- 9 Nisan 2014
- 3.505
- 2.170
- 178
meraba arkadaşlar önceki konumdada bundan bahsetmiştim ama çok yorum yapılmadı.ama benim yorumlarınıza gerçekten ihtiyacım var hem içimi dökmek hem sizden akıl almak için.
9 aylık bebeğim var. doğumdan sonra kaynanam beni adam yerine koymuyor hiç bebek kendisininmiş gibi davranıyordu hep.saçma sapan akıl verip duruyodu sanki ben salağım gibi davranıyodu. bebek benim kucamdayken rahatsız oluyodu almaya çalışıyodu.bende bu davranışlarindan çok rahatsız olduğumu belli ediyodum ama çok yapışkandır kendisi bende tersliyorum artık hep.eminim herkese beni anlatıyo şikayet ediyo çenesi hiç durmaz yanımda diğer gelinleri hakkında çok atıp tuttu yüzlerine kızım kızımdı banada aynen öyle.şimdi sorunum şu ben bu kadını aklımdan atamıyorum sürekli yaptığı şeyler geliyo aklıma sürekli kafamın içinde kavga ediyorum onunla ama her dakka her saniye. bundan kurtulamiyorum psikoloğa gitmeyi düşündüm ama emziriyorum ilaç içemem bunun dışında bi faydası olacana pek inanmıyorum.eşimle çok kötü aramız sürekli annen şöyle annen böyle dediğim için ama kendimi durduramiyorum napıcam bilmiyorum süreozuk moralim.beni anlayan bu durumu aşan varmı aranızda.artık yardım almam gerekiyo çünkü evlilik adına hiçbişey kalmadı ortada
Ay bir de hiç sıkılmadan "tersliyorum" yazmış ya hu madem bu kadar tahammülsüz idin burnundan kıl aldirmayacaktin niye evlendin prenses hanım büyüklere saygı ogretilmedi mi size hiç yazık vallahi yazıkmeraba arkadaşlar önceki konumdada bundan bahsetmiştim ama çok yorum yapılmadı.ama benim yorumlarınıza gerçekten ihtiyacım var hem içimi dökmek hem sizden akıl almak için.
9 aylık bebeğim var. doğumdan sonra kaynanam beni adam yerine koymuyor hiç bebek kendisininmiş gibi davranıyordu hep.saçma sapan akıl verip duruyodu sanki ben salağım gibi davranıyodu. bebek benim kucamdayken rahatsız oluyodu almaya çalışıyodu.bende bu davranışlarindan çok rahatsız olduğumu belli ediyodum ama çok yapışkandır kendisi bende tersliyorum artık hep.eminim herkese beni anlatıyo şikayet ediyo çenesi hiç durmaz yanımda diğer gelinleri hakkında çok atıp tuttu yüzlerine kızım kızımdı banada aynen öyle.şimdi sorunum şu ben bu kadını aklımdan atamıyorum sürekli yaptığı şeyler geliyo aklıma sürekli kafamın içinde kavga ediyorum onunla ama her dakka her saniye. bundan kurtulamiyorum psikoloğa gitmeyi düşündüm ama emziriyorum ilaç içemem bunun dışında bi faydası olacana pek inanmıyorum.eşimle çok kötü aramız sürekli annen şöyle annen böyle dediğim için ama kendimi durduramiyorum napıcam bilmiyorum sürekli bozuk moralim.beni anlayan bu durumu aşan varmı aranızda.artık yardım almam gerekiyo çünkü evlilik adına hiçbişey kalmadı ortada
hahahaa kızlar kaçın cadı kaynananın teki basmış burayı.bak böyle konuşan insanların ortak özelliği ne biliyomusun son derece saygısız insanlardır.kimbilir kocasını annesine karşı dolduran sinsi gelindir.toplumda senin gibi bilmiş bilmiş akıl veren tipler tam tersi davranışlarda bulunurlar biliyo musun.Ay bir de hiç sıkılmadan "tersliyorum" yazmış ya hu madem bu kadar tahammülsüz idin burnundan kıl aldirmayacaktin niye evlendin prenses hanım büyüklere saygı ogretilmedi mi size hiç yazık vallahi yazık
Okurken dondum kaldım
Anladım örtmenim şurada tek ayak üstünde bekliycem şimdi cezalıyımhahahaa kızlar kaçın cadı kaynananın teki basmış burayı.bak böyle konuşan insanların ortak özelliği ne biliyomusun son derece saygısız insanlardır.kimbilir kocasını annesine karşı dolduran sinsi gelindir.toplumda senin gibi bilmiş bilmiş akıl veren tipler tam tersi davranışlarda bulunurlar biliyo musun.
beğenmeyen boşar oğluna daha iyisini bulur canım.ayıla bayıla istedi beni oğluna şimdi benim saygımdan yüz bulup bana hükmetmeye kalkışamaz anladın mı.benim izin verdiğim sınırda hayatımdadır herşeyimi Paylaşmak zorundaymışım gibi benim özelimi işgal edemez anladın mı.
iyi ya sen çok iyi tanıyorsun kaynanamı.verdiğin dersler için teşekkür ederim ama senin aklına ihtiyacım yok.önce okuduğunu anlamaya çalış sonra ahkam kesersin.ben beni salak yerine koyuyo saçmasapan akıl veriyo dedim.akıllı mantıklı bi kadın olsa neyse.kucamdaki çocuğu almaya kalkıyo düşürürsün diye.kaka yapınca bekletmeyin haa altını değiştirin hemen diye azarlar gibi konuşuyo.herkesin kaşıgını soktuğu erimiş dondurmayı kendi yaladığı kaşıkla 7 aylık bebeğime vermesine izin vermedim diye anası bişey yedirmiyoki oğluma herşeyi yemesi lazım onun diye bilmiş bilmiş ben saçmalamışım gibi devam ediyo.tabiki hepsinde tersliyorum vicdanım rahat benim saygıyı hakedene saygı duyarım senden terbiye ögrenecek değilim.senin için tek dileğim var canım Allah sana benimki gibi bi kaynana versin sonsuz saygı göster ona. o cahilligiyle seni yönlendirmeye kalksın her yaptığına burnunu soksun sakın saygını bozma tamam mı.hadi git kendi işine bak.Anladım örtmenim şurada tek ayak üstünde bekliycem şimdi cezalıyımBen kaynana değilim 32 yaşında ne kaynanalığı saygısız hiç değilim evli olsam kocamı da annesine kışkırtmam Sana şunu anlatmaya çalıştım mesela kv sana hakaret tarzında konuşur veya ne bileyim aşağılar,iftira atar vs vs böyle bir durumda tabii ki hakkını arar insan ,sözünü de esirgemez her türlü savunmaya geçer..Ama yok işte bana çok karışıyor akıl veriyor bebeğimi büyütmeme karışıyor filan olunca söylediklerin, abartılı geliyor insana çünkü bahsettiğin kişi senden fazla hayat tecrübesi olan yaşlı bir kadın kaldı ki annen konumunda akıl verse nolmuş bunda kötülük yok üstelik o sana akıl verince bu senin salak olduğun anlamına gelmiyor sadece seni tecrübesiz gördüğü için bildiklerini paylaşmaya çalışıyor "terslemek" yerine kıymet bilmek daha güzel olur.Kimseleri olmadığından tek başlarına bebeklerini büyüten, yanımızda bi büyük olsa da danışsak diyen nice kadın var
işte terapi olayı uzadıkça uzarmı.kadını her gördüğümde yine altüst oluyorum her hareketi faul batıyo bana.psikolog takmamayı öğretirmi sence.aile terapisine gidipte düzelen evlilikler varmı Çevrenizde
bacım benimde akıl almak istediğim konu bu işte bu kadını aklımdan atamıyorum sürekli kafamda onunla kavga ediyorum.veremediğim cevaplarımı veriyorum.kimseyede içimi dökmiyorum şiştikçe şiştim.konuşsun dursun nasıl olsa benim dediğim oluyo boşvereyim diyorum ama sürekli laf sokmaları falan canımı sıkıyor.sallamayım istiyorum bu içimdeki kötü duyguları silmek istiyorum hiç aklıma gelmesin ben mutluluğuma bakim istiyorum yapamıyorum bi türlü içimi kemiriyo nefretiİyide gecmisi niye bu kadar takiyorsunjz ki olmuş bitmiş?
Kızmayın ama bence siz kaynananizin varlığı batıyor size.
evet kk klasiği okuduğunu anlamamak ve ahkam kesmek.ben ailemi övüp onları çamura sokmadım yanlış konuya yorum yaptın galiba.bu kadının yaptıklarını anlatmakla bitiremem hiç girmiyim ama gercekten cekilecek gibi degil. hadi ben kötüyüm, gecimsizim, burnumdan kıl aldırmıyorum 2 tane daha gelini var 2side çok ağirbaşlı akıllı insanlar.onlarlada arası benden kötü ben en azından tersliyorum diğerleri bağıra çağıra kavga ediyo.lütfen bilmişlik yapmayın burda artık gidin egonuzu başka yerde tatmin edin.Kaynanamı aklımdan atamıyorum deyınce kadın oldu sandım. Olse de atamazsınız herhalde takıntı olmus sızınkı. Esınıze nıye annen soyle annen boyle dersınız kı. Annesı onun kutsalı sonucta. O sızın annenıze bunları soylese emınım sız de aynı tavrın bes beterını yapardınız. KK klasıgı. Eslerın annsı hep tu kaka. Kadınların annesı aılesı hep anlayıslı hep yardımsever. Yapmayın her ne olursa olsun sız de annesınız. Yaslı baslı ınsnlardan kan davalınız gıbı bahsetmeyın. Yazıktır, gunahtır.
iyi ya sen çok iyi tanıyorsun kaynanamı.verdiğin dersler için teşekkür ederim ama senin aklına ihtiyacım yok.önce okuduğunu anlamaya çalış sonra ahkam kesersin.ben beni salak yerine koyuyo saçmasapan akıl veriyo dedim.akıllı mantıklı bi kadın olsa neyse.kucamdaki çocuğu almaya kalkıyo düşürürsün diye.kaka yapınca bekletmeyin haa altını değiştirin hemen diye azarlar gibi konuşuyo.herkesin kaşıgını soktuğu erimiş dondurmayı kendi yaladığı kaşıkla 7 aylık bebeğime vermesine izin vermedim diye anası bişey yedirmiyoki oğluma herşeyi yemesi lazım onun diye bilmiş bilmiş ben saçmalamışım gibi devam ediyo.tabiki hepsinde tersliyorum vicdanım rahat benim saygıyı hakedene saygı duyarım senden terbiye ögrenecek değilim.senin için tek dileğim var canım Allah sana benimki gibi bi kaynana versin sonsuz saygı göster ona. o cahilligiyle seni yönlendirmeye kalksın her yaptığına burnunu soksun sakın saygını bozma tamam mı.hadi git kendi işine bak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?