Kaynanamı Annem kadar seviyorum diyenler....

aysunk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2011
81
2
36
Ankara
Bütün kaynanalar kötü değil elbette. İyi olanları da var. Bunları paylaşalım da yeni evlenecek kardeşlerimizin gözü hep olumsuz örneklere takılmasın...

böyle bir konuyu neden "bir derdim var" başlığına açmayı uygun buldunuz?

kaynanayı anne kadar çok sevmek, bir dert göstergesidir mi demek istiyorsunuz?

Kaynanayı anne kadar sevmek diye bişey yoktur, olamaz...mantık dışıdır...
Hiçkimse kaynanasını annesi kadar sevmez...Ne münasebet anneciğimle birini eş tutmam...
Ayrıca konunun benzeri aile evlilik çocuklar da var kanımca, konu tekrarı...

sevilir de anne kadar sevilmez beeee.

Katılıyorum kesinlikle... Hem niye annem kadar seveyim kii kaynanamla bir sorunum yok alıp veremediğimde yok ama ne annem kadar severim nede çok severim... Sevmekde zorunda değilim oğlunu çok seviyorum yaaa yeter bence

kızlar taş olursun yapmayın :) canım ananımın yerini kim tutar. yağcılığında bu kadarı olmaz dimi:)))))))))))))))))

aman beeee en ıyısının adı kaynana annem kadar sevecegım kalmısss nısanlılık donemınde melek gıbılerdır evlılıgın her

evresınde maskesı dusmus seytana donusurler gercı bızde pek problem yok ama annem kadar da sevemem dogrusu :)

Sevmenin mantık ile bir alakası yoktur. Sana senin annen gibi yaklaşırsa, sende kızı gibi yaklaşırsan neden olmasın? Ama bu çok zor. Belki çok seversiniz çok iyi anlaşabilirsiniz ama anneniz kadar sevmeniz, ya da anneniz yerine koymanız olağan üstü durumlar gerektirir.

mantıklı düşünürsek kandan değil candan değil neden sevilsin kiiii bnm yoq ama olursada severim inş en azında birazcık

bak buna katılmıyorum ben.en azından benim kaynanam öyle değil...bazen hainliği tutuyo ama yinede geneli iyi.haksızlık yapmayım şimdi

kesinlikle kaynana anne kadar sevilmez ama hiç bir kaynanında ben gelinini kızı gibi sevdiğine inanma mutlak alttan laflar işler çeviriyordur

bak buna katılmıyorum ben.en azından benim kaynanam öyle değil...bazen hainliği tutuyo ama yinede geneli iyi.haksızlık yapmayım şimdi

azcık bas bakıyım damarına ole mı dııl mı :) benım yaptıgım her seyı bırıktırmıs ıcınde de nıkahı beklemıs :) şaka bı yana mutlaka hepsi aynı dııldır ama azcık tavız bulsa fıldır fıldır oynatcak benı

Severim sağolsun iyidir, ama asla ve asla kimseyi annemle kıyaslamam olacak şey değil.
Kimse anneciğim gibi olamaz.

kızlar taş olursun yapmayın :) canım ananımın yerini kim tutar. yağcılığında bu kadarı olmaz dimi:)))))))))))))))))

aysunk'un kaynanası kadınlar kulübüne üyeymiş.

şaka yapıyorum alınma aysunk

kaynanamı eşimin annesi kadar seviyorum

çok seviyorum ama annem kadar değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…