- Konu Sahibi carelercaresiz
-
yahu anlatmışya derdini kaynanasını falan konu açmışya
sana kendi tecrübelerimden anlatıyorum...
babası hasta annesi okuma yazma bilmiyor. bir yaşlı karı koca kocaman ev diye birlikte yaşamayı kabul ettik...
ev sülalesinden geçilmedi..
eski eşimle evde kardeş gibiydik.. yakınlaşma sıfır..
zaten adam kendi evinde neticede.. ben misafir gibiydim... evli psikolojisi sıfırdı adamda..
baş başa dışarı çıkmak istediğimizde görümceleri dibimizden ayrılmadı...
bunlara karşılık benim tek yaptığım bildiğin hizmetçilik.. halbuki yeri geliyor sen yorgun oluyorsun dışarda işlerin oluyor. ama tek uğraşın o ev!..
vakit bulup kendi aileme bile gidemiyordum...
sonuç?
hiçbir şekilde yaranamadım kıymetim bilinmedi...
maddi sorunlarda üzerine eklenince gittim boşadım herifi...
şuan ailem akrabalarım kızgın neredeyse 1 senedir görüşmüyoruz..
pişman mıyım?
asla!
ben bir kere gelmişim dünyaya beyefendinin anası babasının keyfi olacak diye kölemi olacam!
İnan o severek nişanlandığın adam evlendikden sonra nefret ettiğin adama dönüşür ve nasıl olduğuna hayret edersin(2,5 yıl bende böyle yaşadım. 4 görümce ve bir kayınvalidem vardı evde. Allah hepsinden yinede razı olsun kardeş gibiydik ama inan 18 yaşında değil 58 yaşında gibi hissediyordum)
Ayrı evi şuan açmazsa tercih konusu yapabilirsin. ( Ben ayrı eve çıkmak istemediği için boşanma davası açtım, 1 ay ayrı kaldık ve mahkemeye çıktık. Hakim onun tutarsızlığından dolayı davayı ileri tarihe attı ve eşim aynı gün ev tutmuştu)
Evlendikden sonra yaşayacakların inan şuan gördüklerin buz dağının görünen yüzü gibi.
Hayatına kahretme be arkadaşım, inan o büyük aşklar sevgiler hemencik bitiyor, sen çektiklerinle kalıyorsun. Bugün bütün hastalıkların sebebi iken kendine neden zulmetmeyi tercih ediyorsun. 1 aya normal hayatına dönüyorsun. Acı dediğin şey, boğazın düğüm düğüm olur nefes alamazsın ölücekmiş gibi tatsız hissedersin ama göz açıp kapayınca geçiyor. Heleki anlayışlı bir ailen varsa arkanda inan çok kısa bir süre üzülürsün. Kendi tecrübelerime dayanarak söylüyorum.eğer eşim ilk evlenceğimizde beni ayrı eve çıkarsaydı belki sevgim böyle olmazdı şuanki yaşadığımız şey sadece alışkanlık. Yaşanan sorunlar ne sevgi ne aşk ne huzur hiçbişey bırakmıyor. Defalarca intihar etmeye kalktım kaçış yolunu böyle arıyorsun. Kendini hiç sevmiyormusun
şu güldüğün durumun içine düşürsün Rabbim seni.. Ben daha bişey demiyorum
akıl verdik verdiler anlamıyosun napalım sana tavsiyem aklını başına topla bugün o cok sevdığın nişanlın varya yarın evlenınce senı kardeşi gibi görür o zaman anlarsın nedemek istediğimizi bedduan için teşekkürler duanlamı yaşadım ki bedduanla öliyim
yaşayınca görürsün sen de o zaman da kahkaha atarsın böyle ok
kendimi seviyorum ama bu konu yuzunden sevdigimden vazgecmek istemiyorum.
Merhabalar... Nişanlıyım haziran ayında nikahım var nişanlımı çok seviyorum ama bir problemim var nisanlım annesine cok düşkün bu da beni rahatsız ediyor sürekli bebek gibi anasını öpmeler kucagına yatmalar falan.. İşin daha da kötü kısmı aynı evde oturcaz ve ben her gün bunları görmek zorunda kalıcam. Nişanlıma ayrı ev istiyorum desem asla çıkmazBu düşünceler mutlulugumu gölgeliyor sizce ne yapmalıyım ??
kendimi seviyorum ama bu konu yuzunden sevdigimden vazgecmek istemiyorum.
su anlık normal. çok samimi değiliz kanlı bıçaklı düşman da değiliz. ama yüzüne bakınca bana 1 yıl once yasattıgı seyler geliyor aklıma hala..
he tamam gelir sana dert yanarım sende gülersin bana
İşte sizin şu söyleminiz kader değil. Yani 1-2 yıl sonra kaderimde bu varmış, ne kadersizmişim gibi bişey söylemeye hakkınız yok.
Bu sizin seçiminiz, umarım evlendiğinzde buraya gelipde ben boşanmak istiyorum dayanamıyorum demezsiniz.
Çünkü çocuğunuz olursa o adamı ve o kv mecbur sürekli görmek zorunda kalıcaksınız ayrı olsanız dahi
kadere isyan etmek haddim değil doğru. bir anlamda da kendim çiziyorum yolumu.. ınsallah bu günler geçer
karşılıklı küfürleşiyolarmış
İlginç yorumların var.d
yo niye güleyim ben senin gibi vicdansız değilim şükürler olsun.. Allah yardımcısı olsun der bir dua okurum.. herkesi kendinle karıştırıyosun galiba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?