Kaynanamdan daha evlenmeden bıktım!!!

tabi ki kımse kımsenın kölesi değildir..

kendimi seviyorum ama bu konu yuzunden sevdigimden vazgecmek istemiyorum.

şu güldüğün durumun içine düşürsün Rabbim seni.. Ben daha bişey demiyorum

akıl verdik verdiler anlamıyosun napalım sana tavsiyem aklını başına topla bugün o cok sevdığın nişanlın varya yarın evlenınce senı kardeşi gibi görür o zaman anlarsın nedemek istediğimizi bedduan için teşekkürler duanlamı yaşadım ki bedduanla öliyim

yaşayınca görürsün sen de o zaman da kahkaha atarsın böyle ok

kendimi seviyorum ama bu konu yuzunden sevdigimden vazgecmek istemiyorum.

İşte sizin şu söyleminiz kader değil. Yani 1-2 yıl sonra kaderimde bu varmış, ne kadersizmişim gibi bişey söylemeye hakkınız yok.
Bu sizin seçiminiz, umarım evlendiğinzde buraya gelipde ben boşanmak istiyorum dayanamıyorum demezsiniz.
Çünkü çocuğunuz olursa o adamı ve o kv mecbur sürekli görmek zorunda kalıcaksınız ayrı olsanız dahi

ne yapmalısın, bence hemen ayrılmalısın. ya rest çek ben bunları bunları istiyorum diye ya da ayrıl.

kadere isyan etmek haddim değil doğru. bir anlamda da kendim çiziyorum yolumu.. ınsallah bu günler geçer

kadere isyan etmek haddim değil doğru. bir anlamda da kendim çiziyorum yolumu.. ınsallah bu günler geçer

Sadece tecrübeli biri olarak söylüyorum ki geçmez. Hep daha beter olur. Hiç başları çok kötü olupda sonu çok güzel olan bir evlilik gördünüzmü.
Sorunlar hep başta vardır, insanlar aşarım sanır görmezden gelir. Kimisi ömür boyu sabreder, kimisinin sabrı bittiğine evliliği de biter:26:

konu sahibi işine gelene cevap veriyor
şu konuyu okuyup yazdıgım zamanıma üzüldüm şimdi

kaynanan buraya konu açmalıydı bence..

benı kıskanan gelınım ınsallah ölür dıye..

sende bıgun anne olacaksın,dua ette elın cocuguda senın kuyunu kazmasın böyle..

kımse senı zorla evlendırmıyor,hem kadının evıne yerleseceksın,hem ınsallah ölür dıyeceksın..

nasıl ınsanlar var yarabbım..

Sözlenip ayrılmış ve başına bu yazdıklarının benzerlerini yaşamış biri olarak söylüyorum ki: kesinlikle kesinlikle kesinlikle asla ve asla önermiyorum.. ev üzerine ev kurulmaz bu biiiir. Annesine düşkün diyorsun zor çok zor yaşadım ben inanki kardeş tavsiyesi iyi düşün. Ömür geçer mi iyice bi düşün..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…