Şizofren karımeraba arkadaşlar önceki konumdada bundan bahsetmiştim ama çok yorum yapılmadı.ama benim yorumlarınıza gerçekten ihtiyacım var hem içimi dökmek hem sizden akıl almak için.
9 aylık bebeğim var. doğumdan sonra kaynanam beni adam yerine koymuyor hiç bebek kendisininmiş gibi davranıyordu hep.saçma sapan akıl verip duruyodu sanki ben salağım gibi davranıyodu. bebek benim kucamdayken rahatsız oluyodu almaya çalışıyodu.bende bu davranışlarindan çok rahatsız olduğumu belli ediyodum ama çok yapışkandır kendisi bende tersliyorum artık hep.eminim herkese beni anlatıyo şikayet ediyo çenesi hiç durmaz yanımda diğer gelinleri hakkında çok atıp tuttu yüzlerine kızım kızımdı banada aynen öyle.şimdi sorunum şu ben bu kadını aklımdan atamıyorum sürekli yaptığı şeyler geliyo aklıma sürekli kafamın içinde kavga ediyorum onunla ama her dakka her saniye. bundan kurtulamiyorum psikoloğa gitmeyi düşündüm ama emziriyorum ilaç içemem bunun dışında bi faydası olacana pek inanmıyorum.eşimle çok kötü aramız sürekli annen şöyle annen böyle dediğim için ama kendimi durduramiyorum napıcam bilmiyorum sürekli bozuk moralim.beni anlayan bu durumu aşan varmı aranızda.artık yardım almam gerekiyo çünkü evlilik adına hiçbişey kalmadı ortada
işte terapi olayı uzadıkça uzarmı.kadını her gördüğümde yine altüst oluyorum her hareketi faul batıyo bana.psikolog takmamayı öğretirmi sence.aile terapisine gidipte düzelen evlilikler varmı Çevrenizdeİnanın kendinizi yıprattığınıza değmez. Boşu boşuna evinizin huzurunu bozuyorsunuz.
Erkek veya kadın farketmez herkesin annesi ona kutsaldır. Yaptığınız hareket size kötü bir şekilde geri döner.
İstemezseniz ilaç kullanmaz terapi görürsünüz. Bu da bir şeydir.
evet bebeğim beni istediğinde gıcık oluyodu küçücük yavruya.ağlıyo ver diyorum ağlasın böyle böyle alışacak bana diyodu.babanne diye peşimden koşcak bak görürsün sende öyle bakakalacan demişti bana manyak ya.tabi ben hiç ezik davranmadım tersledim aldım bebeğimi kucandan.şimdi böyle şeyler yapamıyo o kadar terskenmenin sonunda anladı rahatsız olduğumu.geçenlerde dededede diye sesler çıkarıyodu bebek oda dede deme oğlum önce anne de diyo bana bakıyo bide yan yanŞizofren karı
Boşver ya artık yapamıyorsa görmezden gel, zor ama kendi kendini doldurursun sadece. Haketmiyor ki beyninde yer etmeyi.evet bebeğim beni istediğinde gıcık oluyodu küçücük yavruya.ağlıyo ver diyorum ağlasın böyle böyle alışacak bana diyodu.babanne diye peşimden koşcak bak görürsün sende öyle bakakalacan demişti bana manyak ya.tabi ben hiç ezik davranmadım tersledim aldım bebeğimi kucandan.şimdi böyle şeyler yapamıyo o kadar terskenmenin sonunda anladı rahatsız olduğumu.geçenlerde dededede diye sesler çıkarıyodu bebek oda dede deme oğlum önce anne de diyo bana bakıyo bide yan yan
ama ben eski yaptıklarinda takıldım kaldım yüzüne bakasım gelmiyo nefret ediyorum bunu asamiyirum bi türlü
Ne guzel demissiniz.Kadinlar kendi ailelerine bi elestiri geldi mi bozulup,uzuluyor fakat konu eslerinin anneleri oldu mu elestiriler bitmek bilmiyor.Konu sahibi esiniz ne yapabilir atsin mi annesini tutumu yuzuden. Tersliyorum demissiniz,yasadiklarinizi gormedim tabi bilemem ama terslemek yerine aciklasaniz veya verdigi ogutlere tmm falan deyip kendi bildiginizi yapsaniz.Ilk bebeginizse bu sekilde davraniyor bilmediginizi dusunuyor olabilir.Birde emzirdiginiz icin hormonlarinizinda etkisi ile unutamiyorsunuz.Unutun, unutmaya calisin.Gunleriniz kizdiginiz bi insani dusunerek gecirecek kadar kiymetsiz mi?Kayınvalideniz şeytan bile olsa eşinize annen şöyle, annen böyle diye şikayet etmeyin.
Erkekler bunu kaldıramıyor.
Gerekirse rahatsız olduğunuzu kayınvalidenizin kendisine söyleyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?