kaynanamı aklımdan atamıyorum :(

benim nişanlım da aynı annem ne derse desin sen susacaksın yanlıs da olsa bişey deme gel bana de ben gereken cevabı veririm diyor ama insanın içinde patlaması cok kötü cıldırtıo

Aslinda esinin seni anlamasi lazim yani snnde annesininde kalbini kirmamali bnde esime ne var ne yoksa soluyorum oda hakli oldugumu goruyo bnm hakkmi savunuyo annemlre bde dyo tam bi kaynanaymisin anne bn sni farkli sanmisim dyo
eşim beni anladığını söylüyo annesinin normal olmadığını kabul ediyo ama kötü niyetli olmadığını görmezden gelmem gerektiğini söylüyo.onun dediği olmayacak tamam bitti diyo.annem normal olsa ben gidip konuşmazmiyim diyo.artik çok duygusalmış bişey söyleyince hemen ağlıyormuş.suç benimmiş yaşlı cahil kadına he de geç yapicani yine yap diyo.ama cin gibi anası ve asla iyi niyetli görmüyorum onu bebeği sevdiğine bile inanmıyorum

birikti evet 3 sene çocuğum olmadı o zamanda çok moralimi bozuyodu.onları eşime söylüyodum anneni uyar yoksa ben artık çok kötü konuşcam dedim.eşim konuştu bi süre sustu sonra yine başladı.bu kadın değişmez.benim değişmem lazım ama nasıl?psikologlarda ilaç veriyo artık.diğer türlü bana taknamayı öğretebilir mi pek inanmıyorum.gidipte faydasını gören varmı benim çevremde pek yokta

Allah yardımcın olsun canım, bol bol dua et. Rabbim içine ferahlık versin, içindeki kini nefreti köreltsin.

Eşin de anlayışlı imiş ne güzel. .
Aynı evde de değilsin. .
Düşünmemeye çalış, bebeğin varmış,vaktinin çoğu onunla geçiyodur.bi yandan da kvalideyi düşünme.
Kendi kendini iyileştirmek istiyorsan,düşünmemeye çalışacaksın.eşine de konusunu açma daha fazla konuşmuş olma.
Kadını sevmiyosun ama sürekli aklını hayatını onunla meşgul ediyosun.bu yanlış..bu sana haksızlık. .böyle düşün..
Kendine ve evliliğine önem ver.ve gereksizleri at kafandan

Hmm anladim bn herseyi esime anlatiyorum diye esimi evlatliktan reddettiler bn aralarini bozmusm hc sevgsine layik deglmsim falan filan bisuru laf etti

Ben 5 senelik evliyim.hala kaynanamla problemlerimiz var.bana etmediği kufur hakaret kalmadi.ilk evlendiğimiz zamanlar onn yanında kaldık 3 ay boyunca bana yapmadığını bırakmadı.ki hamileydim beni kış günü sokağa attı.snra kndi evimize ciktigimizda eşime annen bu eve asla giremez girdiği an ben giderim dedim o gunden itibaren annesi bana hic gelmedi.biz gidiyoduk ara sira.en son bni kayinpedirimi baştan çıkartmakla suclayinca dedim bunkadari fazla açtım agzimi yumdum gozumu.allah ne verdiyse saydim.bana attığı msjlari kayinpedrime eşime kaynima gosterdim. Annesi şuan psikolojik tedavi goruyo.doktor en ağır ilaçları vermis. Sizin anlayacağınız SİZOFREN.demek istediğim gitmiceksin gormiceksin konusmicaksn.çok istiyosa görmek torununu babası götürür gösterir.asla evine sokmicaksin.sen uzak durucaksn.numarani degistiriceksin ona vermiceksin.ben hamileyken artık boşanmayı dusunuyodum.dedinki snra kndi kendime.bu kadının derdi zaten beni kocamdan ayırmak ben niye boziyimki yuvami onun için daha çok sarildm kocama.5 sene oldu daha hala bnm evime giremedi giremezde.

erkekler anneleri hakkında konuşulmasını istemez. onlara göre ne yaşarsan umursama, kendi içinde hallet.. onlar hiç karışmadan sorunlar kendiliğinden çözülsün.. bence kaynanana artık cvp ver ve trebiyemi bozmıyım fln diye içine atma. içine attıkça hasta olacaksoın..

Kimisi oyle... Felak nas oku yuzune yuzune.. Belki gercekten de şiitandır kiz kaybolur gider

Kv le olan sorunlarını eşinize anlatma hata etmişssin. Böyle yapmaya devam edersen adam senden soğur.
İnan anlatmasanda kocan emın ol anlıyodur aranızda bişey olduğunu.
Ben hiç anlatmam bana bişey derse hemen cevabını oder ben sesımı hiç çıkarmam ama zamanla oldu en başlarda bende hep eşime şikeyte edıyordum ve bu yzden sureklı kavga ederdık. Son 1 senedır hiç annesı hakkında konuşmam o da konuşmaz.
Eğer kv deme gidersek ve bana bişey derlerse eşim pat dıye lafı koyar
Hatta annesı Helcin10'nun avukatı der oğluna

Okurken dondum kaldım

Psikolag zaten ilac yazmayacak size. Ama sizi dogru sekilde yonlendirip hayatinizdaki olumsuzluklardan kurtulmanizi saglayacak. Gitmeniz sart.

Bir daha aynı şekilde tejrarlarsa sen kendin konuş kaynananla eşleri karsitirinca afedeersin bi bak olmuyor bu şekil davranma hoslanmiyorum de güzel bir dille mesafe koy sevmiyorsan dişini göster kimsenin seni ezmesi ne izin verme

Nekadar lafını söylersen icindekileri anlatırsan içine atmazsan rahatlarsin ama saygı şart tabiki neticede büyük ve eşinin annesi

Sanki ben açtım konuyu. .aynen aklımdan atamiyorum dediklerini hareketlerini ve evde huzur kalmadı en son eşimle konuştuk bu konular açılmasın birdaha diye ama maalesef bana sormadan başka şehirden evime kalmaya geliyorlar birkaç güne bilet alinmis falan. .çareyi kirilacaksa kirilsin büyükse büyük benim psikolojim den önemli değil demeyle buldum geldiklerinde öyle davrancam bebegimle ben ilgilencem .Çünkü torun sevgisini abartti baya sacmalayama basladilar

Öncelikle psikolog değil psikiyatr ilaç verir
Ama tabii devlet hastanesinde nasıl olur seni ne kadar dinler nasıl etkiler bilmiyorum
Bundan üç yıl evvel ben de kendimi iyi hissetmediğim için psikoloğa gittim o beni psikiyatriye yönlendirdi
Psikiyatri ilaç kullanmalısınız dedi bana izah etti isterseniz size ayrıntıları yazarım kısaca şunu söyledi beyninizde mutluluk tuzları bitmiş ve beyninizin o kısmı çok yorulmuş ilaca başlayalım düzenli kontrollere gelin iyileşme olduğunda kademeli olarak azaltıp bırakacağız ilacı
Sonuç olarak tedaviye başladık her şey normale dönüyordu ben gebe kaldım şu an kızım 2,5 yaşında
Gebe kalınca ilacı kestim şimdi yine iyi değilim ama kızımı emziriyorum ve sütten kesince yine başlayacağım tedaviye

Kaynanan ne olursa olsun asla Esine Annen böyle söyle dememelisin
Ne olursa olsun o onun Annesi , ve asla bu konuda sana hak vermeyecektir

Sadece araniz bozulacak huzurun kacacak peni degerni böyle bir kadin icin ?
Kendini doldurma , kendin icin yapma bunu , kafandan sil at onu ..

Bebegine odaklan esine odaklan , seninle yasamiyormus zaten az görüs arana mesafe koy zamanla asacaksin bu durumu...

Bu kadınların gelenlerle derdi ne hasta ediyorlar insani

yegenim 1 sene önce doğum yaptı kv geldi yanına kızcağız bıkmış devamlı konuşuyormuş kız diyorki televizyon izlerken bile konuşuyor düşünsenize o an sizinle ilgilenmeyen bir insana hala konuşuyorsunuz .....çok bunalmıştı fakat oğlunun yanında asla yapmıyordu savunmasıda; ben sorunlarımı oğluma yansıtmam oluyordu,bu anlattıklarınız kv nin sağlıklı olmadığını gösterir samimi söylüyorum takmayın o değişmez tedavi görmesi gereken o şizinkisi sadece bıkkınlık sabır taşması aynı muameleye sürekli maruz kalan insan tepkisi biraz sabırlı olun , mümkünse eşinizle konusun gönderin yada siz annenize gidin nefes almak adına

Ne kadar sıklıkla görüşüyorsunuz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…