç sevmiyormusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…