• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kaynanamdan inciler

kelebekse38

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2010
545
0
46
Ankara
arkadaşlar kayınvalidem yüzünden biraz canım sıkkın sizlerle paylaşmak istedim benim kızım doğduğunda annem hastaneye gelip altın taktı daha sonra biz eşimin ailesinin yanına gittik hastaneden çıktıktan sonra yani orda gelen giden misafirler sordular bunu kim taktı diye oda annesi takmış dedi misafirler gidince bu bi dellendi yastığın üzerinden kaldırın şunları falan(annemin taktığı cumhuriyet altını kendi taktığı küçük altın) dedi lohusa halimle gelmiş bana kaynanasını çekiştiriyo bende dinlemedim fazla bozuldu bu,gittiğimizde sürekli kaynanasını çekiştiriyo halbuki onları da annem tanıyo iyi insanlar yani ve çok konuşuyor ya ben bişey söyleyecek oluyorum konuşturmuyo beni başım şişiyor resmen yani bide görümcem var mesela biz bişey aldık derim mesela ufo aldık bebek için dedim onlarda aldılar diyo ya kadını hiç sevmiyorum evlenmeden önce kadının böyle olduğunu söylemiş tanıyanlar annem söyledi ben evlendim kocamdan çok memnum şimdi yine memlekete gidicez nisanda ben onlara gitmek istemiyorum inanın bi keresinde de ben hamileyim benim sevmediğimi bile bile mantı yaptı oğlu seviyo diye ee ben annemlere gidince yap dimi ooof sizce ne yapmalıyım

biraz karışık yazmışınız bulmaca çözer gibi okudum kaynananın kaynanasımı var sevmediğin kadın kim görümcenmi :44:

evet biraz karışık olmuş.altın için tepki gösteren kim? noktalama işaretleri az daha itina ile konulsa anlaşılabilir.

Okudum ama pek bişiy anlamadım ilk cümleler haricinde çok sinirlisin herhaldeee sakin ol ve düzeltde yazını yorum yapabilelim olmaz mııı?

konulara bi girmişssin bi çıkmıssın, hopppp başka konuya atlamışssın, kimi sevdigin, sevmedigin belli değil

arkadaşlar kayınvalidem yüzünden biraz canım sıkkın sizlerle paylaşmak istedim benim kızım doğduğunda annem hastaneye gelip altın taktı daha sonra biz eşimin ailesinin yanına gittik hastaneden çıktıktan sonra yani orda gelen giden misafirler sordular bunu kim taktı diye oda annesi takmış dedi misafirler gidince bu bi dellendi yastığın üzerinden kaldırın şunları falan(annemin taktığı cumhuriyet altını kendi taktığı küçük altın) dedi lohusa halimle gelmiş bana kaynanasını çekiştiriyo bende dinlemedim fazla bozuldu bu,gittiğimizde sürekli kaynanasını çekiştiriyo halbuki onları da annem tanıyo iyi insanlar yani ve çok konuşuyor ya ben bişey söyleyecek oluyorum konuşturmuyo beni başım şişiyor resmen yani bide görümcem var mesela biz bişey aldık derim mesela ufo aldık bebek için dedim onlarda aldılar diyo ya kadını hiç sevmiyorum evlenmeden önce kadının böyle olduğunu söylemiş tanıyanlar annem söyledi ben evlendim kocamdan çok memnum şimdi yine memlekete gidicez nisanda ben onlara gitmek istemiyorum inanın bi keresinde de ben hamileyim benim sevmediğimi bile bile mantı yaptı oğlu seviyo diye ee ben annemlere gidince yap dimi ooof sizce ne yapmalıyım

Benim sevmediğimi bile bile oğlu seviyor diye mantı yaptı.. Off Allahım offf nasıl bir dert nasıl bir dert nerelere gitsem ne yapsam. Bence siz oturup Allahım ben nasıl kuruntulu bir insanım herşeyi dert ediyorum bana akıl fikir ve doğruyu yanlışı ayırma yeteneği ver diye dua et. Herkesin derdi herkese yeter saçma sapan konularla insanları rahatsız etmeyin..

benim sevmediğimi bile bile oğlu seviyor diye mantı yaptı.. Off allahım offf nasıl bir dert nasıl bir dert nerelere gitsem ne yapsam. Bence siz oturup allahım ben nasıl kuruntulu bir insanım herşeyi dert ediyorum bana akıl fikir ve doğruyu yanlışı ayırma yeteneği ver diye dua et. Herkesin derdi herkese yeter saçma sapan konularla insanları rahatsız etmeyin..

kız napsın lohusa kadınnn sıkılmışşşş dert yanmışşş:)
yardımcı olalımmm

=) bi ben anlamadım sanmıştım ama kimse anlamamış. Nese sen lohusasın ya ondan sana öle gelmiştir skma güzel canını sev güzel çocuğunu :38:

Kelebekse38 annenin aldığı altın kaç gün yastığın üzerinde durdu?
Hastanede taktı,eve gelince yastığa tekrar mı takıldı?
Millet görsün diye mi çıkarılmadı?
Şahsen ben sevmiyorum böyle şeyleri de.
Kayınvaliden de sevmiyo olabilir.Çıkarmanı güzellikle söyleyebilirdi tabi.

Bu arada kim çekiştiriyo onu anlamadım ama bırak kayınvalideyi çekiştirsinler,sen dinleme..
Seni çekiştirmiyolarsa ona şükret.
Misafir umduğunu değil bulduğunu yer demişler.
Mantıyı sevmeye çalış :1:

tek derdin antı olsun canım benim kayınvalide oturduğu yerden bile kalkmaz zaten oğlunuda düşündüğü yok isterse gebersin bence şükret haline canım benim gitmek istemiyorsan ben gitmek istemiyorum de ben öyle yaptım kurtuldum :16:

arka arkaya 3 defa okudum pek anlamadım.
ama sen boş ver sağlıkla doğumunu yapmışsın bebeğini kucağına almışsın gerisini boş ver.

Benim sevmediğimi bile bile oğlu seviyor diye mantı yaptı.. Off Allahım offf nasıl bir dert nasıl bir dert nerelere gitsem ne yapsam. Bence siz oturup Allahım ben nasıl kuruntulu bir insanım herşeyi dert ediyorum bana akıl fikir ve doğruyu yanlışı ayırma yeteneği ver diye dua et. Herkesin derdi herkese yeter saçma sapan konularla insanları rahatsız etmeyin..

sorun mantı değil zaten beni sevmemesi ben sadece bi olayla örneklendirdim beğenmiyorsan yorum yapmak zorunda değilsin ayrıca herkesin derdi kendine büyük ağzımı açıp iki kelam daha etmek isterdim ama ban yemek istemiyorum durup dururken şimdi

boşver çok daha kötü kaynanalar var... lohusalıkta insan her şeyi kafaya takmaya meyillidir. yine de kendi rahatlığını düşünüyosan hiçbişeye ve hiçkimseye kulak asmamaya çalış lütfen. sen bir bebek dünyaya getirmişsin, artık hayatında diğerlerinden daha önemli biri var yani.sadece bunu düşünmek bile seni rahatlatır diye umut ediyorum

bu arada mantı candır yahu....

Back
X