- Konu Sahibi kelebekse38
arkadaşlar kayınvalidem yüzünden biraz canım sıkkın sizlerle paylaşmak istedim benim kızım doğduğunda annem hastaneye gelip altın taktı daha sonra biz eşimin ailesinin yanına gittik hastaneden çıktıktan sonra yani orda gelen giden misafirler sordular bunu kim taktı diye oda annesi takmış dedi misafirler gidince bu bi dellendi yastığın üzerinden kaldırın şunları falan(annemin taktığı cumhuriyet altını kendi taktığı küçük altın) dedi lohusa halimle gelmiş bana kaynanasını çekiştiriyo bende dinlemedim fazla bozuldu bu,gittiğimizde sürekli kaynanasını çekiştiriyo halbuki onları da annem tanıyo iyi insanlar yani ve çok konuşuyor ya ben bişey söyleyecek oluyorum konuşturmuyo beni başım şişiyor resmen yani bide görümcem var mesela biz bişey aldık derim mesela ufo aldık bebek için dedim onlarda aldılar diyo ya kadını hiç sevmiyorum evlenmeden önce kadının böyle olduğunu söylemiş tanıyanlar annem söyledi ben evlendim kocamdan çok memnum şimdi yine memlekete gidicez nisanda ben onlara gitmek istemiyorum inanın bi keresinde de ben hamileyim benim sevmediğimi bile bile mantı yaptı oğlu seviyo diye ee ben annemlere gidince yap dimi ooof sizce ne yapmalıyım