- Konu Sahibi carelercaresiz
-
hayır hiç bir yolu yok ve düşündüğün gibi olmıycak emin ol burda yüzlerce tecrübe yorum yapıyor senin halini görüp üzülmiycek aksine annesi doldurdukça sana patlıycak üzerine gidicek her konuda
bence bir şeyler yapmak senin elinde ayrıl demiyoruz ki en azından konuş tavrını koy seni kaybedebileceğini görsün nedir ki yani ayrı ev tutulur çok mu zor :26:
Babası vefat etti. 2 abisi var evli biri ayrı oturuyor biri de mayıs ayında ayrı eve çıkacak sonra biz evlencez onların evinde kalcaz. Nişanlım tanıştığımızdan beri ayrı oturmam diyor ama babası ölmseydi biz çıkacaktk ayrı eve. Şmdi de annemi tek başına bırakmam benle kalacak diyor nefret ediyorum onun bu anacılıgından her seye karısıyor annesiBabası olmadıgı için annesi tek kalmasın diye çıkamıyoruz ayrı eve
aynı evde oturma mı kaldı artık ya . canım başını yakma bak herkesin kendi evi kendi düzeni olur .her horoz kendi çöplüğünde öter misali.
sen hiç bir zaman kaynanın evini sahiplenemezsin
1 odalı ev tut kötü olsun senin olsun. o sana misafirliğe gelsin.
ya niye şartlarınızı peşin peşin sunmuyorsunuz ben anlamıyorum.
1.5 yıllık evliyim öpüşmeler koklaşmalar bitmiyor kaynananın yanında nası rahat edilecek. 1 haftalığına ailelerimizin yanına tatile gidiyoruz inan diken üstünde oturuyor gibi oluyorum. birlikte oturmaya çok karşıyım..eşimde karşı.
bişey sorucam neden çaresizsiniz
benı ne kadar tanıyosun ne çekip çekmediğimi nerden biliyosun?e iyi o zaman rahatlamak istiyosan al o zaman evlen cok mutlu olursun gercekten ciddi söyluyorum bak sana
Cnm senin kayınvalıdenle ilşkin nasl.
sen neden beni bilip bilmeden fakesin yok cartsın curtsun diyorsun o zaman ?
Merhabalar... Nişanlıyım haziran ayında nikahım var nişanlımı çok seviyorum ama bir problemim var nisanlım annesine cok düşkün bu da beni rahatsız ediyor sürekli bebek gibi anasını öpmeler kucagına yatmalar falan.. İşin daha da kötü kısmı aynı evde oturcaz ve ben her gün bunları görmek zorunda kalıcam. Nişanlıma ayrı ev istiyorum desem asla çıkmazBu düşünceler mutlulugumu gölgeliyor sizce ne yapmalıyım ??
Cnm senin kayınvalıdenle ilşkin nasl.
e yazmışsınız çünkü konu açmışsınız anlatmışsınız buraya
su anlık normal. çok samimi değiliz kanlı bıçaklı düşman da değiliz. ama yüzüne bakınca bana 1 yıl once yasattıgı seyler geliyor aklıma hala..
e yazmışsınız çünkü konu açmışsınız anlatmışsınız buraya
Nasıl yani?.......
arkadaşım sen artık şuraya yazmayı bırakır mısın ! sana ne ya
İşte böyle güçlü kadınlara hayranımmmm.sana kendi tecrübelerimden anlatıyorum...
babası hasta annesi okuma yazma bilmiyor. bir yaşlı karı koca kocaman ev diye birlikte yaşamayı kabul ettik...
ev sülalesinden geçilmedi..
eski eşimle evde kardeş gibiydik.. yakınlaşma sıfır..
zaten adam kendi evinde neticede.. ben misafir gibiydim... evli psikolojisi sıfırdı adamda..
baş başa dışarı çıkmak istediğimizde görümceleri dibimizden ayrılmadı...
bunlara karşılık benim tek yaptığım bildiğin hizmetçilik.. halbuki yeri geliyor sen yorgun oluyorsun dışarda işlerin oluyor. ama tek uğraşın o ev!..
vakit bulup kendi aileme bile gidemiyordum...
sonuç?
hiçbir şekilde yaranamadım kıymetim bilinmedi...
maddi sorunlarda üzerine eklenince gittim boşadım herifi...
şuan ailem akrabalarım kızgın neredeyse 1 senedir görüşmüyoruz..
pişman mıyım?
asla!
ben bir kere gelmişim dünyaya beyefendinin anası babasının keyfi olacak diye kölemi olacam!
neden caresizim..
Çünkü severek nişanlandım ve sırf annesi yuzunden nişanlımı kaybetmek istemiyorum.
Şimdi ayrı ev istesem açmayacak onu biliyorum..
Ama evlendikten sonra yaşayacaklarımı düşününce çok üzülüyorum.
Sac ayağı gibi oldu yani bu 3 durumun arasındayım ve bu yuzden caresizz hissediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?